kouskous13 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Εμένα παντός δεν έχει έρθει τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 17, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 1 hour ago, kouskous13 said: Εμένα παντός δεν έχει έρθει τίποτα Ούτε εμένα μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Μόλις τώρα και αλλάζει και την έκδοση κάμερας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) Στη φωτογραφία κάτι πρόσθεσαν εκεί με φωτισμό, έχει ένα κυκλάκι που δεν υπήρχε με επιλογές Edited June 24, 2025 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. June 24, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Σαν να βλέπω ότι βελτιώθηκε και άλλο η νυχτερινή και ειδικότερα στο ζουμ.Μου φαίνεται πιο ευκρινής και πιο σταθερό όσα δεύτερα κάνει για να την βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 6 minutes ago, billias7 said: Σαν να βλέπω ότι βελτιώθηκε και άλλο η νυχτερινή και ειδικότερα στο ζουμ.Μου φαίνεται πιο ευκρινής και πιο σταθερό όσα δεύτερα κάνει για να την βγάλει. Με πρόλαβες, νομίζω βελτιώθηκε πάρα πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Γεια χαρά σε όλους... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω, όμως θέλω την βοήθειά σας σε 3 ερωτήματα που έχω... 1) Επειδή έχω σχετικά κακό σήμα στο σπίτι, ισχύει ότι έχει πολύ καλές κεραίες και πιάνει σήμα σε δύσκολα σημεία;;; 2)Έχει vowifi, κι αν ναι, το έχει ή μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος;; Έχω Nova... 3) Έχει κάποιο εξουσιοδοτημένο service Oppo στη Θεσσαλονίκη;; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 15 ώρες πριν, gusm said: Γεια χαρά σε όλους... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω, όμως θέλω την βοήθειά σας σε 3 ερωτήματα που έχω... 1) Επειδή έχω σχετικά κακό σήμα στο σπίτι, ισχύει ότι έχει πολύ καλές κεραίες και πιάνει σήμα σε δύσκολα σημεία;;; 2)Έχει vowifi, κι αν ναι, το έχει ή μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος;; Έχω Nova... 3) Έχει κάποιο εξουσιοδοτημένο service Oppo στη Θεσσαλονίκη;; Ευχαριστώ... για το 3ο. Σέρβις oppo/oneplus έχει η smartec στο Χαιδάρι Αττικής. Οτιδήποτε χρειαστείς μιλάς με αυτούς (ακόμα για αξεσουάρ πχ φορτιστή η και καλώδιο) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 2 ώρες πριν, mivechris said: για το 3ο. Σέρβις oppo/oneplus έχει η smartec στο Χαιδάρι Αττικής. Οτιδήποτε χρειαστείς μιλάς με αυτούς (ακόμα για αξεσουάρ πχ φορτιστή η και καλώδιο) Για Αθήνα ξέρω, ρωτάω για Θεσσαλονίκη... Για VoWifi ή Wifi calling, έχει κανείς απάντηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 (edited) Για το πρώτο να σου απαντήσω, ήρθα εξοχικό όπου δεν μιλάς μέσα στο σπίτι και δεν έχεις internet. Και μιλάω και έχω internet 🙂 Για το 3 η smartec είναι το καλύτερο service της Ελλάδας, ακόμα και να έχεις Θεσσαλονίκη στέλνεις εκεί. VoWifi έχω κανονικά με cosmote. Το Πάσχα που ήρθα με pixel 9 pro xl, δεν είχα σήμα εντός σπιτιού. Edited July 9, 2025 by Da_rudakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 50 minutes ago, Da_rudakos said: Για το πρώτο να σου απαντήσω, ήρθα εξοχικό όπου δεν μιλάς μέσα στο σπίτι και δεν έχεις internet. Και μιλάω και έχω internet 🙂 Για το 3 η smartec είναι το καλύτερο service της Ελλάδας, ακόμα και να έχεις Θεσσαλονίκη στέλνεις εκεί. VoWifi έχω κανονικά με cosmote. Το Πάσχα που ήρθα με pixel 9 pro xl, δεν είχα σήμα εντός σπιτιού. ΟΚ, σ' ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 Αξίζει τα λεφτά του λέτε? Για συσκευή που θα κρατήσω 4-5 χρόνια όπως το s21+ που έχω τώρα αλλά τα έπαιξε. Με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής που δεν είναι snapdragon αλλά είναι δέλεαρ η φωτογραφία του και το "κάτι διαφορετικό". Από την άλλη σκέφτομαι αν είναι να δώσω τόσα χρήματα(τιμολόγιο βέβαια) μήπως είναι προτιμότερο να πάω πάλι σε samsung που θα δίνει περισσότερα χρόνια updates και ίσως κρατήσει και το κινητό παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoninM Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 1 hour ago, ZAMPON7 said: Αξίζει τα λεφτά του λέτε? Για συσκευή που θα κρατήσω 4-5 χρόνια όπως το s21+ που έχω τώρα αλλά τα έπαιξε. Με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής που δεν είναι snapdragon αλλά είναι δέλεαρ η φωτογραφία του και το "κάτι διαφορετικό". Από την άλλη σκέφτομαι αν είναι να δώσω τόσα χρήματα(τιμολόγιο βέβαια) μήπως είναι προτιμότερο να πάω πάλι σε samsung που θα δίνει περισσότερα χρόνια updates και ίσως κρατήσει και το κινητό παραπάνω Προσωπικά, ο Snapdragon μου εμπνέει πράγματι περισσότερη εμπιστοσύνη σε σύγκριση με ορισμένα άλλα chipsets, ειδικά όσον αφορά την απόδοση και τη βελτιστοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 1 ώρα πριν, ZAMPON7 said: Αξίζει τα λεφτά του λέτε? Για συσκευή που θα κρατήσω 4-5 χρόνια όπως το s21+ που έχω τώρα αλλά τα έπαιξε. Με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής που δεν είναι snapdragon αλλά είναι δέλεαρ η φωτογραφία του και το "κάτι διαφορετικό". Από την άλλη σκέφτομαι αν είναι να δώσω τόσα χρήματα(τιμολόγιο βέβαια) μήπως είναι προτιμότερο να πάω πάλι σε samsung που θα δίνει περισσότερα χρόνια updates και ίσως κρατήσει και το κινητό παραπάνω Τα ίδια χρονιά έχουν updates, το Oppo είναι καλύτερο σε κάμερα και μπαταρία αδιαπραγμάτευτα, αν είσαι fan του One UI, μείνε Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 (edited) Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις καταρχάς. Δεν είμαι fan σε κανένα λογισμικό. Σίγουρα δεν θα πήγαινα σε xiaomi. Πριν το s21 είχα το Oneplus 5T και δεν είχα θέμα με το μενού. Είχα βάλει βέβαια nova launcher σε εκείνο. Γενικά δεν είμαι ψαγμένος χρήστης ή gamer πχ. Τα 2 στοιχεία που αναφέρεις(κάμερα,μπαταρία) είναι αυτά που με ενδιαφέρουν καθώς και τo longetivity επειδή τα κρατάω για 4-5 χρόνια. Edited July 11, 2025 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Έσκασε update! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Έχετε βρει κανένα tempered glass της προκοπής; Ολο κινεζιές βλέπω skroutz, οι μεγάλες εταιρείες δεν βγάζουν. Έχει αρχίσει και γεμίζει δαχτυλιες με το παραμικρό η μαμά μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 https://a.aliexpress.com/_EJ7DeJk Εμένα επειδή βγήκε η μαμά μεμβράνη, παρήγγειλα με μισή καρδιά αυτό εδώ, άμα ακολουθήσεις το βίντεο είναι σαν να έχεις ξανά μαμά μεμβράνη, δε φαίνεται καν ότι φοράει. Τα κατάφερα μέχρι και γω που τα χέρια μου δεν πολυπιάνουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Έλεγα να δοκιμάσω τζαμακι, όλες οι μεμβράνες γεμίζουν δαχτυλιες μετά απο λίγο καιρό και με κουράζει. Ενώ ένα dome γυαλί που φορούσα στο pixel που είχα δεν έκανε δαχτυλιες και καθαριζε επι τόπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 4 minutes ago, Da_rudakos said: Έλεγα να δοκιμάσω τζαμακι, όλες οι μεμβράνες γεμίζουν δαχτυλιες μετά απο λίγο καιρό και με κουράζει. Ενώ ένα dome γυαλί που φορούσα στο pixel που είχα δεν έκανε δαχτυλιες και καθαριζε επι τόπου. Έχω την εντύπωση με οθόνη που έχει το Oppo, δύσκολα θα μπαίνει τζαμάκι, ή αν μπει θα μπαίνουν τα όρια πολύ μέσα. Δε ξέρω, εγώ πάντως ενθουσιάστηκα από τη μεμβράνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Δε ξέρω αν το έχει κάποιος με Samsung smartwatch, για κάποιο λόγο έχουν σταματήσει να έρχονται οι κλήσεις, μόνο σαν αναπάντητη στέλνει. Έκανα επαναφορά ρολογιού, τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Τα ίδια και'γω με Galaxy watch 6 classic. Νομίζω έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση του Galaxy watch 6 plugin πριν 3-4 μέρες. Πιο πριν δεν είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. July 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Μόλις ήρθε,και αλλάζει και την έκδοση της κάμερας. Αν κατάλαβα καλά στο θέμα κάμερα, επιτέλους (γνώμη μου) έκοψε αισθητά το βγάζω μια φωτογραφία και επιτόπου το λογισμικό προσπαθεί να φωτίσει τα πάντα σε αυτήν, με αποτέλεσμα να είναι καλύτερη ακριβώς ένα δευτερόλεπτο πριν την αναλάβει να την βελτίωση αυτόματα. Θεωρώ έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να καταφέρει σε μια φωτογραφία να παίξει σωστά με τις σκιές και το φώς αλλά προχώραει αρκετά ευθεία η Oppo στις τελευταίες αναβαθμίσεις. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 On 26/7/2025 at 1:14 ΜΜ, dgeorge4 said: Δε ξέρω αν το έχει κάποιος με Samsung smartwatch, για κάποιο λόγο έχουν σταματήσει να έρχονται οι κλήσεις, μόνο σαν αναπάντητη στέλνει. Έκανα επαναφορά ρολογιού, τίποτα Μετά τη σημερινή αναβάθμιση είμαι εντάξει σε μια δοκιμαστική κλήση που είχα.. Τσεκαρε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 5 minutes ago, Da_rudakos said: Μετά τη σημερινή αναβάθμιση είμαι εντάξει σε μια δοκιμαστική κλήση που είχα.. Τσεκαρε το! Το θέμα είναι να λειτουργεί μέχρι μεθαύριο:) Ειδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts