Jump to content

Android 15 battery health, cycle count, manuf. date, 1st used date

sattack
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν οι κάτοχοι Pixel ή από άλλες μάρκες που έχουν ήδη πάρει το android 15 και έχουν ήδη αυτό: 

Αλλά μόλις είδα ότι στα νέα Samsung S25 (πήρα το ultra) δείχνει όλες αυτές τις πληροφορίες για την μπαταρια! Και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πλέον πολύ καλύτερα και από iPhone! 

- Cycle count, 

- Battery health, 

- Manufacture date, 

- 1st used date.

!!!

Screenshot_20250202_132349_Settings.jpg

16 minutes ago, sattack said:

Δεν ξέρω αν οι κάτοχοι Pixel ή από άλλες μάρκες που έχουν ήδη πάρει το android 15 και έχουν ήδη αυτό: 

Αλλά μόλις είδα ότι στα νέα Samsung S25 (πήρα το ultra) δείχνει όλες αυτές τις πληροφορίες για την μπαταρια! Και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πλέον πολύ καλύτερα και από iPhone! 

- Cycle count, 

- Battery health, 

- Manufacture date, 

- 1st used date.

!!!

Screenshot_20250202_132349_Settings.jpg

Είναι ενδιαφέρον όντως αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι. Απεναντίας σε ορισμένους υποχόνδριους και είναι πολλοί, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ένας επιπλέον ψυχαναγκασμός 😂😂😂

Δεν βλέπεις τι γίνεται με τους χρήστες iphone; ζουν με το άγχος πόσο έπεσε η μπαταρία και γιατί... 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Just now, vastegial_74 said:

Είναι ενδιαφέρον όντως αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι. Απεναντίας σε ορισμένους υποχόνδριους και είναι πολλοί, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ένας επιπλέον ψυχαναγκασμός 😂😂😂

Δεν βλέπεις τι γίνεται με τους χρήστες iphone; ζουν με το άγχος πόσο έπεσε η μπαταρία και γιατί... 

Χάχα, ναι! Αυτό είναι αλήθεια! 

Πάντως είναι και χρήσιμο πχ αν αλλάξεις μπαταρία να δεις τι σου βάλανε. Φαντάσου να πληρώσεις και καλά "καινούργια" και να λεει manufacture date 3 χρόνια πριν, ή 1st used πριν 3 μήνες, ή 30-40 cycle counts!