maik1988. Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν Καλησπερα παιδιά. Έχω realme gt 6 και θέλω να μάθω πόση υγεία μπαταρίας έχω ? Μήπως ισχύει μόνο για iphone ??! Ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Δεν νομίζω πως το έχουν βάλει μέσα στο λειτουργικό αυτό οπότε μπορείς να το δεις με κάποια εφαρμογή σαν το AccuBattery και DevCheck μετά αφού κάνεις μερικούς πλήρους κύκλους φόρτισης. Αυτές οι εφαρμογές υπολογίζουν και δεν είναι 100% ακριβείας η υγεία μπαταρίας που θα σου δείξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Για τη υγεία μπαταρίας μόνο ισχύει για τα iphone σωστά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Το δείχνουν και κάποια android. Αν ρωτάς γενικότερα για τις μπαταρίες, όλες το έχουν αυτό. Πες χοντρικά κάθε 100 ολόκληρους κύκλους φόρτισης να πέσει 1% η υγεία. Παίζουν πολλά ρόλο όμως σε αυτό το κομμάτι όπως η θερμοκρασία της μπαταρίας, η καταπόνηση της από ταχεία φόρτιση αλλά και ο τύπος της μπαταρίας, τις τεχνολογίες που έχει και άλλα. Γενικότερα οι li-ion και li-poly αντέχουν τόσο. Οι φετινές μπαταρίες που φοράνε τα κινητά έχουν ξεκινήσει και είναι silicon carbon και αντέχουν. Σε μεγαλύτερες συσκευές χρησιμοποιούνται πλέον και οι LiFePO4 που μπορούνε να βγάλουν και 10 χρόνια χρήσης με πάνω από 3000 κύκλους για να φτάσουν στο 80%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Δηλαδη μου λες ότι υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει πόση υγεία μπαταρίας έχω ?? Κατέβαζα αυτές τις 2 εφαρμογες πάνω πάνω αλλά τίποτα δεν λέει. Τι να κάνω ?? Γιατί τα iphone δείχνουν πόση υγεία έχει άλλα τα android oxi ,??? Δεν μπορώ να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Δώσε τους ότι permission θέλουν, έχε τες να υπάρχουν και με την χρήση που κάνεις αλλά και με την φόρτιση θα προσπαθήσουν να υπολογήσουν την υγεία της μπαταρίας. Το λέω και πάλι πως δεν είναι ακριβείας. Αν κάνεις και καμιά φόρτιση κάτω από 20% έως 100% χωρίς χρήση, άνοιγμα οθόνης κλπ θα δείξουν κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Επίσης "μαθαίνουν" και υπολογίζουν μόνιμα από την χρήση και από τις φορτίσεις που θα κάνεις. Με το Android 15 το έβαλε η Google μέσα αλλά μετά όποιος κατασκευαστείς θέλει το βάζει όποιος δεν το θέλει δεν το περιλαμβάνει μέσα στο σύστημα. Ενώ πχ η OnePlus την έδειχνε και πέρσι πριν μπει επίσημα στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik1988. Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Malista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts