Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello σε όλους!

Μόλις έγινα κάτοχος ενός 6233 με σύνδεση TIM. Το αγόρασα όμως από Γερμανό, ζητώντας να μην έχει το σπαστικό κουμπάκι PLUS :wink: (ναι αυτό που συνήθως πατάς κατά λάθος και χρεώνεσαι!)

Λοιπόν... Η έκδοση είναι η 3,70, απ' ότι κατάλαβα αρκετά παλιά. Αξίζει να το αναβαθμίσω ή μπούρδες? Πόσο παίρνουν στα Nokia Clubs για αναβάθμιση και επίσης τη κάνουν επιτόπου ή αφήνω το κινητό;

Πριν πω άλλες ερωτήσεις να ενημερώσω πως αγόρασα κι εγώ από τον Γερμανό το περίφημο Bluetooth που αναφέρετε πιο πάνω, το οποίο λειτούργησε μόνο για μεταφορά αρχείων ένα ένα. Μόλις όμως πήγαινα να ανοίξω είτε τη σουίτα του ίδιου του Bluetooth είτε το Nokia pc suite, το pc κόλλαγε! Οπότε το επέστρεψα και πήρα το καλωδιάκι της Nokia που είναι και 2 ευρώ ακριβότερο (!), στα 37 ευρώ, αλλά κάνει και τη δουλειά του άψογα!

Πάμε τώρα σε ερωτησούλες και όποιο καλό παιδί απαντάει...

1. Υπάρχει εφαρμογή πορτοφολιού που μπορώ να του περάσω; Το πορτοφόλι το θυμάμαι σε ένα παλιό 3510i. Ήθελε κωδικό για να ανοίξει, οπότε εκεί μέσα περνούσες απόρρητες σημειώσεις κλπ. Μπορεί να μπει κάτι ανάλογο στο 6233; Από που το βρίσκω; Το έχει περάσει κανείς; Σε torrent μπορώ να βρω κάτι; Με τι αναζήτηση;

2. Κατέβασα από torrent κάποια παιχνιδάκια. Παίζουν κανονικά αλλά σχεδόν στη μισή οθόνη. Έχει κατεβάσει κανείς από torrent παιχνίδια που να παίζουν κανονικά στο 6233? Τι ακριβώς έγραψε στην αναζήτηση;

3. Για την ώρα τίποτα!!! Ακόμα ψάχνομαι με το κινητό... Πάντως ποιότητα φωτογραφίας δεν βλέπω να έχει πολύ καλή. Αν και οι φωτο που έβγαλα είναι μέσα στο σπίτι με καλό πάντως φωτισμό. Ίσως στο φως της μέρας βγάζει καθαρότερες φωτο.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλως ηρθες φιλε μου στο φορουμ. 1ον τετοια εφαρμογη προς το παρον δεν εχω βρει μπορεις ομως να αναζητησεις κατι παρομοιο σε java μορφη στο http://www.i-phone-forum. com αν το εγραψα καλα.

2ον Παιχνιδια δεχεται το κινητο μου java σε αναλυση 320Χ280 αν θυμαμαι παλι καλα.

3ον Μπορεις απο το μενου της φωτογραφικης να ρυθμισεις ποιοτητα υψλη για φωτο και το μεγεθος της φωτο θα αυξηθει να το ξερεις, το ιδιο συμβαινει και με το βιντεο.

Τωρα απο ποτι ειδα εχω εκδοση στο κινητο της αδερφης μου απο οτι ειδα 3.54 με ημερομηνια 15-5-06. Τι να κανω? να αναβαθμισω?

Καλως ηρθες φιλε μου στο φορουμ. 1ον τετοια εφαρμογη προς το παρον δεν εχω βρει μπορεις ομως να αναζητησεις κατι παρομοιο σε java μορφη στο www.i-phone-forum. com αν το εγραψα καλα.

2ον Παιχνιδια δεχεται το κινητο μου java σε αναλυση 320Χ280 αν θυμαμαι παλι καλα.

3ον Μπορεις απο το μενου της φωτογραφικης να ρυθμισεις ποιοτητα υψλη για φωτο και το μεγεθος της φωτο θα αυξηθει να το ξερεις, το ιδιο συμβαινει και με το βιντεο.

Τωρα απο ποτι ειδα εχω εκδοση στο κινητο της αδερφης μου απο οτι ειδα 3.54 με ημερομηνια 15-5-06. Τι να κανω? να αναβαθμισω?

pisteuw xreiazese anavathmisi auti nomizw einai i prwti version me tin opoia vgike stin agora to 6233 kai apoti gnwrizw i nokia frontise na min tin afisei na kikloforisei eurews kai kikloforise tin 3.70. An einai stathero min to enoxliseis alla logika den tha eiani katholou stathero

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

dystixos oso k an epsaksa den vrika to 6233 se asimi mono to 6234 poy grafei vodaphone den ksero giati den to fernoyn se asimi.kserei kapoios na moy pei pou mporo na to vro?thanks:worry:

Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το κλείδωμα του πληκτρολογίου ασφαλείας.

Ειναι απερνεργοποιημενο. Παω στις ρυθμισεις - τηλεφωνο - κλειδωμα πληκτρολ. ασφαλ. και μου ζηταει κωδικο

Προφανως δεν ειναι το ΠΙΝ. Οτι και αν γραψω μου λεει λαθος κωδικος. Εγω δε θυμαμαι να το ειχα ενεργοποιησει ποτε.

Το εγχειριδιο λεει οτι απλα βαζεις εναν αριθμο.

Κανεις καμμια ιδεα?

Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το κλείδωμα του πληκτρολογίου ασφαλείας.

Ειναι απερνεργοποιημενο. Παω στις ρυθμισεις - τηλεφωνο - κλειδωμα πληκτρολ. ασφαλ. και μου ζηταει κωδικο

Προφανως δεν ειναι το ΠΙΝ. Οτι και αν γραψω μου λεει λαθος κωδικος. Εγω δε θυμαμαι να το ειχα ενεργοποιησει ποτε.

Το εγχειριδιο λεει οτι απλα βαζεις εναν αριθμο.

Κανεις καμμια ιδεα?

Φίλε είναι ο κωδικός ασφαλείας. Ο προκαθορισμένος κωδικός είναι 12345 (manual, p.11) και αλλάζει από Μενού->Ρυθμίσεις->Ασφάλεια->Κωδικοί πρόσβασης (manual, p.79).

Ναι ο προκαθορισμενος ειναι το 12345, λοιπον παιδια ειμαι τυχερος για την εκδσοη λογισμικου αφου το τηλεφωνακι πεταει της αδερφης μου, εβαλα *#0000# και τελικα ειναι V03.70 15-05-06 rm-145. Μια χαρα ειναι, γρηγορο μενου χωρις κολληματα πουθενα και δουλευει αψογα το ΒΤ. Παλι καλα..

Οι ταχείες κλήσεις σε δίκτυο GSM λειτουργούν ή σου βγάζει σφάλμα σύνδεσης; Είναι τυπικό σφάλμα αυτής της έκδοσης, το οποίο λύνεται με αναβάθμιση.

Άλλο πάλι και τούτο...!:wacko:

Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό με Outlook. Κατα την διάρκεια του, το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση! (σε τυχαίο σημείο):blink:

Το έκανα αρκετές φορές αλλα... (με DKU-2).

Όταν "δουλεύω" με το πρόγραμμα των επαφών του PC Suite 6.82.22.0, όλα καλά.:confused:

Υ.Γ Το πρόβλημα με τις ανακατεμένες επαφές κατα την εκκίνηση του τηλεφώνου όταν έχουμε επιλέξει "Επώνυμο πρώτα", παραμένει. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπάς και... αλλα τζίφος. MEGA Bug της 4.52!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Loipon parelava ti siskeui mou simera.To version tis eina pleon to 4,91 25-09-06. Arxika sxoleia........ Poli pio stathero apotin 3,70. Allaxan merika koumpia kai prostethikan kati mikro leitourgies stisrithmisis tilefwnou. Den paratirisa kapoio sovaro bug alla ena mikro bug einai to oti otan valeis to mp3 player sto panw meros pou sou emfanizei to titlo tou tragoudiou ktl.... otan allaxoume tragoudi den svinei to text tou proigoumenou tragoudiou me apotelesma na exoume ena apotelesma tou typou:

"evanesizou!>."

"05 cloud nine light in our so...a"

an thelete na dw an eplitithike kapoio bug pou iparxei se proigoumenes ekdoseis dwste mou odigies gia to ti tha kanw......

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Οι ταχείες κλήσεις σε δίκτυο GSM λειτουργούν ή σου βγάζει σφάλμα σύνδεσης; Είναι τυπικό σφάλμα αυτής της έκδοσης, το οποίο λύνεται με αναβάθμιση.

Στο δικό μου 6233 με version 3.70 (15-05-06) οι ταχείες κλήσεις δουλεύουν κανονικά. Την πρώτη φορά χρήσης μιας ταχείας κλήσης βγαίνει το σφάλμα σύνδεσης για κλήση βίντεο αλλά τις επόμενες φορές γίνεται κλήση ομιλίας κατευθείαν. Το έχω δοκιμάσει με όλα τα πλήκτρα και βάζοντας διάφορους αριθμούς κλήσης.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

6233 shortcut keys:

DURING MOVIE PLAYING:

press # - toggle for mute

press * - toggle for fullscreen

DURING PHOTO VIEWING:

press * - toggle for fullscreen

press Green Btn - to send the photo

Δεν δοκιμασα τις ταχειες κλησεις αλλα θα το κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια. Η 3.70 απο οτι βλεπω δεν εχει πουθενα προβλημα ή κολληματα, η μπαταρια κραταει αρκετα 3-4 μερες με μετρια χρηση και δεν ξερω αν η νεα βερσιο βοηθαει καπου. Αληθεια παιδια ενα λικ δωστε για το πως γινεται αναβαθμιση. Υποψιν εχω το pc suite και καλωδιο δεδομενων.

ego pantos exo simantiko provlima me to tilpephono. opote tou kapnisi dini sima oti einai klisto ston kalounta eno se mena den fenaitai na exo iserxomani klisi. an to kleiso kai to ksanaanikso diorthonetai alla tote mou allazei merikes epiloges emfanisis pou exo stis epafes kai prepei na tis epanafero. bebea meta apo ligo pali mporei na dosei sima ketelimenou. to afisa sto nokia club alla mou ipan oti eixa to teleytaio opote den ksero ti mporei na kanoun

Αληθεια παιδια ενα λικ δωστε για το πως γινεται αναβαθμιση. Υποψιν εχω το pc suite και καλωδιο δεδομενων.

Αφου ειπαμε οοοο φορες οτι η αναβαθμιση γινεται σε νοκια shop :rolleyes:

Ως συνηθως τα δικα σου ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

χαιρετω ολη την κοινοτητα του φορουμ.ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω γι αυτο ελπιζω να μου συγχωρεθουν καποια λαθη. ειμαι κατοχος ενος νοκια 6233 και εχω το εξης προβλημα. περναω στο κινητο καποια βιντεο ΜΡ4 μεσω του νοκια πισι σουιτ και το κινητο δεν τα αναγνωριζει,ξερετε το παρουσιαζει σαν φακελο με ενα ερωτηματικο επανω. αν γνωριζει καποιος επι του θεματος θα του ημουν υποχρεος.ευχαριστω προκαταβολικα

Kalispera.

Sorry gia ta greeklish, eimai Germany se Internet cafe paidia....

Prokeite na paro neo kinito kai eimai metaxy Nokia 6233 & Nokia 5300......poia i gnomi sas??

I timi tous edo einai sxedon midamini.....1€ to 6233 & 19€ to 5300 sto programma simbolaiou pou me endiaferei.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

1 E kai 15E??? Re poso pisw eimaste edw stin Ellada!!! Parta kai ta dyo!!! :lol:

Sovara twra den mporw na sou apantisw giati kserw mono to 6233 opote i sygkrisi den mporei na ginei me asfaleia...

Pame twra sto 6233 mou. Meta apo ti prwti xrisi, to mono pou vlepw na me eknevrizei einai o ixos klisis pou enw to exw rythmisei full dynata, afto ksekinaei xamila (otan me kaloun) kai meta apo 3-4 seconds paei apotoma sto terma. Einai ligo spastiko afto. Exw diavasei stis proigoumenes selides pws to exoun ki alloi to provlima. Afto pou den katalava einai an telika lynetai me anavathmisi. Exw tin ekdosi 3,70. Help! :worry:

Α και κάτι άλλο που ξέχασα! Είναι δυνατόν να αλλάξει ο τρόπος που ονομάζει τα αρχεία των φωτογραφιών όταν τα αποθηκεύει; Να μη τα ονομάζει δηλαδή "εικόνα000", "εικόνα001" κλπ γιατί υπάρχει το εξής πρόβλημα... Κατεβάζω τις φωτογραφίες στο pc και τις σβήνω από το κινητό. Μετά όταν πάω στον ίδιο φάκελλο να περάσω άλλες φωτογραφίες, αυτές έχουν την ίδια ονομασία αρχείου... Μη μου απαντάτε pls να τα αποθηκεύω σε άλλο φάκελλο κάθε φορά. :rolleyes: Πείτε μου απλά αν γίνεται να αλλάξει ο τρόπος που ονομάζει τα αρχεία.

Many thanks!

:D

Παιδια μπορει να γινομαι βαρετος και κουραστικος και με μαλωνει ο καλος mod nerbous αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα ψαχνουμε καλα. Οπως το μονο bug που βρηκα στο 6233. Δυστυχως-με την 3.70 εκδοση- τα γραπτα οταν ξεπερνουν τους 60 χαρακτηρες το κινητο τα υπολογιζει ως 2ο μηνυμα. Αποτελεσμα σε καρτοκινητο ΤΙΜ να χρεωνει 2 φορες 1 μηνυμα, πηραμε την ΤΙΜ και εκθεσαμε το προβλημα. Τι να κανουμε για να στελνουμε 160 χαρακτηρες? Σιγουρα εχει αναφερθει νωριτερα αλλα δεν μπορω να ψαξω ολες τις σελιδες. Πηγα στην αναζητηση αλλαδεν εβγαλα ακρη...Ευχαριστω.

@21century:Ρυθμισεις μηνυματων ,υποστηριξη χαρακτηρων -->περιορισμενος ...:secret:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ego pantos exo simantiko provlima me to tilpephono. opote tou kapnisi dini sima oti einai klisto ston kalounta eno se mena den fenaitai na exo iserxomani klisi. an to kleiso kai to ksanaanikso diorthonetai alla tote mou allazei merikes epiloges emfanisis pou exo stis epafes kai prepei na tis epanafero. bebea meta apo ligo pali mporei na dosei sima ketelimenou. to afisa sto nokia club alla mou ipan oti eixa to teleytaio opote den ksero ti mporei na kanoun

Μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό. Να προσπαθεί να με καλεί κάποιος και να φαίνεται κλειστο... έχω την 4.52

Αν κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνουμε ας μας βοηθήσει...

Ευχαριστώ!!!