Jump to content

συνεχες κολληματα

angski86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον εχω εναν pentium 2 το προβλημα μου ειναι το εξης καποια στιγμη αρχιζε να κολλαει ετσι στο ξεκαρφωτο και επρεπε να του κανω συνεχες επανεκκινησεις και καποια στιγμη εστρωνε και δεν κολλουσε του αλλαξα καρτα μνημης και λυθηκε το προβλημα.δυστυχως αυτο ηταν πρωσορινο καθως τωρα παλι κολλαει πρεπει να του κανω συνεχες επανεκινησεις και μετα στρωνει πολλες φορες μαλιστα παταω reset αλλα μενει κλειστος σαν να υπολειτουργει και εφοσον τον κλεισω μετα απο λιγη ωρα ανοιγει.μπορει να μου πει καποιος μια λυση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν παει αλλο.επισης αν ξερεται κανενα μαγαζι θελω να βρω καμια μεταχειρισμενη καρτα ηχου παλια καθως η δικια μου δε λειτουργει και δεν μπορω να βρω αλλη.μη μου πειτε τη λυση αναβαθμισης διοτι αμα ηταν δεν θα εκανα καν αυτο το θεμα δυστυχως δεν παιζει χρημα αυτη τη στιγμη :(

λοιπον εχω εναν pentium 2 το προβλημα μου ειναι το εξης καποια στιγμη αρχιζε να κολλαει ετσι στο ξεκαρφωτο και επρεπε να του κανω συνεχες επανεκκινησεις και καποια στιγμη εστρωνε και δεν κολλουσε του αλλαξα καρτα μνημης και λυθηκε το προβλημα.δυστυχως αυτο ηταν πρωσορινο καθως τωρα παλι κολλαει πρεπει να του κανω συνεχες επανεκινησεις και μετα στρωνει πολλες φορες μαλιστα παταω reset αλλα μενει κλειστος σαν να υπολειτουργει και εφοσον τον κλεισω μετα απο λιγη ωρα ανοιγει.μπορει να μου πει καποιος μια λυση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν παει αλλο.επισης αν ξερεται κανενα μαγαζι θελω να βρω καμια μεταχειρισμενη καρτα ηχου παλια καθως η δικια μου δε λειτουργει και δεν μπορω να βρω αλλη.μη μου πειτε τη λυση αναβαθμισης διοτι αμα ηταν δεν θα εκανα καν αυτο το θεμα δυστυχως δεν παιζει χρημα αυτη τη στιγμη :(

κανε μια ανασηγκροτηση δισκου και επισης παιζει ρολο να μην τον εχεις φορτωσει με πολλα programs και γι'αυτο το συστημα κρασαρει!

τροφοδοτικο δεν νομιζω να θελεις,γιατι αν εφτεγε αυτο..οταν θα ανοιγες το pc θα φορτωνε λιγο και μετα θα εσβηνε.

τωρα για μεταχεισρησμενη καρτα ηχου,καπως δυσκολο να βρεις..αλλα δεν αξιζει και τον κοπο,θα αγορασεις μια καινουργια με 15 euro.και θα εισαι μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου εχουν πει οτι μια καινουρια καρτα ηχου δεν την υποστιριζει η μητρικη μου για αυτο μιλαω για μεταχειρισμενη

ok τοτε :O ριξε μια :worry: εδω και εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω στην θεση σου θα εκανα ενα καλο φορματ και ολα απο την αρχη

ειχε γινει και format οταν αλλαχτηκε η μνημη τοτε ηταν ολα ενταξει μετα ξαναρχισε το προβλημα ελπιζω να βρω καποια λυση γιατι τα νευρα