mplip Δημοσιεύτηκε November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2005 Καινούριο φρούτο. Απο εχθές προσπαθώ να γράψω cd στο ΝΕΡΟ και δε γράφει. Το dvd δεν αναγνωρίζει κανένα άδειο δισκάκι! Το περίεργο είναι πως μόλις βάλω ταινία οχ dvd τη βλέπει κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ? Και πάνω που χρειάζομαι το αντιγραφικό ... Για την ενημερωση σας, μιλάμε για το NEC 3540 :X Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 μήπως φταίνε τα δισκάκια?? δοκίμασε με κάποιας άλλη εταιρίας. το recorder σου γράφει και + και - ? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Εχεις κανει αναβαθμιση στο firmware? Αλλο να διαβαζει και αλλο να γραφει ενα RW...Για να καψει ενα δισκακι η δεσμη του λαιζερ γινεται πιο ισχυρη απο οταν διαβαζει. Ισως το RW σου να πεθανε...Να μην μπορει η κεφαλη να ανταπεξελθει. Το ειχες καιρο? Αν ειναι μεσα στην εγγυηση βουρ για αλλαγη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Εχεις κανει αναβαθμιση στο firmware? Αλλο να διαβαζει και αλλο να γραφει ενα RW...Για να καψει ενα δισκακι η δεσμη του λαιζερ γινεται πιο ισχυρη απο οταν διαβαζει. Ισως το RW σου να πεθανε...Να μην μπορει η κεφαλη να ανταπεξελθει. Το ειχες καιρο? Αν ειναι μεσα στην εγγυηση βουρ για αλλαγη! του χω κάνει αναβάθμιση ειναι και + και - ειναι ουτε 2 μηνων οπότε πρέπει να κακάρωσε.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Τότε καλύτερα να το επιστρέψεις, να λες πάλι καλά που είναι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Δηλαδή δεν μπορείς να γράψεις με ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα; Μόνο το nero σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;; Αλλο να διαβαζει και αλλο να γραφει ενα RW...Για να καψει ενα δισκακι η δεσμη του λαιζερ γινεται πιο ισχυρη απο οταν διαβαζει. Ισως το RW σου να πεθανε...Να μην μπορει η κεφαλη να ανταπεξελθει. Το ειχες καιρο? Αν ειναι μεσα στην εγγυηση βουρ για αλλαγη! τΟ 3540 είναι υπερβολικά πρόσφατο μοντέλο για να είναι εκτός εγγύησης.... Εγώ το έχω 7 μήνες, έχω γράψει πάνω από 1000 δισκάκια και δεν έχει κάνει "κιχ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δηλαδή δεν μπορείς να γράψεις με ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα; Μόνο το nero σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;; Δε διαβάζει κιόλας τα cd. Ουτε τα γράφει. Κάνει θορύβους... DVD απο την άλλη, διαβάζει κανονικά. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δοκίμασε άλλο ένα πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD. Αν και σε αυτό δεν έχεις αποτέλεσμα. Βγάλτο και πήγαινέ το πίσω με τα χαρτιά της εγγύησης και απαίτησε αλλαγή. Είναι αδύνατο να "χτυπήσει" τόσο γρήγορα αν δεν είναι ελαττωματικό. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καθαρα software το πρόβλημα. Μου το κάνει το Nero εδώ και μήνες... Αν απεγκαταστήσεις το Nero και το ξαναεγκαταστήσεις θα δουλέψει για 1-2 εγγραφές. Και ξανά μετα... Τι 6.3.1.25 enterprise, τι 6.6.0.1 ultra, τι 7 premium έχω βάλει, όλο το ίδιο. Το ξήλωσα το dvd (teac πολύ παλιο και χωρίς να έχω κάνει αναβάθμιση), το πήγα σε ένα pc στη δουλειά, και όλα καλά... Πάντως νομίζω ότι το πρόβλημα μου το προκάλεσε το SP2 των XP. Έπειτα από κάποιο φορματ, πέρασα τα XP και μετά και το SP2. Από τότε άρχισε το πρόβλημα. Μετά έκανα φορματ και εγκατέστησα άλλη έκδοση xp και το SP2 και πάλι τα ίδια. Μέχρι το τέλους του χρόνου θα δοκιμάσω φορματ και εγκατάσταση XP με SP2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 hardware πρόβλημα ήτανε. Το άλλαξα αλλα δεν ειχε το 3640 και πήρα το 4550 με κάποια διαφορά . Τωρα ολα οκ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts