Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την κάμερα, έχω παρατηρήσει οτι βγάζει καλύτερα σε σκοτεινό περιβάλλον κυρίως αν βγάλεις το αυτόματο HDR. Δεν ξέρω τι παίζει πάλι με το συγκεκριμένο αλλά μια περίοδο και στο 11αρι ειχε αυτή τη βλακεία και σκούραινε τρομερά τα χρώματα. Ίσως και εδώ το διορθώσουν.

Το viber μου το έκανε κ εμένα πριν μερικές μέρες, μάλλον ήταν κάτι γενικό; Δεν εχω κάνει επανεγκατάσταση ούτε κάτι άλλο και δουλεύει κανονικά.

ο 8 elite πάντως μπαταρία τραβάει, αλλά και πάλι στην τελική το βάζεις για 10 λεπτά και έχει πάρει αρκετή μπαταρία για να συνεχίσεις την ημέρα σου.

Έχω την συσκευή απο 9/1 και πλέον (βέβαια είμαι και τρόμπας, έχω βγάλει το 5G και τα 120ΗΖ) με βγάζει 2η ημέρα άνετα. Ξυπνάω το πρωί και με βάση την χρήση που του κάνω έχω άνετα 70+% μπαταρία.

9 ώρες πριν, psail said:

Οι εντυπώσεις μετά από λίγες μέρες για την μπαταρία είναι ότι είναι αρκετά καλή. Δεν είναι two days phone που λένε πολλοί reviewers αλλά είναι you can't kill it in a day phone που λέει ο mkbhd.

Το ΣΚ από το Σάββατο 9 το πρωί έως Κυριακή 9 το βράδυ έφτασα 20% με μικρή χρήση, 2 ώρες sot.

Δευτέρα που έκανα το νορμάλ πρόγραμμα μου έφτασα 10 το βράδυ με 42% με 4,5ω sot. Προφανώς θα το φορτίσεις το βράδυ για την επόμενη μέρα αλλά αυτό το 40% στο τέλος της ημέρας είναι μεγάλη υπόθεση γιατί σου εξασφαλίζει μια σιγουριά. Πχ αν συνέχιζα και για ένα ποτό θα με έβγαζε άνετα ως το τέλος της βραδιάς για να πάω σπίτι. θα έβγαζα φώτος, θα έκανα κλήσεις, θα χάζευα στο ιντερνετ. Με το παλιό είτε θα το είχα φορτίσει λίγο το απόγευμα για να αντέξει είτε θα συνέχιζα με 20% και θα το πρόσεχα ώστε να μην μου κλείσει πριν γυρίσω σπίτι. 

Δεν το φόρτισα χθες για να δω πως θα συνεχίσει και τώρα 09:00 είμαι με 28% μπαταρία.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν το δουλεύεις το κινητό, η μπαταρία πέφτει, με νορμαλ ρυθμό. Αλλά αν δεν το πολύ πειράζεις έχει τρομερή αυτονομία. Δεν χάνει όπως άλλες συσκευές κατά το stand by. Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Κάμερα θέλω λίγο καιρό ακόμα. Σίγουρα βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά δεν την έχω δουλέψει πολύ. Πρέπει να την δω σε κάποιο ταξίδι που βγάζω πολλές για να έχω πιο βέβαια συμπέρασματα. 

Κατά τα άλλα είναι άριστη σύσκευη. Το κομμάτι του mutlitasking που μια εφαρμογή ελαχιστοποιείται στα δεξιά το κάνουν και άλλα ui ή μόνο το oxygen? Πάρα πολύ έξυπνο.

Α είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ειδικά στο viber δεν έρχονταν μήνυμα αν δεν έμπαινα μέσα στην εφαρμογή. Με διαγραφή και εγκατάσταση λύθηκε το πρόβλημα. Εγώ έκανα clone από το παλιό oneplus και παρατήρησα ότι κάποιες εφαρμογές δεν δούλευαν μετά 100% σωστά και με επαναγκατάσταση λύθηκε το πρόβλημα για όλες τους.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Είχα την βάση ασύρματης φόρτισης που είχε βγάλει με το 8 pro τότε. Το 8 είχε ασύρματη φόρτιση 15w. Πίστευα ότι τόσο θα έχει και τώρα στο 13, αλλά το έβαλα σήμερα και φόρτισε πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι πιάνει τα 50w που μπορεί το 13 και ας είναι ο παλιός φορτιστής. Αν έχει και κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει;

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

15 minutes ago, psail said:

Είχα την βάση ασύρματης φόρτισης που είχε βγάλει με το 8 pro τότε. Το 8 είχε ασύρματη φόρτιση 15w. Πίστευα ότι τόσο θα έχει και τώρα στο 13, αλλά το έβαλα σήμερα και φόρτισε πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι πιάνει τα 50w που μπορεί το 13 και ας είναι ο παλιός φορτιστής. Αν έχει και κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει;

βάλτο στην ασύρματη φόρτιση ξανά όταν πέσει η μπαταρία εννοείται.

στον google dialer πατας *#899# και πας στο manual test και charge test

δες τι σου γράφει στην ασύρματη φόρτιση.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

αυτό μου έβγαλε. Αλλά δεν καταλαβαίνω με πόσο φορτίζει.

Screenshot_2025-01-28-19-43-49-78_40dbc481ca5b738a325e5182fc08a331.jpg

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

26 minutes ago, psail said:

αυτό μου έβγαλε. Αλλά δεν καταλαβαίνω με πόσο φορτίζει.

Screenshot_2025-01-28-19-43-49-78_40dbc481ca5b738a325e5182fc08a331.jpg

19 βατ οριακα (βολτ επι αμπέρ = βατ)

8,3 επι 2,3

αφησε το για λιγα δευτερόλεπτα με κλειστή οθόνη ( αλλά στο μενού αυτό) και δες πάλι.

οταν μπαίνουν σε κατάσταση ηρεμιας οι συσκευές είναι που τραβάνε τα μέγιστα για την φόρτιση, όσο το λειτουργείς πέφτει.

Edited by mivechris

γνωριζει κανεις πως μπορω να στελνω απαντησεις στο messenger απ το ρολοι ? ενω φαινεται να γινεται κανονικα η αποστολη της απαντησης και εμφανιζεται το ✔️ δεν υπαρχει εντελει το μηνυμα στο παραθυρο συνομιλιας.

13 minutes ago, dexter1985 said:

γνωριζει κανεις πως μπορω να στελνω απαντησεις στο messenger απ το ρολοι ? ενω φαινεται να γινεται κανονικα η αποστολη της απαντησης και εμφανιζεται το ✔️ δεν υπαρχει εντελει το μηνυμα στο παραθυρο συνομιλιας.

επιβεβαιώνω οτι 1 στις 10 δεν τα στέλνει, ανεξαρτήτως εφαρμογής.

20 minutes ago, mivechris said:

επιβεβαιώνω οτι 1 στις 10 δεν τα στέλνει, ανεξαρτήτως εφαρμογής.

αρα δεν ειναι καποια ρυθμιση που εγω δεν εχω κανει και δεν στελνει 🤷‍♂️

Για όσους αναφέρετε την αδυναμία αποστολής μηνύματος μέσω του Watch 2R, διαβάζω πως είναι θέμα του Facebook καθώς δεν υποστηρίζει την δυνατότητα αυτή στο Wear OS.

Ένας πρότεινε ως λύση, την εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης του messenger στο ρολόι μέσω sideload.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Αν όλα πάνε καλά παραλαμβάνω αύριο από αμαζον. Έχει δοκιμάσει κανείς κάνα καλό tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη να πάρω ή να το αφήσω με την ζελατίνα που έρχεται;

Εγω τελικά δεν άντεξα και το πηρα από εδω τελικά .. Kotsovolos. Περιμένω το Ρολοι.. Μετα από 4+ χρονια με το A71 ήρθε η τώρα του.. πρώτη φορα κανω τετοιο ανοιγμα!! 48 ατοκες ήταν δελεαστικο

Edited by Xlebouras

2 ώρες πριν, kill_bill said:

Αν όλα πάνε καλά παραλαμβάνω αύριο από αμαζον. Έχει δοκιμάσει κανείς κάνα καλό tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη να πάρω ή να το αφήσω με την ζελατίνα που έρχεται;

Εγώ έβαλα 2 διαφορετικά και δεν έπιανε το αποτύπωμα. 

Μην την βγάλεις την ζελατίνα 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλημέρα.. Στο app drawer δεν μπορείς να κανεις φάκελους παρα μονο στην αρχικη οθονη! Εχει βρει κάποιος κάποια λύση? από ότι είδα και στο support είναι χρονια το πρόβλημα.. Επισης με PD φορτιστή φορτίζει μια χαρά με 30W αρα προς το παρον δεν επενδύω σε SUPERVOOC φορτιστή.. Θήκη πηρα την https://www.ringkestore.com/products/oneplus-13-case-fusion-x-magnetic την ίδια είχα και στο A71 σκυλί 4+ χρονια .πολύ καλή προστασία .

Σιγα σιγα το στήνω . Λευκο πηρα. Το μπλε το φοβήθηκα μην ξεφτήσει με τον καιρο..βέβαια σε θήκη θα είναι κανενα δεν θα φαινεται  Τελικά πισω τι υλικο έχουν βάλει.. εμένα μου μοιάζει πλαστικο

.. Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας τι προτείνετε ?

1 ώρα πριν, Xlebouras said:

Καλημέρα.. Στο app drawer δεν μπορείς να κανεις φάκελους παρα μονο στην αρχικη οθονη! Εχει βρει κάποιος κάποια λύση? από ότι είδα και στο support είναι χρονια το πρόβλημα.. Επισης με PD φορτιστή φορτίζει μια χαρά με 30W αρα προς το παρον δεν επενδύω σε SUPERVOOC φορτιστή.. Θήκη πηρα την https://www.ringkestore.com/products/oneplus-13-case-fusion-x-magnetic την ίδια είχα και στο A71 σκυλί 4+ χρονια .πολύ καλή προστασία .

Σιγα σιγα το στήνω . Λευκο πηρα. Το μπλε το φοβήθηκα μην ξεφτήσει με τον καιρο..βέβαια σε θήκη θα είναι κανενα δεν θα φαινεται  Τελικά πισω τι υλικο έχουν βάλει.. εμένα μου μοιάζει πλαστικο

.. Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας τι προτείνετε ?

Εμένα η θήκη της ringe μου πέταξε την ζελατίνα.η nillkin μου έκατσε μια χαρά 

3 minutes ago, vegetto_raging said:

Εμένα η θήκη της ringe μου πέταξε την ζελατίνα.η nillkin μου έκατσε μια χαρά 

πια ακριβώς πηρες αν θυμάσαι? 

11 minutes ago, Xlebouras said:

πια ακριβώς πηρες αν θυμάσαι? 

Tην ringe fusion .χωρις το μαγνήτη ομως

Το πήρα από Amazon.Uk και το κουτί μέσα δεν είχε θήκη στα δικά σας είχαν?

2 minutes ago, akis_k said:

Το πήρα από Amazon.Uk και το κουτί μέσα δεν είχε θήκη στα δικά σας είχαν?

Oχι δεν εχουν θηκες μεσα τα ευρωπαϊκα...

Λοιπον επανερχομαι με το θεμα της μπαταριας...
Μετρια πραγματα για 6000mah, περιμενα περισσοτερα.
Λογικα με μελλοντικο update θα δουμε μεγαλη βελτιωση.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

η μπαταρία πράγματι για το μέγεθος της, μέτρια πράγματα. Αν ασχολείσαι πέφτει. Βέβαια εμμένω στην αρχική μου άποψη. Θα σου βγάλει την μέρα αλλά περίμενα λίγο καλύτερα πράγματα. 

Ερώτηση: ο dialer δεν έχει ελληνικό Τ9; Είχα και έχω το true phone (και το textra για sms) αλλά έχει ένα ανεπαίσθητο lag σε σχέση με το επίσημο dialer. Στα sms δεν βλέπω αντίστοιχο lag.

1 hour ago, psail said:

η μπαταρία πράγματι για το μέγεθος της, μέτρια πράγματα. Αν ασχολείσαι πέφτει. Βέβαια εμμένω στην αρχική μου άποψη. Θα σου βγάλει την μέρα αλλά περίμενα λίγο καλύτερα πράγματα. 

Ερώτηση: ο dialer δεν έχει ελληνικό Τ9; Είχα και έχω το true phone (και το textra για sms) αλλά έχει ένα ανεπαίσθητο lag σε σχέση με το επίσημο dialer. Στα sms δεν βλέπω αντίστοιχο lag.

Το textra το εχω κι εγω και ειναι αριστο!
Μαμα dialer εχω, δεν εχω ψαξει αν εχει Τ9...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

καλημέρα παιδιά,,όταν λέτε ότι η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή όσο τα νούμερα,τι κάνετε στο 24ωρο σας? Ενοοώ παίζετε παιχνίδια ώρες ή με φυσιολογική χρήση, κλήσεις χάρτες σόσιαλ και browser για τις ώρες που χαλαρώνετε και έχετε χρόνο?

Πρώτη full φορτιση μου έβγαλε μια μερα.. 6+ SOT με αρκετές κλήσεις bluetooth Γυμναστική με μουσική 1,5 ωρα . Επίσης 2 καρτες 2 viber...και αρκετο σκαλισμα.. είμαι ευχαριστημένος θα ελεγα. Αλλα σε λειτουργίες το One UI νομιζω ειναι καλυτερο

Εχετε ακουσει για Ελληνικα στο AI? Η Xiaοmi εχει πλεον

image_2025-02-01_111649831.png

Edited by Xlebouras

Ελληνικά δεν έχει δυστυχώς το ΑΙ, βέβαια εγώ δεν κάνω χρήση του ΑΙ και πουθενά και copilot που χω στο office δεν το χρησιμοποιώ αλλά ότι μας δίνουν καλό είναι.

Η χρήση μου είναι από 7 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, όλα ανοικτά wifi-δεδομένα-τοποθεσία, πολλές κλήσεις, τουίτερ κάνα 1,5 ώρο, youtube το βράδυ καμιά ώρα και chatting κατά την διάρκεια της ημέρας σε viber, telegram, whatsapp, messenger (ναι τα χω όλα😀). Αυτά πάνω κάτω. Και ξεκινάω με 100% και γυρίζω σπίτι με 30%. Δεν το θεωρώ κακή επίδοση, με ικανοποιεί ότι αισθάνομαι ασφάλεια ότι θα μου βγάλει την μέρα άνετα και με ζόρι αλλά σαφώς δεν είναι 2 μέρες κινητό. Υποτίθεται ότι ο elite είναι πιο αποδοτικός και το μέγεθος της μπαταρίας μεγάλωσε και είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα γίνει ένα πιο σωστό "καλιμπράρισμα" από την εταιρία αλλά σαφώς δεν μπορούμε να αγοράσουμε μια συσκευή βασισμένοι σε "προσδοκίες".