SteliosTh Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Χρειάζεται ο αδερφός μου ένα desktop για επαγγελματική χρήση στον τομέα μάρκετινγκ, διαφήμιση ,video promo και telepromotion, με όλα τα προγράμματα για αυτό το σκοπό. Επίσης θέλει να παίζει και κανένα παιχνίδι για 3-4 ώρες όπως το call of duty . Με ορίζοντα πενταετίας τουλάχιστον τί σύνθεση θα προτείνατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. January 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2025 καλησπέρα. θέλω να αγοράσω ένα επεξεργαστή και θέλω της γνώσης σας . θέλω ένα επεξεργαστή για χρόνια δεν θα βάλω κάρτα γραφικών . δεν παίζω παιχνίδια χρησιμοποιώ πολύ office έχω 2 οθόνες. ποιον να πάρω ; AMD RYZEN 5 9600X AMD RYZEN 5 8600G AMD RYZEN 5 7600. ποιος είναι ο καλύτερος για να τον έχω για χρόνια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weanon Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 (edited) Quote Χρειάζεται ο αδερφός μου ένα desktop για επαγγελματική χρήση στον τομέα μάρκετινγκ, διαφήμιση ,video promo και telepromotion, με όλα τα προγράμματα για αυτό το σκοπό. Επίσης θέλει να παίζει και κανένα παιχνίδι για 3-4 ώρες όπως το call of duty . Με ορίζοντα πενταετίας τουλάχιστον τί σύνθεση θα προτείνατε? Παρεμπιπτόντως, ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος εδώ που ενδιαφέρεται για online παιχνίδια; Μου αρέσει να βρίσκω μη τυπικά κουλοχέρηδες και από αυτή την άποψη, το Spinsy έχει γίνει ένας πραγματικός θησαυρός για μένα. Περιέχει όχι μόνο δημοφιλή κουλοχέρηδες, αλλά και ασυνήθιστα νέα προϊόντα για τα οποία λίγοι γράφουν. Κοιτάζω τακτικά άρθρα και δοκιμάζω δοκιμαστικές εκδόσεις - αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην επιλογή πραγματικά ενδιαφερόντων παιχνιδιών. Χάρηκα που οι επιλογές λαμβάνουν υπόψη τους Έλληνες παίκτες: μπόνους, προσφορές και ακόμη και τοπικές προσφορές. Ο ιστότοπος είναι καλά δομημένος, ενώ είναι προσαρμοσμένος για κινητές συσκευές https://spinsy-gr.com/app/ βολικός ακόμα και εν κινήσει. Γενικά, βρήκα αυτό που έψαχνα εδώ και πολύ καιρό.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μεταξύ των επιλογών σου, φαίνεται ότι ο AMD Ryzen 5 8600G είναι ο μόνος από τους τρεις που έχει ενσωματωμένα γραφικά (Radeon 760M). Edited July 27, 2025 by Weanon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts