athl1 Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου Καλημέρα παιδιά Κάτοχος εδώ και 2 χρόνια το Samsung Α54 και έχω επιδότηση 500 ευρώ. Λέω να πάω στο Α55. Αξίζει τον κόπο? Θα δω διαφορά? Αν δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές προφανώς και δεν αξίζει τον κόπο. Εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση εννοείται πως είναι καλοδεχούμενη. Γενικά μέρι τώρα οι περισσότερες συσκευές μου ήταν Samsung για αυτό κοιτάω ξανά την ίδια εταιρία. Η χρήση είναι καθημερινή πολλές ώρες σερφάρισμα και με ενδιαφέρει να μην κολλάει. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από την φωτογραφική μηχανη ούτε παίζω παιχνίδια. Η χρήση θα το έλεγα είναι επαγγελματική. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Η επιδότηση είναι από συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί αν ισχύει θα πρέπει (μάλλον) να γίνουν προτάσεις μόνο απο εκεί. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Τι επιλογές σου δίνουν δεν γνωρίζουμε γιατί οι επιδοτήσεις από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν περιορισμούς, εκτός της vodafone που εξαργυρώνεις και στα public. Πάντως μια πολύ ανώτερη συσκευή, είναι π.χ. το Xiaomi 14T. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν On 24/1/2025 at 7:22 ΜΜ, Nagata said: Τι επιλογές σου δίνουν δεν γνωρίζουμε γιατί οι επιδοτήσεις από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν περιορισμούς, εκτός της vodafone που εξαργυρώνεις και στα public. Πάντως μια πολύ ανώτερη συσκευή, είναι π.χ. το Xiaomi 14T. 14Τ ή Redmi Note 14 Pro+ 5G 12GB/512GB?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts