Jump to content

Κινητό με καλή κάμερα και νυχτερινή λήψη

meganium
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. - Δεν εχω ορισει ταβανι, προφανως οσο γινεται λιγοτερα

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. – Δεν με απασχολει 

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; - Ιδανικά Ελλάδα, παρόλα αυτά αν έχω εγγύηση κανονικά χωρίς να τραβιέμαι ή να μου βγει η ψυχή δεν με πειράζει από που θα είναι.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) - Θέλω να παίζει επαρχία σίγουρα, αλλά και να είναι και 5G συν ότι άλλο απαιτείται μιας και αλλάζω κινητά αρκετά αραιά.

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? - Dual ιδανικά μιας και έχω δυο SIM επίσης θέλω οπωσδήποτε υπέρυθρες και εννοείται NFC.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; - Ελληνικό menu έτοιμο.

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. - Δεν κλείνω προς κάποιο από τα δυο περισσότερο.

😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. – Καμερα, αυτονομια, ταχυτητα, gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. – Xiaomi redmi 9

Ο μοναδικος λογος που με οδηγει σε αλλαγη συσκευης είναι η νυχτερινη ληψη φωτογραφιων και τα συνεχόμενα προβλήματα από τις ειδοποιήσεις που δεν λαμβάνω και πρέπει να ελέγχω συνεχώς εγώ όλες τις εφαρμογές για τυχόν χαμένα μηνύματα. Θελω να είναι καλο στον τομεα αυτό. Με όλα τα αλλα μπορω να συμβιβαστω αλλα αυτό είναι το κυριο κριτηριο για την επιλογη μου.

Σου προτείνω το Motorola Edge 50 Fusion που τώρα με τις Black Friday προσφορές έχει 299€. Είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για μια εξαιρετική συσκευή.

On 19/11/2024 at 8:06 ΜΜ, CaptainChris said:

Σου προτείνω το Motorola Edge 50 Fusion που τώρα με τις Black Friday προσφορές έχει 299€. Είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για μια εξαιρετική συσκευή.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι εχώ δει τον αδερφό του το Edge 50 Pro απλά το θέμα είναι ότι θέλω οπωσδήποτε και IR γιατί τις χρησιμοποιώ πολύ και δεν έχει το Pro. Επειδή από ότι βλέπω δεν έχει κανένα από τα δυο υπέρυθρες γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο με υπέρυθρες γιατί όντως έχω δει και τα δυο τα Motorola και έχουν φοβερή κάμερα.

Edited by meganium

Οι Oppo η TCL και η Xiaomi βγάζουν κάποιες συσκευές με IR, η Motorola  από ότι γνωρίζω δεν έχει. Ψάξε στο GSM arena για συσκευές.