Nagata Δημοσιεύτηκε Τρίτη στις 05:21 μμ Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Τρίτη στις 05:21 μμ Φανερά πλέον το νέο Xiaomi 15 Ultra που δεν είναι καν επίσημο μέχρι στιγμής, ήδη κεντρίζει την προσοχή πολλών στην Κίνα! Συγκεκριμένα, ακούγονται πολλά και διάφορα, όπως ότι τα Xiaomi 16 Pro και Xiaomi 16 Ultra φέρεται να μοιράζονται μια νέα οθόνη LTPO OLED 6,85 ιντσών με ανάλυση “2K+”. Αυτό το πάνελ οθόνης θα περιμετρικά του συμμετρικά πλαίσια και στις τέσσερις πλευρές και αυτά τα πλαίσια θα είναι πιο λεπτά από τα πλαίσια οποιουδήποτε iPhone. Η οθόνη θα είναι επίπεδη. Εάν η ιστορία επαναληφθεί, τότε περιμένετε το Xiaomi 16 Pro να ανακοινωθεί μαζί με το μικρότερο Xiaomi 16 τον Οκτώβριο και στη συνέχεια το Xiaomi 16 Ultra θα ακολουθήσει περίπου σε ένα χρόνο από τώρα. Και τα τρία αυτά τηλέφωνα θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον διάδοχο του Qualcomm Snapdragon 8 Elite. Και φυσικά το μοντέλο Ultra θα είναι η κορυφαία φωτογραφική ναυαρχίδα! [via] back to the Article Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Τρίτη στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:46 μμ (edited) Αυτο το νεο δεν ειναι τιποτα.. Τα xiaomi 17 pro και 17 ultra θα έχουν 6.9 ίντσες οθόνη και 4k, και μια ακομα πιο νέα ltpo oled οθονη. Το 18 pro και 18 ultra 8k oled !! Φίλε nagata, τέτοια "νεα" καλό είναι να μην ανεβαίνουν στο myphone. Δεν ξέρω τι βύσμα έχεις τον Μύθο αλλα αν είναι να διαβάζουμε φημες που αφορουν 13 μηνες μετα, δεν ξέρω τι να πω.. Edited Τρίτη στις 09:46 μμ by EricssonyFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:40 μμ 14 ώρες πριν, EricssonyFan said: Αυτο το νεο δεν ειναι τιποτα.. Τα xiaomi 17 pro και 17 ultra θα έχουν 6.9 ίντσες οθόνη και 4k, και μια ακομα πιο νέα ltpo oled οθονη. Το 18 pro και 18 ultra 8k oled !! Φίλε nagata, τέτοια "νεα" καλό είναι να μην ανεβαίνουν στο myphone. Δεν ξέρω τι βύσμα έχεις τον Μύθο αλλα αν είναι να διαβάζουμε φημες που αφορουν 13 μηνες μετα, δεν ξέρω τι να πω.. E και σύ, φόρουμ τεχνολογίας είναι. Για τους geeks είναι ενδιαφέρον. Ως καταναλωτής μπορείς να μην δώσεις σημασία. Κι αν το έκαναν όλοι, τα κινητά θα ήταν καλύτερα και φθηνότερα... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:40 μμ 56 minutes ago, il_tifosi said: E και σύ, φόρουμ τεχνολογίας είναι. Για τους geeks είναι ενδιαφέρον. Ως καταναλωτής μπορείς να μην δώσεις σημασία. Κι αν το έκαναν όλοι, τα κινητά θα ήταν καλύτερα και φθηνότερα... Δεν είναι ενδιαφέρον. Είναι αυτονόητο , ότι το επόμενο θα είναι καλύτερο, έστω και σε σημεία. Τώρα το που θα είναι καλύτερο, 13 μηνες μετά το ξαναλέω, δεν ενδιαφέρει ούτε τους geeks, είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. Χθες στς 07:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:14 πμ On 18/2/2025 at 11:46 ΜΜ, EricssonyFan said: Αυτο το νεο δεν ειναι τιποτα.. Τα xiaomi 17 pro και 17 ultra θα έχουν 6.9 ίντσες οθόνη και 4k, και μια ακομα πιο νέα ltpo oled οθονη. Το 18 pro και 18 ultra 8k oled !! Φίλε nagata, τέτοια "νεα" καλό είναι να μην ανεβαίνουν στο myphone. Δεν ξέρω τι βύσμα έχεις τον Μύθο αλλα αν είναι να διαβάζουμε φημες που αφορουν 13 μηνες μετα, δεν ξέρω τι να πω.. Συγκρίνει την οθόνη με οποιοδήποτε iPhone πως θα είναι καλύτερη και όχι με το προηγούμενο Xiaomi, αν κατάλαβες καλά. Φυσικά και θα είναι καλύτερο το επόμενο Xiaomi από το προηγούμενο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. Χθες στς 08:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:19 πμ 18 ώρες πριν, EricssonyFan said: Δεν είναι ενδιαφέρον. Είναι αυτονόητο , ότι το επόμενο θα είναι καλύτερο, έστω και σε σημεία. Τώρα το που θα είναι καλύτερο, 13 μηνες μετά το ξαναλέω, δεν ενδιαφέρει ούτε τους geeks, είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάποια είδηση/φήμη/μύθος/φαντασία για την εξέλιξη της τεχνολογίας, απλά το προσπερνάς. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts