Jump to content

Πολύ περήφανη δηλώνει η Apple για το νέο κουμπί Camera Control στο iPhone 16


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανανεωμένη σειρά iPhone 16 της Apple κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και στις τέσσερις συσκευές είναι το νέο ιδιαίτερο κουμπί “Camera Control”, το οποίο η Apple αρνείται με εντελώς ξεκαρδιστικό να αποκαλέσει ως ένα ακόμη κοινό κουμπί.

Αντιθέτως, η γνωστή εταιρεία είναι τόσο περήφανη για αυτό που έχει κάνει με το κουμπί ελέγχου της κάμερας που δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση, παρουσιάζοντας όλα όσα μπορείτε να κάνετε με αυτό.

Μπορείτε προφανώς να χρησιμοποιήσετε το Camera Control για να ελέγξετε την κάμερα. Η σάρωση δαχτύλου πάνω από το κουμπί σάς επιτρέπει να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε και ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το μέγεθος του ζουμ. Φυσικά μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες πατώντας το, ενώ παράλληλα έχετε την επιλογή επίσης να αλλάξετε τόνους και να προσαρμόσετε την έκθεση των λήψεών σας.

Όλα αυτά για να μην χάνετε ποτέ μια λήψη εικόνας, που είναι το σλόγκαν για τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Είναι ενδιαφέρον ότι οι αρετές αυτού του πλήκτρου υπογραμμίζονται από την Apple μόνο για iPhone 16 Pro , παρά το γεγονός ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 διαθέτουν το Camera Control. Στο τέλος της διαφήμισης εμφανίζεται το λογότυπο της T-Mobile υπονοώντας ότι πρόκειται για μια συνεργασία, παρόλο που η διαφήμιση έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Apple στο YouTube.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

το κουμπί ξεκίνησε να υπάρχει από πολύ παλιά στα τηλέφωνα. Ακόμα και το K750 sonyerricson του 2006 το είχε και αργότερα πολλά κινητά K800, Omnia I, II, N95, 808 pureview, κάτι htc android κτλ Μετά όμως ξεχάστηκε. Ισως γιατί ήταν πιο βολικό να πατήσεις το της οθόνης. Ακόμα και το 2 click function φάνηκε να μην απασχολεί και προτιμούσαν το touch click στο που θα εστιάσει και κουνούσες και λιγότερο. 

Το καλό με το νέο κουμπί είναι ότι είναι και scroll jog σε ένα. Καλό.. Μονο και μονο για shortcut να πάς άμεσα στην κάμερα αξίζει να υπάρχει (το οποιο σε πολλά android Πχ γίνεται με διπλο κλικ στο volume τα οποια volume στην κάμερα κάνουν διάφορα). Ας το επαναφέρουν και τα android δεν είμαι αντίθετος.. 

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...