angski86 Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 λοιπον εχω εναν pentium 2 το προβλημα μου ειναι το εξης καποια στιγμη αρχιζε να κολλαει ετσι στο ξεκαρφωτο και επρεπε να του κανω συνεχες επανεκκινησεις και καποια στιγμη εστρωνε και δεν κολλουσε του αλλαξα καρτα μνημης και λυθηκε το προβλημα.δυστυχως αυτο ηταν πρωσορινο καθως τωρα παλι κολλαει πρεπει να του κανω συνεχες επανεκινησεις και μετα στρωνει πολλες φορες μαλιστα παταω reset αλλα μενει κλειστος σαν να υπολειτουργει και εφοσον τον κλεισω μετα απο λιγη ωρα ανοιγει.μπορει να μου πει καποιος μια λυση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν παει αλλο.επισης αν ξερεται κανενα μαγαζι θελω να βρω καμια μεταχειρισμενη καρτα ηχου παλια καθως η δικια μου δε λειτουργει και δεν μπορω να βρω αλλη.μη μου πειτε τη λυση αναβαθμισης διοτι αμα ηταν δεν θα εκανα καν αυτο το θεμα δυστυχως δεν παιζει χρημα αυτη τη στιγμη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Ισως να δοκιμαζες ενα καινουργιο τροφοδοτικο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 λοιπον εχω εναν pentium 2 το προβλημα μου ειναι το εξης καποια στιγμη αρχιζε να κολλαει ετσι στο ξεκαρφωτο και επρεπε να του κανω συνεχες επανεκκινησεις και καποια στιγμη εστρωνε και δεν κολλουσε του αλλαξα καρτα μνημης και λυθηκε το προβλημα.δυστυχως αυτο ηταν πρωσορινο καθως τωρα παλι κολλαει πρεπει να του κανω συνεχες επανεκινησεις και μετα στρωνει πολλες φορες μαλιστα παταω reset αλλα μενει κλειστος σαν να υπολειτουργει και εφοσον τον κλεισω μετα απο λιγη ωρα ανοιγει.μπορει να μου πει καποιος μια λυση γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και δεν παει αλλο.επισης αν ξερεται κανενα μαγαζι θελω να βρω καμια μεταχειρισμενη καρτα ηχου παλια καθως η δικια μου δε λειτουργει και δεν μπορω να βρω αλλη.μη μου πειτε τη λυση αναβαθμισης διοτι αμα ηταν δεν θα εκανα καν αυτο το θεμα δυστυχως δεν παιζει χρημα αυτη τη στιγμη :( κανε μια ανασηγκροτηση δισκου και επισης παιζει ρολο να μην τον εχεις φορτωσει με πολλα programs και γι'αυτο το συστημα κρασαρει! τροφοδοτικο δεν νομιζω να θελεις,γιατι αν εφτεγε αυτο..οταν θα ανοιγες το pc θα φορτωνε λιγο και μετα θα εσβηνε. τωρα για μεταχεισρησμενη καρτα ηχου,καπως δυσκολο να βρεις..αλλα δεν αξιζει και τον κοπο,θα αγορασεις μια καινουργια με 15 euro.και θα εισαι μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 μου εχουν πει οτι μια καινουρια καρτα ηχου δεν την υποστιριζει η μητρικη μου για αυτο μιλαω για μεταχειρισμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 μου εχουν πει οτι μια καινουρια καρτα ηχου δεν την υποστιριζει η μητρικη μου για αυτο μιλαω για μεταχειρισμενη ok τοτε :O ριξε μια :worry: εδω και εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotosLg Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Εγω στην θεση σου θα εκανα ενα καλο φορματ και ολα απο την αρχη Παράθεση Τhe top o/c guide! Οδηγός αναφοράς για κάθε PC user! Stickies η OcBible στο OCAU+XtremeSystems! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ειχε γινει και format οταν αλλαχτηκε η μνημη τοτε ηταν ολα ενταξει μετα ξαναρχισε το προβλημα ελπιζω να βρω καποια λυση γιατι τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts