georgetr Δημοσιεύτηκε November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2005 Καλησπερα. γνωριζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορει να μεταβάλει τα bit των τραγουδιων. Είμαι γυμναστής και θελω να φτιάχνω τα δικά μου cd με δικες μου επιλογες τραγουδιων για τα αερομπικ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 οταν λες "bit" φαντάζομαι πως θες να μεταβάλεις την ταχύτητα τπθ κομματιου χωρις να χαλάει το τονικό ύψος ε?. Αν ναι δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. November 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 οταν λες "bit" φαντάζομαι πως θες να μεταβάλεις την ταχύτητα τπθ κομματιου χωρις να χαλάει το τονικό ύψος ε?. Αν ναι δες εδω Περιπου ετσι. Βασικα με ενδιαφερει να εχω το τραγουδι και το ρυθμο και να μπορω να το παιζω πιο γρηγορα αλλα σταθερα στην ταχυτυτητα που θελω. Πως γινονται τα remix ? κάπως ετσι. Το προγραμμα που μου λες μπορει μονο να μειωσει τα bit. αλλα εμενα αυτο δεν μου πολυχρειαζεται. Εγω σχεδον παντα θελω να τα αυξανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Εννοείς BPM. Δοκίμασε το traktor, μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Περιπου ετσι. Βασικα με ενδιαφερει να εχω το τραγουδι και το ρυθμο και να μπορω να το παιζω πιο γρηγορα αλλα σταθερα στην ταχυτυτητα που θελω. Πως γινονται τα remix ? κάπως ετσι. Το προγραμμα που μου λες μπορει μονο να μειωσει τα bit. αλλα εμενα αυτο δεν μου πολυχρειαζεται. Εγω σχεδον παντα θελω να τα αυξανω. κούνα και λίγο απο την αλλη τον ρυθμιστή και θα δεις οτι το αυξάνει κι όλας :lol: τέλος πάντον αυτό που σου πρότεινα κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς με τα καλύτερα ηχητικά αποτελέσμα απο κάθε τι άλλο! Είναι (για τους γνώστες) ο απόγονος του περιβόητου mucisian's cd player. Απο κει και πέρα για live remix και το tractor που προτεινε ο mcde μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 κούνα και λίγο απο την αλλη τον ρυθμιστή και θα δεις οτι το αυξάνει κι όλας :lol: Sorry :stupid: ειδα το ονομα και τα features που ελεγε για μειωση και νομιζα οτι κανει μονο μειωση. Το απογευματακι θα το δοκιμασω να σας πω αν μου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts