trinity1 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Καλα νομιζω οτι το καλωδιο δεδομενων παιδια υπαρχει στην συσκευασια ετσι δεν ειναι ? Μην χρειαστει να αγορασουμε κι αλλο. OXIIIIIIIIIIIIIIIIII:( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Καλα νομιζω οτι το καλωδιο δεδομενων παιδια υπαρχει στην συσκευασια ετσι δεν ειναι ? Μην χρειαστει να αγορασουμε κι αλλο. Δυστυχώς θα χρειαστεί να ξοδέψεις τουλάχιστον αλλά 20 ευρώ αν θέλεις να έχεις καλώδιο σύνδεσης. Εναλλακτικά πάρε ένα card reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Κριμα να μην υπαρχει στην συσκευασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earinos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Δυστυχώς θα χρειαστεί να ξοδέψεις τουλάχιστον αλλά 20 ευρώ αν θέλεις να έχεις καλώδιο σύνδεσης. Εναλλακτικά πάρε ένα card reader. Το περίεργο είναι ότι όσα αρχεία βάζω εγώ στην κάρτα με τον card reader, όταν πάω να τα ανοίξω με το τηλέφωνο μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "το αρχείο δεν υποστηρίζεται", ακόμα και για jpg!!! Βλέπει μόνο ότι βάλω μέσω της σουϊτας :wacko: Παράθεση http://img301.imageshack.us/img301/5946/cho7rq2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Κρατά γερά το Νόκια 6233 όταν πέφτει; Το Νόκια 6125 μου, μου έπεσε παραπάνω απο 10 φορές αλλά ευτυχώς ΑΚΟΜΑ δεν έπαθε τίποτε. Όταν πέφτει χαμέ θα 'χει εσωτερικό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Εξαρταται απο την πτωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_nodas Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Εδω και 5 μέρες ειμαι κατοχος του 6234... και προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!!!Ειδικα με τη μπαταρία του ακουαω πανω απο 5 ωρες καθε μερα ραδιο και όμως δεν καταλαβαινει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Κρατά γερά το Νόκια 6233 όταν πέφτει; Το Νόκια 6125 μου, μου έπεσε παραπάνω απο 10 φορές αλλά ευτυχώς ΑΚΟΜΑ δεν έπαθε τίποτε. Όταν πέφτει χαμέ θα 'χει εσωτερικό πρόβλημα; Εξαρταται απο την πτωση.. Άσε που μπορεί να σου πέσει 100 φορές, να φάει χοντρό χτύπημα και με μια απειροελάχιστη πτώση να σου μείνει στο χέρι. (μιλάω γενικά, όχι μόνο για το 6233) Όλα αυτά είναι απρόβλεπτα, οπότε...προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_nodas Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 οι καρτες της Trascent Μini SD ειναι συμβατες με το κινητο αξίζει να δωσεις λεφτα για μια απο αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earinos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 οι καρτες της Trascent Μini SD ειναι συμβατες με το κινητο αξίζει να δωσεις λεφτα για μια απο αυτες? Ναι, αλλά υπάρχουν άλλες στη μισή ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τιμή. Εγώ πήρα SanDisk 1G από το SuperMarkt και τέσσερεις εβδομάδες τώρα λειτουργεί άψογα (και γρήγορα). Ναι, αλλά υπάρχουν άλλες στη μισή ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τιμή. Εγώ πήρα SanDisk 1G από το SuperMarkt και τέσσερεις εβδομάδες τώρα λειτουργεί άψογα (και γρήγορα). Συγνώμη, από το Media Markt ήθελα να πω :lol: Παράθεση http://img301.imageshack.us/img301/5946/cho7rq2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ναι εκει εχουν πολυ καλες τιμες και φθηνες..πεφτουν οι τιμες στις καρτες μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 οι καρτες της Trascent Μini SD ειναι συμβατες με το κινητο αξίζει να δωσεις λεφτα για μια απο αυτες? Αν εννοείς microSD ναι, γιατί το 6233 είναι συμβατό με κάρτες microSD και όχι miniSD. Προσοχή λοιπόν στον τύπο της κάρτας :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalisgr Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Έκανα και εγώ αίτηση και το περιμένω το κινητό! Στην τιμ μου είπαν πως.. δεν βγαίνει σε ασημί :confused: :wacko: (Καλύτερα, γιατί το μαύρο ήθελα, αλλα... πόσο τρόμπες; με τίποτα δεν άκουγε ο πωλητής) Έχει κανείς δοκιμάσει να βάλει κάποιο navigator σε αυτό το κινητό; Αν ναι ποιό; Δούλεψε καλά; Εμπειρίες; Χωρίς gps λειτούργησε; (όχι βέβαια σαν navigator αλλα σαν χάρτης απλός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Makari na ebgainei se ashmi, einai to agapimeno mou xroma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Άρχησαν τα πρώτα "καλά" χτυπήματα..περνάει με επιτυχία τις δοκιμασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratata Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Kserei kaneis pos mporo na kano egrafh onomatos gia na pragmatopoio meta fonhtikh klhsh sto 6233? Gia thn ora kanei profora ton epafon enas aglofonos typas kai otan kano fonhtikh klhsh pernei oti nane. pos kano dikes moy egrafes gia fonhtikh klhsh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Δέχετε microSD 1GB; Επίσης, η μπαταρία πόσο διαρκεί εάν κάνεις αυτά τα πράγματα κανά 10λέπτο bluetooth 45-60 λεπτά ομιλίας Κανά 15λέπτο να ακούς mp3 Και σχετικά μια πλοήγηση στο μενού κανά 25λέπτο Αυτά καθημερίνα. Πόσες ημέρες διαρκέι η μπατάρια με αυτές τις χρήσεις απάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Δέχετε microSD 1GB; Επίσης, η μπαταρία πόσο διαρκεί εάν κάνεις αυτά τα πράγματα κανά 10λέπτο bluetooth 45-60 λεπτά ομιλίας Κανά 15λέπτο να ακούς mp3 Και σχετικά μια πλοήγηση στο μενού κανά 25λέπτο Αυτά καθημερίνα. Πόσες ημέρες διαρκέι η μπατάρια με αυτές τις χρήσεις απάνω; Ευχαριστώ Δεν έχει πρόβλημα με αυτή τη χωρητικότητα. Όσο για την αυτονομία, με τη χρήση που αναφέρεις, σίγουρα θα σου κρατήσει 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Μερικές απορίες που παρουσιάστηκαν τελευταία... -Εντάξει κάναμε τη σύνδεση με τον υπολογιστή και το PC Suite βρήκαμε και το αντίγραφο ασφαλείας (δημιουργημένο από ένα 6230) και πάμε να κάνουμε επαναφορά στο 6233-6234. Επαναφέρεται όλος ο τηλεφωνικός κατάλογος χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν πάμε να κάνουμε πλήρη επαναφορά (εικόνες ηχογραφήσεις μηνύματα κτλ...), βγάζει μήνυμα 'οτι η μνήμη δεν επαρκεί και τα αρχεία που προανέφερα δεν αποθηκεύονται. -Η κάρτα SIM του 6230 που ανέφερα πριν μπαίνει στο 6233 -6234 αλλά ενώ τα τηλέφωνα εμφανίζονται, όλα τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα σ'αυτήν, απλά δεν υπάρχουν! Σημείωση ότι τα μηνύματα είναι όλα παλιά -εννοώ από 99 και 2000 π.χ.) :worry: Κάποια εξήγηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Επίσης ποια είναι η τελευταία version του firmware του Νόκια 6233; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earinos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του please! ΄Εχω ένα ασύρματο τηλέφωνο σπιτιού με Blue Tooth. ΄Οταν του δίνω αναζήτηση για να βρει το κινητό, το βρίσκει αλλά μου ζητάει το "PIN Blue Tooth", προκειμένου να το θεωρήσει "αξιόπιστη συσκευή" :confused: ΄Εχει κανείς ιδέα πού ή πώς βρίσκω αυτό το PIN; (Δεν είναι βέβαια το PIN της SIM) Παράθεση http://img301.imageshack.us/img301/5946/cho7rq2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του please! ΄Εχω ένα ασύρματο τηλέφωνο σπιτιού με Blue Tooth. ΄Οταν του δίνω αναζήτηση για να βρει το κινητό, το βρίσκει αλλά μου ζητάει το "PIN Blue Tooth", προκειμένου να το θεωρήσει "αξιόπιστη συσκευή" :confused: ΄Εχει κανείς ιδέα πού ή πώς βρίσκω αυτό το PIN; (Δεν είναι βέβαια το PIN της SIM) Βάζεις δικό σου pin όποιο pin θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earinos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Βάζεις δικό σου pin όποιο pin θέλεις... Δεν το δέχεται :( Δοκίμασα ακόμα να βάλω και στις δύο συσκευές τον ίδιο αριθμό αλλά και πάλι δεν το δέχεται :cry: Παράθεση http://img301.imageshack.us/img301/5946/cho7rq2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Δεν το δέχεται :( Δοκίμασα ακόμα να βάλω και στις δύο συσκευές τον ίδιο αριθμό αλλά και πάλι δεν το δέχεται :cry: Βαζεις τεσσερα μηδενικα 0000 και τελειωσες...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earinos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Βαζεις τεσσερα μηδενικα 0000 και τελειωσες...;) Με τα τέσσερα μηδενικά "αναγνωρίζει" και τα δύο κινητά μου, αλλά όταν ξεκινήσει η αποστολή (αρχεία midi και εικόνες bmp που δέχεται το τηλέφωνο) μετά από λίγο βγάζει μήνυμα "η αποστολή απέτυχε" :cry: Παράθεση http://img301.imageshack.us/img301/5946/cho7rq2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts