dasnowy Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 7 minutes ago, babis3g said: έλα όμως πού αυτό είπαν και στο τοπικό voda ότι είναι μόνο γιά επαγγελματίες και το δίνουν και σε ιδιώτες αν είναι ανάγκη πχ σε εμένα πού δεν υπήρχε χαλκός από voda... όμως ενώ μού είπαν ότι θα το δώσουν & σε ιδιώτη δεν έβαλαν τηλ. ενώ στον ιδιώτη φίλο του έβαλαν (άλλος voda μεσολαβητής)... εντάξει δεν το λέω παράπονο, απλά είναι ότι δεν ξεχνιέται τέτοια περίπτωση να μην δίνουν τηλ. & να πάω σε άλλον ίδια κεραία να δίνουν αν πήγαινα σε αυτόν πού έκλεισε το deal του φίλου μου, είμαι σίγουρος θα έδιναν το ίδιο, αλλά όπως είπα δεν τα ήξερα αυτό από την αρχή Αν πάρεις τηλέφωνο στην εταιρική εξυπηρέτηση θα στο δώσουν. 2 minutes ago, elkons said: Onenet,CAT 4 υποστηρίζει σωστά; Ναι 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν one net lte μόνο εγραφε , το έβγαλα φωτό, έκοψα την πάνω σελίδα με τα στοιχεία του φίλου ναι αυτό λέω δεμ τα ηξερα πό την αρχή να πάρω την εταιρικη ... αλλά αφου στο τοπικό voda μου είπαν είπαν και αυτοί γιά onε lte ασ έβαζαν & τηλ μέσα ,... τώρα με την επόμενη ανανέωση θα πάω σε αυτους, έχω το τηλεφωνο του εταίρου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν LTE κατηγορία 4 ούτε ca κάνει ούτε υποστηρίζει 4G+ Δε θα σέρνει; δύσκολο συνήθως να πιάσεις 60 απ ότι θυμάμαι από ένα Redmi 13C 4G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν γιά το wifi voda λες? αν ναι έβαλα φωτό φυσαέι από ταχύτητα & 40 λεπτά ούτε κιχ η τηλεφωνία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Για το Onenet λέω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) δεν ξέρω, εγώ νομίζω το one net lte είναι ίδιο με το 4G wifi home, απλά δεν έχει περιορισμους σε σχέση με το wifi home 4G Edited 9 ώρες πριν by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Μόνο που είναι cat 4....ούτε 4G+ δεν είναι Μήπως συνδυάζει ADSL με κινητή τηλεφωνία; όπως πχ το Cosmote speedbooster; Edited 9 ώρες πριν by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν ναι μάλλον γιατί αν δείς τις φωτό επάνω να σε πάρει στη σελιδα postimg να κάνεις zoom έχω μέσα την σελίδα πού έχει vdsl ρυθμίσεις https://postimg.cc/wtmc9n63 αλλά δεν είναι συνδεμένο σε χακλό, είναι με sim σε στικάκι & το στικάκι στο router wifi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Δεν συνδυάζει adsl με 4g. Μόνο με 4g παίζει. Το 4g wifi home έχει εξοπλισμό που επιτρέπει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Αναμένεται και το onenet 5g με 12mbps κόφτη μετά τα 300gb. https://www.vodafone.gr/business/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/vodafone-wireless-business-cube-5g 1 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 3 minutes ago, babis3g said: ναι μάλλον γιατί αν δείς τις φωτό επάνω να σε πάρει στη σελιδα postimg να κάνεις zoom έχω μέσα την σελίδα πού έχει vdsl ρυθμίσεις https://postimg.cc/wtmc9n63 αλλά δεν είναι συνδεμένο σε χακλό, είναι με sim σε στικάκι & το στικάκι στο router wifi Εντύπωση μ κάνει αν είναι όντως cat 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, dasnowy said: Δεν συνδυάζει adsl με 4g. Μόνο με 4g παίζει. Το 4g wifi home έχει εξοπλισμό που επιτρέπει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Αναμένεται και το onenet 5g με 12mbps κόφτη μετά τα 300gb. https://www.vodafone.gr/business/ypostirixi/syndesi-rythmiseis-router/vodafone-wireless-business-cube-5g ώπα, καλοοοό, εν αναμονή λοιπόν, γιατί αργότερα αν ανοίξει η σεζόν ίσως βάλω κάποιο wifi μονο γιά data αν βγεί προσφορά να δώ καμία μεγάλη ταχύτητα και θα προτιμήσω voda γιατί συνήθως σε αφηνουν να πάρεις το ράουτερ σε όποια περιοχή της Ελλάδας θέλεις (όπως μου είπαν απο το τοπικο μαγαζί) ...χμ μπας και μου είπαν αυτό από το τοπικό μαγαζι (5G onenet) ? ? γιατί επίσης μου ειπαν για ένα πακετο data επαγγελματικό με κόφτη στα 300mbps αλλά είπα όχι λόγο πού (edit ΔΕΝ) έδιναν τηλ. ουτε σε αυτό το πακέτο με τον κόφτη & έτσι δεν ρώτησα λεπτομέρειες (όνομα πακέτου κλπ) Edited 8 ώρες πριν by babis3g ορθογραφικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Και η Cosmote είχε το Doble play 5G με κόφτη στα 400gb στα 12-15mbps αλλιώς άμα δε ξεπεράσεις τα GB για τον κόφτη η ταχύτητα 5G που έχεις στη περιοχή έδινε. 49€ έκανε νομίζω κρίμα που καταργήθηκε άμα είχε καλύτερη τιμή θα ήταν οκ έδιναν το αντίστοιχο σε 4G+ σε ADSL με ανεφικότητα αλλά στα 25€... Δηλαδή εσένα @babis3g άμα δεν το είχαν καταργήσει στη κοσμοτε θα σου έδιναν στα 25€ από ADSL σε Doble play 4G+.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts