Jump to content

Google Pixel 9

chris1974
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, nek46 said:

Καλησπερα και καλα χριστουγεννα στην παρεα , με καθε επιφυλαξη την google search bar μπορεις να την

βγαλεις με καποιον launcher εγω εχω τον https://lawnchair.app/ και την εχω βγαλει

pixel 6 συσκευη.

και με nova γίνεται 

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

10 ώρες πριν, manos_rc said:

Οντως βρηκα ακρη κι εγω γιατι υπαρχει επιλογη για extra dim και μπαινεις σε μενου με ξεχωριστη μπαρα να ανεβασεις και την extra φωτεινοτητα... εμπρος πισω λιγο η φαση αλλα οκ.

Δεν είναι εμπρός πίσω. Έχει κάτι που λέγεται adaptive brightness. Μαθαίνει από τη χρήση σου. Αν θεωρείς ότι είναι σκοτεινή, την ανεβάζεις μόνος σου και σιγά σιγά θα μάθει και θα το κάνει αυτόματα. Το ίδιο π.χ. γίνεται και στη φόρτιση. Φορτίζει πιο αργά αν ξέρει ότι π.χ. κάθε μέρα σηκώνεσαι Χ ώρα.

Συμφωνώ ότι η παραμετροποίηση είναι ένα σημαντικό θέμα (βέβαια η μπάρα Google είναι έτσι τα τελευταία 9 χρόνια, οπότε δεν είναι κάτι καινούριο), αλλά ότι π.χ. το κουμπί είναι σε άλλη θέση και μας ξεβολεύει (που για μένα είναι απόλυτα λογικό το κουμπί που πατάς πιο συχνά να είναι αυτό που βρίσκεται πρώτο) δεν είναι μείον του κινητού, ούτε αν δεν ξέρεις τα μενού ακόμα γιατί είναι κάτι καινούριο.

15 ώρες πριν, Sotnem said:

Δεν είναι εμπρός πίσω. Έχει κάτι που λέγεται adaptive brightness. Μαθαίνει από τη χρήση σου. Αν θεωρείς ότι είναι σκοτεινή, την ανεβάζεις μόνος σου και σιγά σιγά θα μάθει και θα το κάνει αυτόματα. Το ίδιο π.χ. γίνεται και στη φόρτιση. Φορτίζει πιο αργά αν ξέρει ότι π.χ. κάθε μέρα σηκώνεσαι Χ ώρα.

Συμφωνώ ότι η παραμετροποίηση είναι ένα σημαντικό θέμα (βέβαια η μπάρα Google είναι έτσι τα τελευταία 9 χρόνια, οπότε δεν είναι κάτι καινούριο), αλλά ότι π.χ. το κουμπί είναι σε άλλη θέση και μας ξεβολεύει (που για μένα είναι απόλυτα λογικό το κουμπί που πατάς πιο συχνά να είναι αυτό που βρίσκεται πρώτο) δεν είναι μείον του κινητού, ούτε αν δεν ξέρεις τα μενού ακόμα γιατί είναι κάτι καινούριο.

Ενα ενα.. Πρωτον δεν αναφερθηκα ουτε στο κουμπι που ειναι σε αλλη θεση ουτε με πειραξε ιδιαιτερα η μπαρα ή το glance. Αυτα αλλωστε αν θελω να τα αφαιρεσω υπαρχουν τροποι. Οποτε δε ξερω γιατι μου τα επισημαινεις εκτος αν το ποσταρισμα σου ειναι πιο γενικο. 

Παμε στη φωτεινοτητα.. ειναι ενα κομματι το adaptive brightness και αλλο κομματι το να εχει ξεχωριστη ρυθμιση για extra dim με ξεχωριστη μπαρα φωτεινοτητας. Ναι ανεβαζω μονος μου τη τη φωτεινοτητα και με μαθαινει αλλα πρεπει να βρεις και την ξεχωριστη αυτη ρυθμιση για να ανεβασεις και αυτη τη μπαρα για να σε μαθει.. Σε σενα μπορει να φαινεται απολυτα λογικο, επετρεψε μου σε μενα οχι και τοσο. Περισσοτερο το τονισα για να μη ψαχνεται καποιος αλλος και να μη νομιζει οτι αρχικα εχει κατι το κινητο. Μολις ρυθμιστει αυτη η μπαρα η οθονη δειχνει οπως περιμενει καποιος απο τα specs της.

Καλες γιορτες σε ολους!

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

να ενημερώσω λίγο για το θεμα 5g στο google 9  και πως πλέον,   δουλευει κανονικά:

Όπως ανεφερα σε προηγουμενο post, αγόρασα το pixel 9 με την φοβερη προσφορά της γνωστής Αλυσιδας για δικό μου πρόσωπο που ειχε ένα σχετικα παλιο samsung a71 όπου και φυσικά ειχε 4g ( cosmote) 

βάζοντας την sim στο Pixel και πορόλες τις καταλληλες ρυθμισεις και επίσης   στελνοντας μηνυμα στο 1330 της cosmote για 5g

( όπου και  πήρα την γνωστή αρνητική απάντηση), τιποτα δεν αλλαξε και παρεμενε  το δικτυο της Cosmote σε LTE ( 4g) 

αντε λέω να κατεβασουμε και το Android 15 , μήπως και λυθεί αυτοματως το θεμα... Αρνητικό και μετά την αναβάθμιση, παρέμενε σε LTE.

Οπότε κανω την γνωστή και παλιά λύση: 

Βαζω την sim στο δικό μου κινητό ( iphone 13 pro) , στελνω από αυτό μηνημα 5g  στο 1330 , το ενεργοποιεί 

και μετά βαζοντας την sim πίσω   στο pixel 9, άμεσα  και καινονικά δούλεψε το  5g , wifi calling κλπ κλπ.

Οπότε Όσοι ειχατε την sim σε παλια μη 5g κινητά, πρεπει να κανετε το παραπανω.

¨Οσοι ειχατε 5g κινητά και πήρατε το pixel 9, λογικά δεν θα εχετε κανενα προβλημα.

Τα εγραψα αυτά για να βοηθησω όσους ειχαν μπερδευτεί.

Επίσης να πω ότι ειναι ένα καταπληκτικό και ποιοτικό κινητό. το 9ρι  

10 ώρες πριν, manos_rc said:

Ενα ενα.. Πρωτον δεν αναφερθηκα ουτε στο κουμπι που ειναι σε αλλη θεση ουτε με πειραξε ιδιαιτερα η μπαρα ή το glance. Αυτα αλλωστε αν θελω να τα αφαιρεσω υπαρχουν τροποι. Οποτε δε ξερω γιατι μου τα επισημαινεις εκτος αν το ποσταρισμα σου ειναι πιο γενικο. 

Παμε στη φωτεινοτητα.. ειναι ενα κομματι το adaptive brightness και αλλο κομματι το να εχει ξεχωριστη ρυθμιση για extra dim με ξεχωριστη μπαρα φωτεινοτητας. Ναι ανεβαζω μονος μου τη τη φωτεινοτητα και με μαθαινει αλλα πρεπει να βρεις και την ξεχωριστη αυτη ρυθμιση για να ανεβασεις και αυτη τη μπαρα για να σε μαθει.. Σε σενα μπορει να φαινεται απολυτα λογικο, επετρεψε μου σε μενα οχι και τοσο. Περισσοτερο το τονισα για να μη ψαχνεται καποιος αλλος και να μη νομιζει οτι αρχικα εχει κατι το κινητο. Μολις ρυθμιστει αυτη η μπαρα η οθονη δειχνει οπως περιμενει καποιος απο τα specs της.

Καλες γιορτες σε ολους!

Γενικό σχόλιο ήταν σε σχέση με τα όσα διάβασα.

Το extra dim δεν είναι για αύξηση φωτεινότητας, είναι το αντίθετο. Οπότε είναι στα accessibility χαμένο κάπου ναι έχεις δίκιο, αλλά παράλληλα είναι και στις επιλογές που υπάρχουν στα quick settings που τις ρυθμίζει κάποιος (θεωρώ) με το που πάρει το κινητό.

Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά. Νέος κάτοχος μετα απο 6ετια στην oneplus. Ζαχάρωνα το 8pro αλλά ο συνδυασμός μεγάλη αλυσίδα + τιμή με έστειλαν στο 9αρι.Άκρως ικανοποιημένος μέχρι τωρα. Καμμια προταση για dac αντάπτορα για ενσύρματα ακουστικά; Ο oneplus που εχω δεν αναγνωρίζεται... 

Edited by dhatzik74

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους έχω το Pixel 9 και οταν με περνούν τηλ η δόνηση πάει και αυτή όπως πάει το τραγούδι ζζ ζζζζ ζ ζζ ζζ ζ έχω χάσει κλήσεις είναι χάλια πως το κλείνω αυτό; Απλή δόνηση θέλω ζζζζζ ζζζζζ ζζζζζScreenshot_20241227-084910.thumb.webp.3b5700c00c4c3d045c423f952a157b1d.webp

Είναι γιατί έχω το αρχικό ήχο κλήσης; Έχω κλείσει αυτό αλλά τίποτα. Δε γίνεται με τον αρχικό ήχο κλήσης να κάνω κλασική δόνηση;

Edited by Therion13

59 minutes ago, Therion13 said:

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους έχω το Pixel 9 και οταν με περνούν τηλ η δόνηση πάει και αυτή όπως πάει το τραγούδι ζζ ζζζζ ζ ζζ ζζ ζ έχω χάσει κλήσεις είναι χάλια πως το κλείνω αυτό; Απλή δόνηση θέλω ζζζζζ ζζζζζ ζζζζζScreenshot_20241227-084910.thumb.webp.3b5700c00c4c3d045c423f952a157b1d.webp

Είναι γιατί έχω το αρχικό ήχο κλήσης; Έχω κλείσει αυτό αλλά τίποτα. Δε γίνεται με τον αρχικό ήχο κλήσης να κάνω κλασική δόνηση;

Χρόνια πολλά! Η περιγραφή με τα "ζζζ" όλα τα λεφτά 🤪

Από όσο θυμάμαι το κάνει με συγκεκριμένα ringtones, νομίζω αυτά που λέγονται Pixel Sounds. Αν βάλεις δικό σου ή διαλέξεις κάποιο άλλο δεν θα το κάνει λογικά.

9 minutes ago, Sotnem said:

Χρόνια πολλά! Η περιγραφή με τα "ζζζ" όλα τα λεφτά 🤪

Από όσο θυμάμαι το κάνει με συγκεκριμένα ringtones, νομίζω αυτά που λέγονται Pixel Sounds. Αν βάλεις δικό σου ή διαλέξεις κάποιο άλλο δεν θα το κάνει λογικά.

χαχα κατάλαβα αρα η μόνη λύση να αλλάξω ringtone σε κάτι εκτός κινητού γιατί όλα έχουν δικό τους χορό. ε καρναβάλι το κάναμε αν ήθελα χορέψω χορευα και χωρίς δόνηση. Ευχαρίστώ