Jean-Paul Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Δεν σε βολευει το κλειδωμα που εχουν τα windows? Εγω το εχω βαλει στο 1' με κωδικο και ειναι μια χαρα. πως γινεται αυτο ? δεν το εχω ψαξει . θα το κοιταξω να δω αν βολευει. εγψ εχω βαλει απλα την επιλογη lock all buttons except power button. ΑΥΤΟ εννοεις ?:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Hello Παιδιά μια ερώτηση ελληνικό Τ9 παίζει? Νομίζω πως όχι δεν έχει Ελληνικά + Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 πως γινεται αυτο ? δεν το εχω ψαξει . θα το κοιταξω να δω αν βολευει. εγψ εχω βαλει απλα την επιλογη lock all buttons except power button. ΑΥΤΟ εννοεις ?:O Οχι απο το μενου ρυθμισεις πας κωδικος και το βαζεις. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 το εκανα. 8α δω πως παει. αλλα κ παλι. αν μου το ζητησει καποιος να το δει(κλασσικη περιπτωση με αυτο το κινητο) δεν μπορω να ειμαι απο πανω του να δω που μπανει. οποτε αν εχετε κατι υποωη σας για τα σμσ ενημερωστε και ευχαριστω κ για τη συμβουλη αυτη !! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Νομίζω πως όχι δεν έχει Ελληνικά + Τ9 Εννοείται πως έχει!!! Απλώς επιλέγεις για πληκτρολόγιο phonepad και έχεις ελληνικό Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Το έχεις πάρει από Ελλάδα με την ελληνική ROM; Ναι, δεν είχα δει τις ρυθμίσεις. Το έφτιαξα.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gc9n Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλησπέρα... εχω μερικά προβληματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας :wacko: :wacko: 1) οταν εχω μια εισερχόμενη κληση απο άγνωστο κιν. και πάω να το αποθηκέυσω στις επαφές δεν μου βγάζει το πληκτολόγιο οποτε αναγκαζομαι να το αποθηκεύσω σαν αγνωστη επαφή και ύστερα να κάνω επεξεργασία! 2) Τι γίνετε με το overclock? βρήκα ενα πρόγραμμα (OmapClock) και αποτι καταλαβα δουλευει με παραμέτρους μέσο shortcut αληθεύει? ΓΕΝΙΚΑ εχω να πώ ότι το κινητο με Destinator τα καταφέρνει τέλεια!! με πήγε μεχρι την καβάλα και με έφερε ΑΨΟΓΑ!!! Τέλος φορτιστή Αυτοκ. και ενα προστατευτικό για την οθόνη που θα βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 το εκανα. 8α δω πως παει. αλλα κ παλι. αν μου το ζητησει καποιος να το δει(κλασσικη περιπτωση με αυτο το κινητο) δεν μπορω να ειμαι απο πανω του να δω που μπανει. οποτε αν εχετε κατι υποωη σας για τα σμσ ενημερωστε και ευχαριστω κ για τη συμβουλη αυτη !! τελικα δεν βολευει καθολου το κλειδωμα με κωδικο . αν βρειτε για σμσ protection enimeroste me Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Καλησπέρα... εχω μερικά προβληματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας :wacko: :wacko: 1) οταν εχω μια εισερχόμενη κληση απο άγνωστο κιν. και πάω να το αποθηκέυσω στις επαφές δεν μου βγάζει το πληκτολόγιο οποτε αναγκαζομαι να το αποθηκεύσω σαν αγνωστη επαφή και ύστερα να κάνω επεξεργασία! 2) Τι γίνετε με το overclock? βρήκα ενα πρόγραμμα (OmapClock) και αποτι καταλαβα δουλευει με παραμέτρους μέσο shortcut αληθεύει? ΓΕΝΙΚΑ εχω να πώ ότι το κινητο με Destinator τα καταφέρνει τέλεια!! με πήγε μεχρι την καβάλα και με έφερε ΑΨΟΓΑ!!! Τέλος φορτιστή Αυτοκ. και ενα προστατευτικό για την οθόνη που θα βρώ? Φορτιστη και screen protectors στα online shops. Εγω τα αγορασα απο το play247 Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Mε τα screen protectors έχετε πρόβλημα με την γραφίδα ή είναι πολύ λεπτά ωστε όλα οκ??? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Mε τα screen protectors έχετε πρόβλημα με την γραφίδα ή είναι πολύ λεπτά ωστε όλα οκ??? Eγω εχω παρει μια που ειναι πολυ λεπτη αλλα μιας χρησης και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Εγώ πήρα από εδώ: http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idproduct=887 Πολύ καλή τιμή, πλένεται και το ξανά χρησιμοποιείς αν θες. Μου είναι μια χαρά εμένα, και μου ήρθε με απόδειξη της ACE Hellas. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εγώ πήρα από εδώ: http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idproduct=887 Πολύ καλή τιμή, πλένεται και το ξανά χρησιμοποιείς αν θες. Μου είναι μια χαρά εμένα, και μου ήρθε με απόδειξη της ACE Hellas. Την ειχα στο 2020Ι και δεν ειμεινα ευχαριστημενος. Πολυ σκληρη και χανεις αισθηση. Δεν ειναι και τοσο καλη στην εφαρμογη. Αφηνε παντα πολλα κενα.:( Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Death-Angel Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Καλημέρα σε όλους!!! Μία ερωτησούλα: 1. Το δικό μου το S200 μπαίνει στο αθόρυβο μόνο του και οι ήχοι :X !!!!!!! Δεν το κλείνω καθόλου οπότε λειτουργεί όλο το 24ωρο. Αλλά γιατί να μπαίνει σε αθόρυβη λειτουργία, από μόνο του; Και ύστερα για να το επαναφέρω πρέπει να κάνω soft reset!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Death-Angel Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 τελικα δεν βολευει καθολου το κλειδωμα με κωδικο . αν βρειτε για σμσ protection enimeroste me Δεν έχω βρει κωδικό για SMS & MMS!!! Θα το ήθελα και γω πολύ!!!!!! Αλλά μπορώ με τον RESCO Explorer να κλειδώνω αρχεία & φωτο.... Όταν κάνεις εξερεύνηση αρχείων πατάς με τη γραφίδα και εμφανίζεται το encryption... και ακολουθείς τα βήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskam Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 γεια σας παιδια!:) ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε παρει το κινητο,επειδη μου εχει κατσει να παρω κινητο με λειτουργικο windows,:O για να δω πως ειναι, αξιζει τα λεφτα του;:X επειδη 600 ευρωπουλιδια δεν ειναι και λιγα.κοιταξα για το μοτορολα mpx220 αλλα ακουσα πολλα αρνητικα.:!: εσεις τι μου προτεινεται;:p ευχαριστω πολλυ για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 γεια σας παιδια!:) ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε παρει το κινητο,επειδη μου εχει κατσει να παρω κινητο με λειτουργικο windows,:O για να δω πως ειναι, αξιζει τα λεφτα του;:X επειδη 600 ευρωπουλιδια δεν ειναι και λιγα.κοιταξα για το μοτορολα mpx220 αλλα ακουσα πολλα αρνητικα.:!: εσεις τι μου προτεινεται;:p ευχαριστω πολλυ για το χρονο σας. ειναι πολυ γενικο αυτο που ζητας. Εξαρταται τι ζητας. Δες το S200 απο κοντα στο PLAISIO και ισως να καταλαβεις. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 με ειδοποιησαν απο την ΤΙΜ ότι το S200 έφτασε και σε λίγη ώρα θα το έχω στα χέρια μου. Τελικά η αναμονή απο τη στιγμή της παραγγελίας έφτασε τις 10 μέρες. Να σας ευχαριστήσω όλους σ'αυτό το νήμα που με βοηθήσατε να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Death-Angel Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Καλημέρα σε όλους!!! Μία ερωτησούλα: 1. Το δικό μου το S200 μπαίνει στο αθόρυβο μόνο του και οι ήχοι !!!!!!! Δεν το κλείνω καθόλου οπότε λειτουργεί όλο το 24ωρο. Αλλά γιατί να μπαίνει σε αθόρυβη λειτουργία, από μόνο του; Και ύστερα για να το επαναφέρω πρέπει να κάνω soft reset!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Critter Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Φορτιστη και screen protectors στα online shops. Εγω τα αγορασα απο το play247 Ρε συ, εγω πηρα ένα screen protector της μπραντο απο το play247 για G100 μιας και αυτο μου προτεινανε και το #@!$!#$! δεν μπαινει με τιποτα.για 1 χιλιοστο δεν εφαπτεται στην οθονη με αποτελεσμα να δημιουργει περιμετικα κενο αερος και να μην μπορω να πατησω στην οθονη. Ξεκιναω να κολαω το προτεκτορ απο κατω προς τα πανω. Κατω κατω και δεξια δεξια εφαπτεται ακριβως μολις τελειωνει το πλαστικο και αρχιζει η οθονη και ειναι σουπερ. ΟΜΩΣ πανω και αριστερα αντι να ακουμπαει στο τελος της οθονης ακουμπαει στο πλαστικο μιας και ειναι μεγαλυτερο κατα 1 χιλιοστο. Έτσι δεν εφαπτεται στην οθονη με αποτελεσμα να μην μπορει αυτη να πατηθει σε ολο το πανω και δεξι σημειο. Εσυ τι προτεκτορ πηρες?Μηπως βγηκε το δικο μου μεγαλυτερο? Τα εχω παρει τωρα γιατι το ειχα με το εργοστασιακο πλαστικο 3 μερες τωρα και μολις το εβγαλα για να βαλω το προτεκτορ αλλα τωρα ******@.Το στελνω πισω και πρεπει να περιμενω παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Την ειχα στο 2020Ι και δεν ειμεινα ευχαριστημενος. Πολυ σκληρη και χανεις αισθηση. Δεν ειναι και τοσο καλη στην εφαρμογη. Αφηνε παντα πολλα κενα.:( Προσωπικά δεν έχει κανένα κενό από κάτω, δεν ξέρω, τι να πω. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 kalispera paidia! gnorizei kaneis an to q-tek s200 dexetai mnimes sd 4gb; euxaristw!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 kalispera paidia! gnorizei kaneis an to q-tek s200 dexetai mnimes sd 4gb; euxaristw!:) kanonikotata:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 to elysa to 8ema thanks as to kanei delete to post kapoios mod Παράθεση h gnwsh mas kanei perhfanoys kai h sofia tapeinoys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis13 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 PSAXNO GIA TO QTEK 4 GB SD KAI DNE VRISKO. THELO NA ROTISO KATARXIN AN UPARXEI MEGALITERI APO AUTI? KAI AN EINAI SUMVATI I 4 GB SD STO S2OO KAI POU MPORO NA TIN PROMITHEUTO???:!: :!: :!: EUXARISTO EK TON PROTERON!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts