sattack Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 01:10 μμ Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 01:10 μμ Δεν ξέρω αν οι κάτοχοι Pixel ή από άλλες μάρκες που έχουν ήδη πάρει το android 15 και έχουν ήδη αυτό: Αλλά μόλις είδα ότι στα νέα Samsung S25 (πήρα το ultra) δείχνει όλες αυτές τις πληροφορίες για την μπαταρια! Και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πλέον πολύ καλύτερα και από iPhone! - Cycle count, - Battery health, - Manufacture date, - 1st used date. !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Κυριακή στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:26 μμ 16 minutes ago, sattack said: Δεν ξέρω αν οι κάτοχοι Pixel ή από άλλες μάρκες που έχουν ήδη πάρει το android 15 και έχουν ήδη αυτό: Αλλά μόλις είδα ότι στα νέα Samsung S25 (πήρα το ultra) δείχνει όλες αυτές τις πληροφορίες για την μπαταρια! Και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πλέον πολύ καλύτερα και από iPhone! - Cycle count, - Battery health, - Manufacture date, - 1st used date. !!! Είναι ενδιαφέρον όντως αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι. Απεναντίας σε ορισμένους υποχόνδριους και είναι πολλοί, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ένας επιπλέον ψυχαναγκασμός 😂😂😂. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τους χρήστες iphone; ζουν με το άγχος πόσο έπεσε η μπαταρία και γιατί... 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. Κυριακή στις 01:31 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:31 μμ Just now, vastegial_74 said: Είναι ενδιαφέρον όντως αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι. Απεναντίας σε ορισμένους υποχόνδριους και είναι πολλοί, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ένας επιπλέον ψυχαναγκασμός 😂😂😂. Δεν βλέπεις τι γίνεται με τους χρήστες iphone; ζουν με το άγχος πόσο έπεσε η μπαταρία και γιατί... Χάχα, ναι! Αυτό είναι αλήθεια! Πάντως είναι και χρήσιμο πχ αν αλλάξεις μπαταρία να δεις τι σου βάλανε. Φαντάσου να πληρώσεις και καλά "καινούργια" και να λεει manufacture date 3 χρόνια πριν, ή 1st used πριν 3 μήνες, ή 30-40 cycle counts! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts