Jump to content

υγεία μπαταρίας σε realme gt 6

maik1988.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδιά. Έχω realme gt 6 και θέλω να μάθω πόση υγεία μπαταρίας έχω ? Μήπως ισχύει μόνο για iphone ??! Ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ

Δεν νομίζω πως το έχουν βάλει μέσα στο λειτουργικό αυτό οπότε μπορείς να το δεις με κάποια εφαρμογή σαν το AccuBattery και DevCheck μετά αφού κάνεις μερικούς πλήρους κύκλους φόρτισης.

Αυτές οι εφαρμογές υπολογίζουν και δεν είναι 100% ακριβείας η υγεία μπαταρίας που θα σου δείξουν.

Το δείχνουν και κάποια android.

Αν ρωτάς γενικότερα για τις μπαταρίες, όλες το έχουν αυτό. Πες χοντρικά κάθε 100 ολόκληρους κύκλους φόρτισης να πέσει 1% η υγεία.

Παίζουν πολλά ρόλο όμως σε αυτό το κομμάτι όπως η θερμοκρασία της μπαταρίας, η καταπόνηση της από ταχεία φόρτιση αλλά και ο τύπος της μπαταρίας, τις τεχνολογίες που έχει και άλλα.

Γενικότερα οι li-ion και li-poly αντέχουν τόσο. Οι φετινές μπαταρίες που φοράνε τα κινητά έχουν ξεκινήσει και είναι silicon carbon και αντέχουν. Σε μεγαλύτερες συσκευές χρησιμοποιούνται πλέον και οι LiFePO4 που μπορούνε να βγάλουν και 10 χρόνια χρήσης με πάνω από 3000 κύκλους για να φτάσουν στο 80%.

Δηλαδη μου λες ότι υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει πόση υγεία μπαταρίας έχω ?? Κατέβαζα αυτές τις 2 εφαρμογες πάνω πάνω αλλά τίποτα δεν λέει. Τι να κάνω ?? Γιατί τα iphone δείχνουν πόση υγεία έχει άλλα τα android oxi ,??? Δεν μπορώ να καταλαβω

Δώσε τους ότι permission θέλουν, έχε τες να υπάρχουν και με την χρήση που κάνεις αλλά και με την φόρτιση θα προσπαθήσουν να υπολογήσουν την υγεία της μπαταρίας. Το λέω και πάλι πως δεν είναι ακριβείας.

Αν κάνεις και καμιά φόρτιση κάτω από 20% έως 100% χωρίς χρήση, άνοιγμα οθόνης κλπ θα δείξουν κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Επίσης "μαθαίνουν" και υπολογίζουν μόνιμα από την χρήση και από τις φορτίσεις που θα κάνεις.

Με το Android 15 το έβαλε η Google μέσα αλλά μετά όποιος κατασκευαστείς θέλει το βάζει όποιος δεν το θέλει δεν το περιλαμβάνει μέσα στο σύστημα.

Ενώ πχ η OnePlus την έδειχνε και πέρσι πριν μπει επίσημα στο Android.