gfdimopo Δημοσιεύτηκε November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2005 Καλημέρα...Έχω το εξης πρόβλημα...Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο με έναν ADSL Router - Thomson Speetouch ...και θα ήθελα να κάνω ένα φάκελο share, αλλα να μπορεί να το δουν μόνο οι δυο από τους τέσσερις υπολογιστές....ή να τον βλέπει οποιοσδήποτε έχει ενα κωδικό (κοινός για όλους)....Σκεφτηκα να τον κάνω Private και να τον κάνω share έπειτα στο δίκτυο...Όμως όταν επιλέγω να γίνει Private o φάκελος, η επίλογή για Sharing απενεργοποιήται....Μπορώ να τους κάνω Share με καποιον τρόπο...? Αλλιώς πώς μπορεί να γίνει κατι τέτοιο....? Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το Remote Desktop.... Ευχαριστώ Προκαταβολικά.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Κι εγώ έχω ένα παρόμιο πρόβλημα: Θέλω να μην μπορούν να δούν ένα φάκελο άλλοι χρήστες (που προφανώς δεν έχουν "δικαιώματα administrator") στον υπολογιστή μου (ο οποίος δεν είναι σε δίκτυο και έχει WinXP prof). Μια σκέψη είναι να βάλω αυτό το φάκελο μέσα στα MyDocuments, οπότε δεν θα έχει πρόσβαση κανένας άλλος εκτός από εμένα. Κάτι τέτοιο όμως δεν με βολεύει και έτσι πήγα να κάνω το εξής: Κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο φάκελο πήγα Properties -> Sharing -> Local Sharing and Security, αλλά η επιλογή Make this folder private είναι ανενεργή!!! Γιατί;;; Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καλημέρα...Έχω το εξης πρόβλημα...Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο με έναν ADSL Router - Thomson Speetouch ...και θα ήθελα να κάνω ένα φάκελο share, αλλα να μπορεί να το δουν μόνο οι δυο από τους τέσσερις υπολογιστές....ή να τον βλέπει οποιοσδήποτε έχει ενα κωδικό (κοινός για όλους)....Σκεφτηκα να τον κάνω Private και να τον κάνω share έπειτα στο δίκτυο...Όμως όταν επιλέγω να γίνει Private o φάκελος, η επίλογή για Sharing απενεργοποιήται....Μπορώ να τους κάνω Share με καποιον τρόπο...? Αλλιώς πώς μπορεί να γίνει κατι τέτοιο....?Αν δεν έχουν κωδικούς τα μηχανήματα, βάλε και ταυτόχρονα απενεργοποίησε το Simple file sharing που υπάρχει στο folder options --> view. Μετά φτιάξε έναν χρήστη στο μηχάνημα που υπάρχει ο φάκελος που θέλεις να κάνεις share. Όρισε ένα password για τον χρήστη αυτόν που θα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να δει τα περιεχόμενα του φακέλου από άλλο μηχάνημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Χιλια Ευχαριστω...Mcde...... :D Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Το PC μου τρέχει XP Pro και είναι συνδεδεμένο σε δύο LAN και θέλω να κάνω το εξής: Στο 192.168.1.x: shared 1-2 φακέλους και ένα partition Στο 192.168.2.x: shared ολόκληρος ο σκληρός Ενεργοποίησα το advanced file sharing, αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη. Υποθέτω πως πρέπει να φτιάξω νέο χρήστη και να του δώσω pass, αλλά πως ακριβώς γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Edit : Ακυρο! Sorry gkr41 το κοιταξα τωρα και δε δουλευει αυτο που ειπα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts