nutellas Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2005 Πρόκειται για μια προσπάθεια για να έρθουν οι Pearl Jam στην Ελλάδα.Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο τους album και πιθανότατα θα ακολουθήσει περιοδεία. Μπορείτε να βοηθήσετε αν θέλετε υπογράφωντας εδώ http://www.petitiononline.com/351982/petition.html Τις υπογραφές θα τις κοινοποιήσουμε στο συγκρότημα.Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθουν στην Ελλάδα. the greek pearl jam fan club Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Εγώ πάντως υπέγραψα! Άντε να έρθουν! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. December 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Εγώ πάντως υπέγραψα! Άντε να έρθουν! Σε ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα...να'σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 parte allh mia ypografh k apo mena!makari na er8un......eimaste stis 113 sofar!;-pppppp Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. December 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 thanks man.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 come on guys and girls.... sign the petition.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Θα υπογραψω αλλα μην περιμενετε να γινει κατι με τετια μεσα.... Αντε το πολυ πολυ να μαζευτουν 2000 υπογραφες, και νομιζετε οτι θα ερθουν με τετιο αριθμο; Αμα δεν εχουν ενα κοινο 20-30 χιλιαδες δε αξιζει τον κοπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts