Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι να είσαι τυχερός (όπως εγώ :rolleyes: ) και να πετύχεις κομμάτι με σφιχτό slide. Αυτό είναι το σοβαρότερο μειονέκτημά του.

Οποτε παιρνω κινητο τους βαζω πριν υπογραψω οτιδηποτε να μου ανοιξουν το πακετο. Ετσι θα γινει και τωρα. Αν δω λοιπον να ειναι χαλαρο, απλα δεν θα το παρω και θα απαιτησω να μου φερουν αλλο.

Τεσπα, και εμενα τα monoblock devices μου φαινονται πιο στιβαρα αλλα θυμαμαι οτι το 7650 που ειχα πραγματικα λατρεψει, ηταν κι αυτο slide-style και ειχε μεινει στα χερια μου χωρις προβλημα πανω απο 1.5 χρονο...

EDIT:

Κοίταξε φίλε μου τώρα έχω το 6280 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εσυ εχεις ηδη κορυφαιο τηλεφωνο, γιατι θελεις να το αλλαξεις ??

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οποτε παιρνω κινητο τους βαζω πριν υπογραψω οτιδηποτε να μου ανοιξουν το πακετο. Ετσι θα γινει και τωρα. Αν δω λοιπον να ειναι χαλαρο, απλα δεν θα το παρω και θα απαιτησω να μου φερουν αλλο.

Τεσπα, και εμενα τα monoblock devices μου φαινονται πιο στιβαρα αλλα θυμαμαι οτι το 7650 που ειχα πραγματικα λατρεψει, ηταν κι αυτο slide-style και ειχε μεινει στα χερια μου χωρις προβλημα πανω απο 1.5 χρονο...

EDIT:

Εσυ εχεις ηδη κορυφαιο τηλεφωνο, γιατι θελεις να το αλλαξεις ??

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιήσουν στο θέμα της αλλαγής. Δηλαδή αν το πρώτο που θα σου δώσουν είναι χαλαρό αλλά και το δεύτερο το ίδιο νομίζεις πως θα σου φέρουν και τρίτο; Λίγο δύσκολο το βλέπω. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να πας σε κατάστημα που έχει τουλάχιστον 2 κομμάτια και να σου ανοίξει και το δεύτερο επιτόπου. Αν και το 2ο είναι χαλαρό έχεις ελπίδες να ξανασχοληθεί μαζί σου :worry:

Όσο για το θέμα της αλλαγής, για εμένα πιο πολύ σημασία έχει το FF/RWD στον media player και η φορητότητα-ευχρηστία ως συσκευή παρά το φλας στην κάμερα. Η 2η κάμερα (3G) δεν μου χρησιμεύει. Πάντως δε λέω το design του 6280 είναι πραγματικά πολύ καλό :cool:

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιήσουν στο θέμα της αλλαγής. Δηλαδή αν το πρώτο που θα σου δώσουν είναι χαλαρό αλλά και το δεύτερο το ίδιο νομίζεις πως θα σου φέρουν και τρίτο; Λίγο δύσκολο το βλέπω. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να πας σε κατάστημα που έχει τουλάχιστον 2 κομμάτια και να σου ανοίξει και το δεύτερο επιτόπου. Αν και το 2ο είναι χαλαρό έχεις ελπίδες να ξανασχοληθεί μαζί σου :worry:

Απο τη στιγμη που σκοπευω να τους δινω ΠΑΓΙΑ 85 ευρω το μηνα (vodafone μιας και θα το παρω μεσω επιδοτησης και θ'αλλαξω και προγραμμα μαζι με την αγορα του), θα ασχοληθει σιγουρα μαζι μου...Ενταξει, δε σου λεω οτι θα μου ανοιξει 10 πακετα αλλα το οτι θα μου φερει δευτερο αν το πρωτο δεν ειναι σωστο, αυτο δεν το συζηταω.

Όσο για το θέμα της αλλαγής, για εμένα πιο πολύ σημασία έχει το FF/RWD στον media player και η φορητότητα-ευχρηστία ως συσκευή παρά το φλας στην κάμερα. Η 2η κάμερα (3G) δεν μου χρησιμεύει. Πάντως δε λέω το design του 6280 είναι πραγματικά πολύ καλό :cool:

Ουτε εγω θεωρω σημαντικα τα flash και τις video-κλησεις και γι'αυτο ειχα στο νου μου το 6233 αλλα δυστηχως αργει παρα πολυ τελικα...

Ασε, που αν λενε τελος Ιουνιου, θα ειναι ουσιαστικα αρχες Ιουλιου και θα πρεπει να στεκεσαι "με το ντουφεκι" τις πρωτες 2-3 εβδομαδες για να το βρεις (κατι που αποκλειεται εγω να κανω.), το firmwire του σαν πρωτη εκδοση θα θελει αναβαθμιση μετα απο λιγο κτλ κτλ...Οποτε...

''πολύ σημασία έχει το FF/RWD στον media player ''

Τι ακριβως κανει αυτη η λειτουργια???

fast forward και rewind, στον media player.

Προφανως στις εκδοσεις που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, δεν μπορεις

να "προχωρησεις" η να "γυρισεις πιο πισω" το κομματι και το μονο που

μπορεις να κανεις ειναι ειτε το ξεκινας και παιζει ολοκληρο η το σταματας

και παλι απο την αρχη.

fast forward και rewind, στον media player.

Προφανως στις εκδοσεις που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, δεν μπορεις

να "προχωρησεις" η να "γυρισεις πιο πισω" το κομματι και το μονο που

μπορεις να κανεις ειναι ειτε το ξεκινας και παιζει ολοκληρο η το σταματας

και παλι απο την αρχη.

Ακριβώς αυτό κάνουν. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που η Nokia ενσωματώνει μια τέτοια λειτουργία στον media player ενός μη-Symbian κινητού.

Ακριβώς αυτό κάνουν. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που η Nokia ενσωματώνει μια τέτοια λειτουργία στον media player ενός μη-Symbian κινητού.

Ασχετο...Πιστευω οτι απο εδω και περα, θα βλεπουμε ολο και περισσοτερα πραγματα στο Series40 που υπηρχαν/υπαρχουν μονο στο Series60...;)

Ασχετο...Πιστευω οτι απο εδω και περα, θα βλεπουμε ολο και περισσοτερα πραγματα στο Series40 που υπηρχαν/υπαρχουν μονο στο Series60...;)

Μακάρι αλλά νομίζω πως αυτά τα mid-range κινητά της Nokia (σειρά 6230-6270 κλπ) είναι τα τελευταία με λογισμικό Series 40. Σε λίγο έρχονται τα 6233/6234, 6131 που θα είναι μάλλον τα τελευταία με Series 40. Αυτή η πλατφόρμα θα παραμείνει μόνον στα low-end (χαμηλών δυνατοτήτων) κινητά της Nokia.

Μακάρι αλλά νομίζω πως αυτά τα mid-range κινητά της Nokia (σειρά 6230-6270 κλπ) είναι τα τελευταία με λογισμικό Series 40. Σε λίγο έρχονται τα 6233/6234, 6131 που θα είναι μάλλον τα τελευταία με Series 40. Αυτή η πλατφόρμα θα παραμείνει μόνον στα low-end (χαμηλών δυνατοτήτων) κινητά της Nokia.

k diladi poia series tha antikatastisoun ta series 40 ?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

k diladi poia series tha antikatastisoun ta series 40 ?????

Το πιο πιθανό είναι να μείνει η σειρά 40 μόνον για τα κινητά χαμηλών δυνατοτήτων (τύπου 1600, 6030 κλπ) ενώ τα κινητά-αντικαταστάτες των 6280, 6233, 7360 κλπ θα ενσωματώσουν το λειτουργικό Symbian. Βέβαια και σ' αυτό το λειτουργικό υπάρχουν διαβαθμίσεις δυνατοτήτων και το πιο πιθανό είναι τα επόμενα κινητά mid-range (τύπου 6280, 6233 κλπ) να υιοθετήσουν το κατώτερο λειτουργικό Symbian.

Kαι ομως αυτο το κανει και το 6230

Σεργιελη εσυ τελικα θα παρεις το 6233 η το V3??? οεο? BFFE ,δολοφονεεεε.......

Αυτή η άποψη που θέλει να φορτίζουμε για πρώτη φορά το κινητό μας για 12 και 15 ώρες ήδη αποτελεί παρελθόν εδώ και χρόνια μιας και αυτό ίσχυε την εποχή των μπαταριών Νικελίου-Μαγνησίου ή ακόμα και των Λιθίου 1ης γενιάς. Από τοτε η τεχνολογία των μπαταριών έχει φύγει βήματα μπροστά. Ειδικά για τα ΝΟΚΙΑ μια απλή πλήρης φόρτιση/αποφόρτιση είναι υπερ αρκετή. Μοιάζει λίγο σαν την εποχή που αγόραζε κάποιος αυτοκίνητο και έπρεπε να διανύσει 20.000-30.000 χιλιόμετρα για να θεωρηθεί ότι είναι στρωμένο από μηχανολογικής άποψης ενώ σήμερα δεν λέει κανείς κάτι τέτοιο μιας και οι κινητήρες είναι "στρωμένοι" από την εργοστασιακή τους κατασκευή.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά. Εδώ στην Ελλάδα φυσικά θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Μας βλέπω να το έχουμε τέλη Ιουλίου :lol:

Nokia 6234 phone support page is up (manual)

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,91883,00.html

To 6233 εμφανιστηκε και σε αυτο το site απο Σουηδια με ημερομηνια αφιξης 16-06-2006

& τιμη ~ 300€

http://www.katshing.se/index.asp?page=http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=11612

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nokia 6234 phone support page is up (manual)

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,91883,00.html

To 6233 εμφανιστηκε και σε αυτο το site απο Σουηδια με ημερομηνια αφιξης 16-06-2006

& τιμη ~ 300€

http://www.katshing.se/index.asp?page=http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=11612

mono 300 ??? simferei tin nokia toso mikro poso???

[sIGPIC][/sIGPIC]

mono 300 ??? simferei tin nokia toso mikro poso???

Γιατί το 6270 την ίδια τιμή δεν είχε όταν βγήκε; Την βρίσκω λογική την τιμή του αν είναι γύρω στα 300.

Γιατί το 6270 την ίδια τιμή δεν είχε όταν βγήκε; Την βρίσκω λογική την τιμή του αν είναι γύρω στα 300.

skepsou omws oti to 6270 einai san ogkos!!! terastio k para tis dinatotites tou pistevo oti den parousiazetai san "kinito".... einai para para poli xontro...

Antitheta to 6233 einai 10 klaseis anwtero... poli mikro , me ekpliktikes dinatotites.. an to vgaloun toso fthino pistevo oti to kanoun mono k mono gia na xtipisoun stin agora tin ericsson k tin motorola...

[sIGPIC][/sIGPIC]

makari na ginei etsi!

yparxei kosmos pou protimaei ta s40 pio poly apo ta s60!

enas apo aytous eimai kai egw!:D

i vodafone to evgale apo tis siskeves tou mellontos....

...και το ανακοίνωσε με νέα ημερομηνία άφιξης... 28/07/06

Πολύ δεν αργεί; Αυτό βασικά είναι αρχή Γ' τριμήνου (για να μην πω σχεδόν στα μέσα του Γ' τριμήνου) και όχι τέλος του Β'

:down:

...και το ανακοίνωσε με νέα ημερομηνία άφιξης... 28/07/06

Πολύ δεν αργεί; Αυτό βασικά είναι αρχή Γ' τριμήνου (για να μην πω σχεδόν στα μέσα του Γ' τριμήνου) και όχι τέλος του Β'

:down:

to kseftilisan to thema..... aparadextoi!!!! pantws isws erthei nwritera stin microland, sto plaisio i ston germano... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]