Jump to content

Πρώτη φορά iphone, απορίες πριν την αγορά

EricssonyFan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, λέω να πάρω το 15 προ η το Μαξ, επειδή έχει usb type c. Ίσως και το 16, αλλά οι απορίες μου βασίζονται σε αυτά τα πρόσφατα μοντέλα.

1) Τρία χρόνια τώρα είχα Samsung ultra συσκευές, και τις φορτιζα όλες με ένα ταχυφορτιστη 33w , που υπήρχε από ένα xiaomi κινητό που είχα το 2020. Στο iphone θα κάνει αυτός ο φορτιστής, η θα θέλει δικό του?

2) Τραγούδια κατά καιρούς κατέβαζα μέσω YouTube to mp3 εφαρμογές, είτε τα πέρναγα μέσω υπολογιστή. Κυρίως το πρώτο. Αλλά επειδή έχω ήδη μια λίστα με τραγούδια που θέλω να έχω πάντα μαζί, οπότε άλλαζα κινητό, χρησιμοποιουσα εφαρμογές όπως share me που αλληλεπιδρούσαν δύο συσκευές μεταξύ τους. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο iphone?

..2.1) Μπορώ να κατεβάζω τραγούδια μέσω YouTube to mp3 online , στο iphone;

..2.2) μπορώ να περάσω μια τέτοια εφαρμογή στο iphone όπως το share me , για να στείλω γρήγορα φωτογραφίες η τραγουδια από το ένα κινητό στο άλλο; Σημείωση, δεν χρησιμοποιω υπολογιστή. 

3) Έχω πάρει ακουστικά type c με καλώδιο που είχα για τα Samsung, θα δουλεύουν στο iphone; 

Αυτές είναι οι κυριότερες απορίες μου, και ήθελα εδώ και πολύ καιρό, να ανοίξω αυτο το θέμα γιατί κανένας γνωστός μου δεν έχει iphone καινούριο, και επισης είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του φόρουμ. 

Edited by EricssonyFan

• 2 months later...

Καλημέρα για να μην ανοίγω νέο θέμα... Αν θέλει Καποιος ας απαντήσει 

Αυτή τη στιγμή έχω το s24 ultra και λέω να περάσω στην απέναντι όχθη του ios 

Απλά έχω μπερδευτεί γιατί δεν ξέρω τίποτα από iphone. 

Σκέφτομαι να πάω σε συσκευή 15pro max που έχει type c. Και το 16 pro max αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή. 

Αλλά τι πρεπει να προσέξω σε μια μεταχειρισμένη συσκευή ; πχ αν είναι με τιμολόγιο πόση εγγύηση έχει ; την ίδια με μια συσκευή που είναι με απόδειξη; 

Επισης αυτό με την υγεία της μπαταρίας πρέπει να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται; 

Απο μπαταρία πως τα πάει το 15 προ Μαξ; το 16 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία; 

Ευχαριστώ πολύ 

Edited by patrik