Jump to content

Programata gia DJ's?????

Livas_D
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pisteuw oti to fruity loops einai to kalytero!!!

Me mia matia 8a peis ti M.....a einai auth alla otan deis oles tou tis dynatothtes 8a pa8eis skata!!! ;)

gia xara!!!

to fruity loops 4 pou tha bro na to katebaso xerei kaneis???

kai xerei kaneis na xirizete to reason?? to exo alla pernei mono midi e?

kai eno kano kati xazomares ekei pali ton idio rithmo mou paizei oti kai an kano? xerei kaneis tipota?

++++sto TRACTOR gnorizei kaneis pies einai oi syntomeyseis apo to plhktrologio?? ++++ na xirizese kai pontiki + plhktrologio mazi(katalabate ti enoo e)??? :cool:

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

΄Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ειναι το Virtual DJ. Είχα και το BPM Studio και το Atomix mp3 αλλα δεν έχω δοκιμάσει το traktor.

Επίσης για να γράφεις μουσική καλυτερα είναι τα reason και cubase ή και ο συνδιασμός τους :)

Αν κάποιος φίλος έχει ασχοληθεί με το Traktor λίγο περισσότερο ήθελα να τον ρωτήσω αν γίνεται την ώρα που παίζει κάποιο τραγούδι στο ενα deck, να μπορώ να ακούω το άλλο τραγούδι στο 2ο deck για να μπορέσω να κάνω την μίξη στο σημείο που θέλω με το πρώτο?

++++sto TRACTOR gnorizei kaneis pies einai oi syntomeyseis apo to plhktrologio?? ++++ na xirizese kai pontiki + plhktrologio mazi(katalabate ti enoo e)???

Aν αφήσεις το ποντίκι σου για λίγο πάνω απο κάθε πλήκτρο, σου δίνει πληροφορίες γι'αυτό καθώς και τις συντομεύσεις

Αρχικό Μήνυμα από τον JOHNOLE

Αν κάποιος φίλος έχει ασχοληθεί με το Traktor λίγο περισσότερο ήθελα να τον ρωτήσω αν γίνεται την ώρα που παίζει κάποιο τραγούδι στο ενα deck, να μπορώ να ακούω το άλλο τραγούδι στο 2ο deck για να μπορέσω να κάνω την μίξη στο σημείο που θέλω με το πρώτο?

Θέλει δύο κάρτες ήχου, αν θυμάμαι καλά! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον pininfarina

paidia kanena programa gia na ftiaxneis mousikh ;

με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του το Cubase

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρχικό Μήνυμα από τον murex

με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του το Cubase

Αλλά και με διαφορά το πιο δύσκολο!

Χαοτικό θα έλεγα! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Αλλά και με διαφορά το πιο δύσκολο!

Χαοτικό θα έλεγα! :wacko:

Όχι δύσκολο θα έλεγα απλά έχεις πλήθος επιλογών. Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που έχουν μία καλή σχέση με τη μουσική (να παίζεις κάποιο όργανο). Βέβαια αν αγοράσεις ένα κλαβιέ και αρχίσεις να γράφεις απλά κομματάκια δεν είναι πολύ δύσκολο: βάζεις ντραμ, κρουστά, αλλάζεις εύκολα τα όργανα. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο σαν πρόγραμμα. Άμα θες να ξεκινήσεις πάντως να γράφεις μουσική στον υπολογιστή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το soft που δίνουν οι κάρτες ήχου. Η sound blaster έχει καλά προγράμματα.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Θέλει δύο κάρτες ήχου, αν θυμάμαι καλά! ;)

Λοιπον το tractor δεν θελει δυο καρτες ηχου αλλα μια που να εχει εξοδο για μπρος και πισω ηχεια κατι σαν την pci soundblaster audigy 5.1 bulk ειναι φτινη και απο τις καλυτερες και υστερα πας preferences και επιλεγεις αυτη την καρτα τοτε σου βγαζει και monitor ειναι ευκολο αν εχεις την καρτα...Κατα αλλα το προγραμμα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα λογω επαγγελματικης χρησης εχω δοκιμασει τα παντα και δεν υπαρχει καλυτερο.......

Λοιπον το tractor δεν θελει δυο καρτες ηχου αλλα μια που να εχει εξοδο για μπρος και πισω ηχεια κατι σαν την pci soundblaster audigy 5.1 bulk ειναι φτινη και απο τις καλυτερες και υστερα πας preferences και επιλεγεις αυτη την καρτα τοτε σου βγαζει και monitor ειναι ευκολο αν εχεις την καρτα...Κατα αλλα το προγραμμα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα λογω επαγγελματικης χρησης εχω δοκιμασει τα παντα και δεν υπαρχει καλυτερο.......

Σε ευχαριστώ, θα ρίξω μια ματιά σε αυτή την καρτούλα!!!

• 3 months later...