Jump to content

Θα με τρελάνουν τα NEC!!!

mousi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, είχα ένα nec 3520, το οποίο δεν έγρφε σε packet-writing μορφή (InCD, DirectCD κτλ). Αποφάσισα να το στείλω πίσω με εγγύηση και μου το αντικατέστησαν με ένα 4550 (αν και τους είπα τους κάφρους να πληρώσω διαφορά και να μου δώσουν ένα PIONEER να τελειώνει η ιστορία). ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ με InCD (μου βγάζει σφάλμα σε CD-DVD, τα πάντα)... :blink: :wacko: :shock: :knife:

Έχω WinXP SP2 English και InCD 4.3.20.1. Είχα τους καινούργιους ASPI Driver της Adaptec (4.71.2) και τώρα έχω βάλει παλιότερους (4.6) γιατί είδα ότι άλλο PC έχει αυτούς. Οι NERO ASPI drivers είναι οι 2.0.1.74 και από το Nero Infotool μου λέει (και για System και για NERO ASPI) "ASPI is installed and working properly...

Δεν ξέρω τι άλλο πείραμα να κάνω... HELP!!!

Γιατί το κάνεις μια φορά format το CD/DVD και μετά γράφεις με Copy-Paste και επίσης μπορείς να σβήσεις μεμονωμένα αρχεία. Αυτό με βολεύει πολύ γιατί έχω έναι MP3 Player που παίζει τέτοια CD....

Να υποθέσω ότι έχεις SP2; Εγκατέστησε τελευταία έκδοση του InCD. Δεν φταίει το NEC, είμαι μεγάλος υπέρμαχός του.

Για του λόγου το αληθές:

http://www.nero.com/nero6/eng/Support_News_SP2_Packet_Writing_Problems.html

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Να υποθέσω ότι έχεις SP2; Εγκατέστησε τελευταία έκδοση του InCD. Δεν φταίει το NEC, είμαι μεγάλος υπέρμαχός του.

Για του λόγου το αληθές:

http://www.nero.com/nero6/eng/Support_News_SP2_Packet_Writing_Problems.html

SP2 έχω αλλά το έχω δοκιμάσει και σε μηχάνημα χωρίς SP και πάλι τίποτα...

Έχω την τελευταία έκδοση του InCD (4.3.20.1)

Έχω WinXP SP2 English και InCD 4.3.20.1. Είχα τους καινούργιους ASPI Driver της Adaptec (4.71.2) και τώρα έχω βάλει παλιότερους (4.6) γιατί είδα ότι άλλο PC έχει αυτούς. Οι NERO ASPI drivers είναι οι 2.0.1.74 και από το Nero Infotool μου λέει (και για System και για NERO ASPI) "ASPI is installed and working properly...

Δεν ξέρω τι άλλο πείραμα να κάνω... HELP!!!

Το ASPI Driver της Adaptec δεν το χρειάζεσαι.Βγάλτο. Ή μάλλον καλύτερα απεγκατέστησέ το και απεγκατέστησε και όλο το Nero και ξαναβάλε το μαζί με το InCd αλλά μόνο αυτά χωρίς να βάλεις το ASPI Driver της Adaptec.

Δημήτρης