Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ

panoseco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζητώ την βοήθεια. Αγόρασα σήμερα το PANDA PLATINYM 2006 INTERNET SECURITY και το εγκατέστησα αλλά μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Αυτό είναι ότι η self diagnosis μου αναφέρει ότι είναι low κατά τα άλλα λεοτυιργεί σωστά και όταν ανοίγω το panda μου λέει να ελέγξω την protection against unknown threats. Πείτε πως μπορώ να το λύσω αυτό. Το επανεγκατέστησα και το ίδιο συμβαίνει. Μήπως να το κατεβάσω απο το επίσημο σίτε της Panda
Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα.

Το protection against unkown threats «δειχνει» να είναι η προενεργή προστασία (μια δυνατότητα που σου προσφέρει προστασια με τον εξής τρόπο: υποθετικά κολλάς εναν καινούριο ιό και δεν εχεις το update των signatures ωστε να τον εντοπίσει. αν αυτός ο ιός μοιάζει σε συμπεριφορά με άλλους ή μοιάζει να κάνει κάτι επιβλαβές για τον υπολογιστή σου, τοτε η προενεργη προστασία τον κόβει κι ας μην τον αναγνωρίζει αμεσα.)

Οποτε, δοκίμασε να βρείς που είναι η προενεργή προστασία στις ρυθμίσεις και να «παίξεις» λιγάκι μαζί τους. Α!, η προενεργή προστασία απο τις εκάστοτε εταιρείες λαμβάνει και διαφορετική ονομασία. Η Panda Software ονομάζει αυτην την τεχνολογία προοληπτικής ασφάλειας, «TruPrevent».

Την καλημέρα μου.

:)

Ζητώ την βοήθεια. Αγόρασα σήμερα το PANDA PLATINYM 2006 INTERNET SECURITY και το εγκατέστησα αλλά μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Αυτό είναι ότι η self diagnosis μου αναφέρει ότι είναι low κατά τα άλλα λεοτυιργεί σωστά και όταν ανοίγω το panda μου λέει να ελέγξω την protection against unknown threats. Πείτε πως μπορώ να το λύσω αυτό. Το επανεγκατέστησα και το ίδιο συμβαίνει. Μήπως να το κατεβάσω απο το επίσημο σίτε της Panda

Λοιπόν όταν είναι "low" εννοείται πως δεν είσαι επί της ουσίας προστατευμένος. Έβαλες το user name και το password στα update settings? Κι εγώ έχω αγοράσει το panda. Κάνε εσύ update χειροκίνητα και θα λυθεί στην επόμενη επανεκκίνηση. Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε πάλι. :)

Δοκίμασα και την επανεκκίνηση και έβαλα και user name kai password αλλά αυτό συμβαίνει αν για παράδειγμα έκανα 30 φορές εκκίνηση του υπολογιστή αυτό συμβαίνει τις 5 φορές. Να πω ότι έχω xp. Σας επισυνάπτω και ενα αρχείο σε μορφή zip
Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα.