p_k Δημοσιεύτηκε 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 7 Δεκέμβριος Καλησπέρα, εδώ και 15 ημέρες είμαι κάτοχος ενός redmi watch 4 απουτο οποίο με πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να πω ότι η μπαταρία σήμερα 16η μέρα βρίσκεται στο 49% με καθημερινή χρήση, όχι όμως πολύ gps. Έχω όμως ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Συγκεκριμένα, ενώ έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής να έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό πάντοτε και όχι μόνο όταν το φοράω, οι ειδοποιήσεις ναι μεν έρχονται, η οθόνη όμως δεν φωτίζεται παρόλο που έχω ρυθμίσει να τρέχει συνεχώς στο παρασκήνιο, έχω απενεργοποιήσει εξοικονόμηση μπαταρίας, έχω κλειδώσει την εφαρμογή στα πρόσφατα, έχω κάνει τα πάντα μα τα πάντα και φυσικά έχω επιλέξει αυτόματη έναρξη στο παρασκήνιο. Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση το οποίο δεν πιστεύω γιατί είμαι χρόνια χρήστης xiaomi προϊόντων. Όταν το φοράω ανάβει κανονικά η οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις. Όταν δεν το φοράω έρχονται οι ειδοποιήσεις, όμως δεν φωτίζεται η οθόνη. Επαναλαμβάνω ότι έχω επιλέξει να έρχονται ειδοποιήσεις σε όλες τις περιπτώσεις, είτε το φοράω είτε όχι. Υπάρχει εδώ μέσα κανείς κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου να μας πει την εμπειρία του ή να βοηθήσει με κάποιον τρόπο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts