melampous Δημοσιεύτηκε December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2024 Με ρωτάει φίλος αν αξίζει να εκμεταλλευτεί την προσφορά των ημερών για το Motorola edge 50 fusion (299 ευρώ) ή να δώσει κάτι παραπάνω για το Honor 200 (γύρω στα 375 ευρώ). Η γνώμη μου είναι να πάει στο "σιγουράκι" της Motorola (υποστήριξη, αναβαθμίσεις, επίσημη εγγύηση), μιας και το Honor έχω την εντύπωση ότι είναι παραεισαγωγής και δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης. Επίσης, υπάρχει ζήτημα με τα Google services; όπως έχουν τα Huawei; Δεν το γνωρίζω. Από την άλλη, από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, φαίνεται δυνατό... Εσείς τι λέτε; Τι θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Τα Honor έχουν Google κανονικά δεν επηρεάζονται από τις κυρώσεις στην Huawei. Αλλά εγώ θα προτιμούσα το Edge 50 Fusion που είναι εκπληκτική συσκευή σε πάρα πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. December 4, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Ναι, κι εγώ την ίδια γνώμη έχω. Το Honor διάβασα ότι υπερτερεί πολύ στο θέμα της κάμερας, από την άλλη όμως είδα ότι δεν έχει καμία πιστοποίηση αντοχής (IP). Μεγάλο μείον για μένα αυτό. Τες πα, η απόφαση (και τα χρήματα) δικά του... 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts