dBpanos Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Κατ'αρχην οταν δεν ανοιγει το pc θεμα τροφοδωτικου δεν ειναι...? Αν ειναι τοτε πειτε μου τι τροφοδωτικο να παρω........ειναι για εναν p4 3.06 ή 3.2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Κατ'αρχην οταν δεν ανοιγει το pc θεμα τροφοδωτικου δεν ειναι...? Αν ειναι τοτε πειτε μου τι τροφοδωτικο να παρω........ειναι για εναν p4 3.06 ή 3.2. Μπορεί να είναι και καμμένη μητρική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 το heroichi το windmill μετα απο αρκετο ψαξιμο ειναι το τροφοδοτικο με την καλυτερη αποδοση προς τιμη που θα βρεις.αν θες κατι κορυφαιο μπορεις να πας σε enermax..γενικως θα σε γλυτωσει απο πολλα ενα τροφοδοτικο σοβαρο,παραδειγμα το heroichi εχει ολοκληρη πλακετα μεσα αν σκασουν καμποσες εκατονταδες volt να μην σου καψει το pc... Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotosLg Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Εγω σου προτεινω να μετρησεις τα ρευματα σου. Κοιταξε εδω θα βρεις πληροφοριες πως θα μετρησεις τις τασεις και πολλα αλλα ;) Παράθεση Τhe top o/c guide! Οδηγός αναφοράς για κάθε PC user! Stickies η OcBible στο OCAU+XtremeSystems! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts