Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα στο πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Εκ πρώτης όψεως, σαφώς ανώτερο από το s100. Πολύ όμορφο, καλύτερη οθόνη, και σε φωτεινότητα και σε γωνία θέασης κυρίως στον κατακόρυφο άξονα (όχι τόσο φωτεινή όσο του m600 που είχα μαζί μου). Τα κουμπιά του ωραιότατα, τα "windows" και "οκ" κουμπιά επίσης άψογα, γενικά πολύ λειτουργικό. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την ταχύτητά του. Χωρίς κανένα έξτρα today plugin φορτωμένο έπαιζε μια χαρά. Αυτό δεν λέει και πολλά βέβαια. Το excel πχ το άνοιγε ελάχιστα πιο αργά από ότι το m600 που φυσικά ήταν "φορτωμένο". Κανένα άλλο τεστ δεν πρόλαβα να κάνω στα 3 λεπτά που το επεξεργάστηκα. Θα το ξαναδώ φυσικά σύντομα. Αυτά. Α ναι. Όταν βλέπεις πχ το m600 με την τελευταία rom να δείχνει storage total: 72,01 ΜΒ και το s200 45 ΜΒ ξενερώνεις λιγάκι, δεν ξενερώνεις;...Η κάμερα, την ξέχασα! Ο φακός της μπροστά σε αυτούς των m600, s100, 9100 και λοιπών ppc που έχουμε δει, μοιάζει με φακό ακριβής dslr! Δεν την περίμενα τόσο καλή.

edit:Τα κουμπιά του τηλεφώνου ήταν μαύρα, αν θυμάμαι καλά.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τελευταιο review που εδωσε ο nervous φαινεται οτι καποια S200 εχουν ασημι κουμπακια και καποια αλλα μαυρα :D

Δικιο εχεις.Στα dopod και στα μοντελα προ-παραραγωγης qtek,ειναι μαυρα

http://img226.imageshack.us/img226/7779/dopodo9kv.th.jpg http://img226.imageshack.us/img226/916/pict3642sized8dt.th.jpg http://img106.imageshack.us/img106/7727/s200stor11lo.th.jpg

@aXe : Καλοριζικο :) .

Θελω να δω απο κοντα καποια στιγμη,

αφου ειμαστε και γειτονες :D

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το εχω παραγγειλει απο handit απο το σαββατο και ακομα λογικα δεν εχει φυγει απο αυτους γιατι δεν μου εχουν δωσει κωδικο παρακολουθησης. Ελπιζω να μην αργησει.

Φιλε aXe και γω προερχομαι απο symbian οπως και συ, αν θυμαμαι καλα, οποτε εχει να πεσει πολυ μελετη..

Οι φωτογραφιες που τραβαει ειναι οντως τοοοσο καλες οσο δειχνουν στα διαφορα reviews;;

ελληνικο βγαίνει με κάποια εταιρία για επιδότηση η οχι ακομα ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Απευθυνομαι κυριως σε αυτους που ειχαν πρωτα το S100 (οπως και εγω):

Θυμαμαι οτι το μονο που με ενοχλουσε στο S100 ηταν η ακουστικη του ακουστικου του στα τηλεφωνηματα (ΟΧΙ το μεγαφωνακι ΑΛΛΑ το ακουστικο στο αυτι). Αλλαξε κατι στο S200;; Εγινε καλυτερο;;

Παντως, μετα απο μια περιπέτεια που ειχα με την expansys (απλα δεν ξαναγοραζω τπτ απο εκει) το σκεφτομαι πολυ αν θα το ξαναπάρω. Το ειχα στειλει πισω για service επειδη ειχε καμενο πιξελ και πηρα 75% των χρηματων μου πισω. Τωρα δε ξερω αν θα προχωρησω σε αντικατασταση.

Η καμερα ειναι φοβερη, σαν φωτογραφικη μηχανη αλλα σαν λήψη βιντεο ρε παιδες απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Τα frame ειναι λες και παιζεις HL2 σε voodoo2 karta (lol). Το προβλημα παρουσιαζεται σε συνθηκες χαμηλού φωτισμου κυριως. Αυτο με ξενερωσε πιο πολύ.

Επίσης, οτι και να θέλουμε να λεμε... μαγκες το μηχανακι ειναι ΑΡΓΟ. Αν το φορτωσεις με κανα προγραμματακι για το today screen πεφτει αισθητά η ταχύτητα του και στην σπάει.

Ενω σε δυνατοτητες, design, ποιοτητα ειναι καλο, αυτος ο ΟΜΑΠ(Α) ειναι απλά ελεινός. Κριμα :mad: :mad: :mad:

Be Inspired...

LuSifer_gr

re paidia den kserw na parw to s200 h to 9100? peite mou thn gnwmh sas! eseis pio tha agorazate?

Το κυριότερο πλεονέκτημα του 9100 είναι το πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη όταν γράφεις μηνύματα κ.λπ. Αν γράφεις πολύ, πηγαίνεις σε αυτό!

Από την άλλη, το S200 είναι λίγο πιο φθηνό, πιο ελαφρύ, πιο μικρό, έχει καλύτερη φωτογραφική μηχανή, κάποιοι λένε ότι είναι και λίγο πιο γρήγορο (αν και έχουν τον ίδιο επεξεργαστή).

Εσύ αποφασίζεις!

Απο μπαταρια τη λεει ποσο κραταει γιατη ψηνομαι να το παρω ευχαρηστω.

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Επίσης, οτι και να θέλουμε να λεμε... μαγκες το μηχανακι ειναι ΑΡΓΟ. Αν το φορτωσεις με κανα προγραμματακι για το today screen πεφτει αισθητά η ταχύτητα του και στην σπάει.

Ενω σε δυνατοτητες, design, ποιοτητα ειναι καλο, αυτος ο ΟΜΑΠ(Α) ειναι απλά ελεινός. Κριμα :mad: :mad: :mad:

Αρα μηπως ενα μεταχειρισμενο S100 σε καλη κατασταση και τιμη μηπως ειναι καλυτερη λυση για σοβαρες εφαρμογες;;

Αν αγοράσει κανείς αγγλική έκδοση του s200 μπορεί να βάλει ελληνικό πληκτρολόγιο, αυτό το ξέρω. Όμως στον τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζονται ελληνικά γράμματα στην κορυφή (α,β,γ...) όπου πατάς το 1ο γράμμα και σε βάζει στα αντίστοιχα ονόματα; Νομίζω πως όχι...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σε αγγλικό S200 δεν δουλεύουν τα ελληνικά στην εφαρμογή του τηλεφώνου, στην οποία πατώντας τα (μεγάλα) αριθμητικά πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη βγαίνουν γράμματα όπως σε ένα κινητό (π.χ. με το 1 διαδοχικά τα A, B, C) και επιλέγονται οι επαφές που περιέχουν αυτά τα γράμματα.

Άρα για ελληνικές επαφές αυτός ο τρόπος επιλογής απλά δεν δουλεύει :-(

Προσωπικά, για να βρώ κάποιο τηλέφωνο χρησιμοποιώ είτε το ιστορικό των κλήσεων, στο οποίο γίνεται πολύ εύκολη μετακίνηση με το "joystick", και το οποίο περιέχει τα περισσότερα χρήσιμα τηλέφωνα έτσι κι αλλιώς, είτε τις Επαφές (Contacts) στις οποίες δουλεύει οποιοδήποτε ελληνικό πληκτρολόγιο είναι εγκατεστημένο και η αναζήτηση δουλεύει πολύ καλά αν και χρειάζεται τη γραφίδα...

Απευθυνομαι κυριως σε αυτους που ειχαν πρωτα το S100 (οπως και εγω):

Θυμαμαι οτι το μονο που με ενοχλουσε στο S100 ηταν η ακουστικη του ακουστικου του στα τηλεφωνηματα (ΟΧΙ το μεγαφωνακι ΑΛΛΑ το ακουστικο στο αυτι). Αλλαξε κατι στο S200;; Εγινε καλυτερο;;

Υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο αλλά όχι ότι είναι τέλειο,

Για το ηχειάκι έγραψα παραπάνω άντεξε 1 μήνα:mad:

@nervous: Ευχαριστώ πολύ! Φυσικά και θα το δεις και από κοντά να το δούμε και σε σύγκριση με το Atom.

@blusprint: Όντως από series60 προέρχομαι, οπότε έχει δουλειά... Ακόμα είμαι πολύ νέος..

Κατά τα άλλα, χωρίς παιχνίδι η μπαταρία του κρατάει τρελά.... (για όποιον ρώταγε για τη μπαταρία)... το wifi όμως τη ρουφάει με το καλαμάκι...

Ακόμα βέβαια δεν έχω παίξει με πολλά ούτε έχω εγκαταστήσει τίποτα... προσεχώς!

Σχετικά με την ταχύτητα, σαν αρχάριος χρήστης που είμαι μου φαίνεται άψογο (τώρα βέβαια αν ένας power user το φορτώσει με πράματα μπορεί και να μπουκώνει)! Ήταν ότι ακριβώς ήθελα! Κομψό, πανέμορφο (το μάυρο χρώμα είναι τέλειο), μικρό, με φοβερή οθόνη και τα windows μου φαίνονται πολύ εύχρηστα! Ένας φίλος μου από P910 (δεν άντεξε να περιμένει το P990 - α ρε Symbian πόσους πελάτες θα χάσεις...) δηλώνει επίσης πολύ ευχαριστημένος από το νέο του απόκτημα (τα πήραμε μαζί)!

Κοινώς σε νέους χρήστες συστήνεται άφοβα (είναι απλά τέλειο!!), για power users καλύτερα να εκφέρει κάποιος άλλος άποψη...! :O

Μια ερώτηση με τη σειρά μου (από τις πολλές που πρόκειται να επακολουθήσουν): το κινητό έχει wifi b ή g...? Το κουτί λέει b... :confused: :worry:

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Qtek S200

ROM: 2.9.7.24 WWE

RADIO: 02.07.20

ExtROM: 2.9.7.106

sto plaisio thessalonikhs pantos exei to s200 stin idia timh peripou me to 9100 kai syggekrimena gia ti sundesh pou rothsa sto vodafone 240 to kinhto vgainei 483 euro anti gia 497 pou vgainei to 9100

Μια ερώτηση με τη σειρά μου (από τις πολλές που πρόκειται να επακολουθήσουν): το κινητό έχει wifi b ή g...? Το κουτί λέει b... :confused: :worry:

mou eixan pei oti exei mono b.(Alla den eimai 100% sigouros) se antithesh to 9100 exei kai b kai g sigoura

Παδια εχω το Nokia N70 και σημερα που ειδα το S200 στο πλαισιο πραγματικα εντυπωσιαστηκα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν αξιζει να δωσω το Ν70 για να παρω το S200. Απο οτι διαβασα εδω ειναι πολλοι αυτοι που απο symbian πηγαν στο S200 και μου φανηκαν ευχαριστημενοι, τελικα ειναι καλυτερο απο το Ν70 σε φωτο,βιντεο,οθονη,ηχο,ταχυτητα?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παδια εχω το Nokia N70 και σημερα που ειδα το S200 στο πλαισιο πραγματικα εντυπωσιαστηκα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν αξιζει να δωσω το Ν70 για να παρω το S200. Απο οτι διαβασα εδω ειναι πολλοι αυτοι που απο symbian πηγαν στο S200 και μου φανηκαν ευχαριστημενοι, τελικα ειναι καλυτερο απο το Ν70 σε φωτο,βιντεο,οθονη,ηχο,ταχυτητα?

Σε φωτό είναι άπιαστο πολύ καλύτερο του n70.

Βίντεο το n70 είναι καλύτερο.

Οθόνη εννοείται.

Ήχο πρέπει να είναι περίπου ίδια...

Ταχύτητα χμμμ νομίζω ότι και το n70 έχει και αυτό 200άρη

αλλά πρέπει το S200 να είναι ταχύτερο.

Αγόρασέ το με κλειστά μάτια,κλάσεις ανώτερο από τα symbian.

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

οσον αφορα την φωτεινοτητα της οθονης τι παιζει?

με το Mio a701 τι διαφορες παιζουν? ποιο προτιματε?

IPHONE 4 The Ultimate

Σημερα που το ειδα για πρωτη φορα, αυτο ακριβως μου κεντρισε το ενδιαφερον με την πρωτη ματια, η φωτεινοτητα της οθονης του, για touch screen ειναι παρα πολυ καλη πολυ καλυτερη απο του Νοκια 7710 που ειχα παλιοτερα και πολυ καλυτερη απο ενα αλλο της QTEC που ηταν εκει διπλα (δεν ξερω πως το λενε ειναι σαν laptop με περιστρεφομενη οθονη).

Παντως αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εχει μονο 65000 χρωμματα και οχι 264000 οπως ολα τα καινουρια κινητα??? (Για αυτο αναρωτιεμαι αν η οθονη του ειναι καλυτερη απο το Ν70).

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.