Jump to content

Rumours και μελλοντικά μοντέλα S60 3rd Edition

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα και να ήταν έτσι το Ν96, που πολύ αμφιβάλλω ότι είναι αληθινή η είδηση, και μόνο που θα είχε Digital TV, δε θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα.

Εκτός των άλλων με τόσο όγκο (το φακό στο πίσω μέρος τον είδατε πόσο άσχημα προεξέχει ?) αποκλείεται να είχε μόνο 115γρ βάρος.

Άσε που είναι (εχμ, εννοώ θα ήταν) κακάσχημο, για τα δικά μου γούστα βέβαια. Με το απλωμένο πληκτρολόγιο μου θύμισε τη σειρά 6800 κλπ. Μπλιαχ! :X

Καλύτερα που πιθανότατα είναι δημιούργημα σε Photoshop. ;)

Συμφωνώ κι εγώ...

εκτός από fake , είναι και πολύ άσχημο σαν concept!!!

Ισως στις ακρες περιμετρικα, οπου μαλλον θα υπαρχουν καποιες μεταλικες λεπτομερεις , να υπαρχει καμπυλη (αλα 6233) και στην φωτο να φαινεται οτι αποτελει επιπλεον κομματι απο το δεξι μερος του κινητου ...

Ελπιζω οι φημες να βγουν αληθινες (17-18 mm , αν θυμαμαι καλα) ...

Ισως στις ακρες περιμετρικα, οπου μαλλον θα υπαρχουν καποιες μεταλικες λεπτομερεις , να υπαρχει καμπυλη (αλα 6233) και στην φωτο να φαινεται οτι αποτελει επιπλεον κομματι απο το δεξι μερος του κινητου ...

Ελπιζω οι φημες να βγουν αληθινες (17-18 mm , αν θυμαμαι καλα) ...

Φίλε μου Varsamis , σα να μου φαίνεται από τη φωτό για 20-25 mm!!!!!! Αλλά βέβαια δεν είναι παρά μια απλή φωτό!!

anyway thanks

Πότε ήταν η προηγούμενη ανακοίνωση συσκευών της Nokia???

Συνήθως πόσο απέχει χρονικά η ανακοίνωση ενός μοντέλου μέχρι να έρθει επίσημα στην αγορά???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Περισσότερο για Photoshop μου φαίνονται οι φωτογραφίες :wacko:.

Πότε ήταν η προηγούμενη ανακοίνωση συσκευών της Nokia???

Συνήθως πόσο απέχει χρονικά η ανακοίνωση ενός μοντέλου μέχρι να έρθει επίσημα στην αγορά???

Στο Go-Play προς το τελος του Σεπτεμβρη, δεν θυμαμαι ακριβως ...

Συνηθως αργουν (3-4-5 μηνες), αναλογα ποσο βιαζεται η Νοκια να το βγαλει στην αγορα :) ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Περισσότερο για Photoshop μου φαίνονται οι φωτογραφίες :wacko:.

κι εμενα φοτοσοπ μου κανει κι αν δεις την καμ στο πισω μερος ειναι σαν φωτογραφικη μηχανη.το πιο πιθανο fake

Τελικα τον Δεκεμβριο το Ν82 :mad: ...Στο Nokia World , μπορει μαζι με τον "αντικαταστατη" του Ν91 ...

Καλά, καλό Μάρτιο-Απρίλιο αν είναι να έρθει σε μας δηλαδή το Ν82... :wacko:

Προς το παρόν, αντικαταστάτης του Ν91 μάλλον υπάρχει :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τελικα τον Δεκεμβριο το Ν82 :mad: ...Στο Nokia World , μπορει μαζι με τον "αντικαταστατη" του Ν91 ...

Δεν πειραζει ,καλυτερα ,μπας και ερθει με fp2 :rolleyes:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Δεν πειραζει ,καλυτερα ,μπας και ερθει με fp2 :rolleyes:

Ναι καλα, μην φας :p !

Ν78 !

Ετσι για να το παρουν (το Ν82) , οσοι το κανουν, και μετα να θελουν FP2 ...

Οποτε "ευφορο" εδαφος για την επομενη high-end συσκευη Νοκια (προφανως,με fp2) :) !

Ναι καλα, μην φας :p !

Ν78 !

Ετσι για να το παρουν (το Ν82) , οσοι το κανουν, και μετα να θελουν FP2 ...

Οποτε "ευφορο" εδαφος για την επομενη high-end συσκευη Νοκια (προφανως,με fp2) :) !

Οχι θα φαω ,ειμαι παιδι με ορεξη !:food::tease:

Δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο για την καθυστερηση του

(εκτος του marketing), παρα μονο νεα χαρακτηριστικα .

Μην ξεχναμε οτι μεχρι ... να παρουσιαστει επισημα ,

ολα ειναι στο παιχνιδι ...

iPhone 5S Space Grey

Δεν ξερω τι να πω... αν το FP2 δεν ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ και δεν λυνει τα προβληματα που εχει το S60 απο την γεννηση του(7650) τοτε τσαμπα το περιμενε!(να λυνει το προβλημα με τα birthdays στα contacts/calendar, γενικως ΟΛΕΣ τις λεπτομερεις που εχει ενα S40phone και δεν τα εχει το S60 οπου τα αποκαλει και "smart" γιατι βαριεμαι να γραφω, log/calculator/messaging/contacts/gallery/filemanager...)!!

Κανει κινησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο, δλδ 2 βηματα μπρος 1 πισω! Για παραδειγμα θα παρω το "κουμασι" με το μολυβακι! Γιατι το βγαζετε κυριοι? Επειδη συμφωνα με μελετη οι νεοι χρηστες μπερδευονται? Να βαλετε μεσα στα options τα mark/copy-paste οπως βαλατε και να εμφανιζονται οι "Ανοιχτες Εφαρμογες" απο τα options αλλα και οταν παταμε το "Μενου" συνεχομενα!! Δλδ μπερδευονται καποιοι και τους παιρνει ΟΛΟΥΣ η μπαλα? Δεν ειναι ΣΩΣΤΟ!! (προσωπικη γνωμη guys, μην πετροβολειτε!) :cry::rolleyes:

Εμενα δεν με βλεπω να περιμενω πλεον και να αλλαζω στρατοπεδο σιγα σιγα... μια ζωη την εχω, ποσο να περιμενω!??:cool::O

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Δεν ξερω τι να πω... αν το FP2 δεν ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ και δεν λυνει τα προβληματα που εχει το S60 απο την γεννηση του(7650) τοτε τσαμπα το περιμενε!(να λυνει το προβλημα με τα birthdays στα contacts/calendar, γενικως ΟΛΕΣ τις λεπτομερεις που εχει ενα S40phone και δεν τα εχει το S60 οπου τα αποκαλει και "smart" γιατι βαριεμαι να γραφω, log/calculator/messaging/contacts/gallery/filemanager...)!!

Κανει κινησεις που δεν με βρισκουν συμφωνο, δλδ 2 βηματα μπρος 1 πισω! Για παραδειγμα θα παρω το "κουμασι" με το μολυβακι! Γιατι το βγαζετε κυριοι? Επειδη συμφωνα με μελετη οι νεοι χρηστες μπερδευονται? Να βαλετε μεσα στα options τα mark/copy-paste οπως βαλατε και να εμφανιζονται οι "Ανοιχτες Εφαρμογες" απο τα options αλλα και οταν παταμε το "Μενου" συνεχομενα!! Δλδ μπερδευονται καποιοι και τους παιρνει ΟΛΟΥΣ η μπαλα? Δεν ειναι ΣΩΣΤΟ!! (προσωπικη γνωμη guys, μην πετροβολειτε!) :cry::rolleyes:

Δεν ξέρω τι ευκολίες προσφέρουν τα πολύ τελευταία S40, αλλά έχω ξανακούσει ότι σε ορισμένα (αν όχι πολλά) σημεία ευκολίας και εργονομίας σε καθημερινές εργασίες τα S40 είναι πιο ευέλικτα. Προφανώς για να το λες, κάτι ξέρεις παραπάνω.

Ωστόσο δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τη δυσφορία σου για τις περίεργες αλλαγές που έχει εντάξει στα καινούργια S60 η Nokia (άλλωστε έχω που φωνάζω πολύ καιρό για την απουσία του μολυβιού, σχεδόν γραφικός έχω γίνει :p).

Μακάρι να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα με το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Feature Pack 2 και τις συσκευές που θα το φιλοξενούν, αλλά έχει κάθε λόγο κανείς να είναι επιφυλακτικός. Δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό. ;)

Προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να περιμένουμε.

Εμενα δεν με βλεπω να περιμενω πλεον και να αλλαζω στρατοπεδο σιγα σιγα... μια ζωη την εχω, ποσο να περιμενω!??:cool::O

Να υποθέσω ότι γλυκοκοιτάζεις τα WM6 ??? :p

Να υποθέσω ότι γλυκοκοιτάζεις τα WM6 ??? :p

Ειμαι ανοιχτος σε καθε γνωμη και θα δουλεψω τα τελυταια κομματια απο καθε εταιρεια και οποιο με βολευει περισσοτερο θα το τιμησω... μαλλον και μενα προς τα εκει με βλεπω αλλα θελω να δω και αλλα, πχ αν ανακοινωθει το P3 της ΣΕ με το νεο λειτουργικο θα του ριξω μια ματια αλλα δεν περιμενω και πολλα απο τους ΣουηδοΙαπωνες!!;):lol:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της διαφωνίας σου...Τί σημαίνει "μολυβάκι" και κατά πόσο ένας νέος χρήστης το γνωρίζει αυτό και δεν χρησιμοποιεί την "ξυστρούλα", το "αγγουράκι" ή οτιδήποτε άλλο πλήκτρο έρχεται στο μυαλό της νόκια για την συγκεκριμένη λειτουργία...Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αντικατασταθεί με το αστεράκι, αν δεν κάνω λάθος...Ποιό το πρόβλημα δηλ., ότι δεν έχει το πλήκτρο ζωγραφισμένο μολυβάκι;;; Έλεος δηλ, ακούγεται από αστείο μέχρι γελοίο....:wacko:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της διαφωνίας σου...Τί σημαίνει "μολυβάκι" και κατά πόσο ένας νέος χρήστης το γνωρίζει αυτό και δεν χρησιμοποιεί την "ξυστρούλα", το "αγγουράκι" ή οτιδήποτε άλλο πλήκτρο έρχεται στο μυαλό της νόκια για την συγκεκριμένη λειτουργία...Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αντικατασταθεί με το αστεράκι, αν δεν κάνω λάθος...Ποιό το πρόβλημα δηλ., ότι δεν έχει το πλήκτρο ζωγραφισμένο μολυβάκι;;; Έλεος δηλ, ακούγεται από αστείο μέχρι γελοίο....:wacko:

ΔΕΝ ειναι το ΙΔΙΟ!!

Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις μονος σου τι να σου αναλυσω τωρα?

Πχ θα παρω εγω slide και θα πρεπει να ανοιγοκλεινω το πορτακι για να κανω την δουλεια μου?? (λεω μια περιπτωση ετσι)

Ε οχι φιλε μου... να κρατησει το μολυβακι, απο το 7650 το εχουμε, τωρα το 2008 καταλαβε οτι δεν το θελει, μας δουλευει??

Εσυ δεν το θες αλλα εγω το θελω! Αλλοι χρηστες απο ολες τις χωρες αν μπεις στο S60.com το ιδιο με μενα λενε, τους κραζουν κανονικα!

Εσυ αν ΔΕΝ το θες ΜΗΝ το χρησιμοποιεις. απλο! Αλλα οχι επειδη το θες ετσι εσυ να το επιβαλλεις σε ολους, δεν ειναι ΣΩΣΤΟ!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

[...]

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αντικατασταθεί με το αστεράκι, αν δεν κάνω λάθος...Ποιό το πρόβλημα δηλ., ότι δεν έχει το πλήκτρο ζωγραφισμένο μολυβάκι;;;

[...]

Κατ' αρχήν, οι λειτουργίες πιου μέχρι τώρα ήταν μαζεμένες όλες στο μολυβάκι, έχουν ακροβολιστεί άλλες στο αστεράκι, άλλες στη δίεση και άλλες στο menu options (αριστερό soft key). Όταν κάπιος έχει συνηθίσει να έχει όλες τις εντολές cut/copy/paste, αλλαγή/επιλογή γλώσσας γραφής και T9 on/off μαζεμένες σε ένα πλήκτρο, το οποίο έχει ζωγραφισμένο (γιατί όχι???) ένα μολύβι επάνω του, το οποίο είναι συνυφασμένο συλλήβδην με την έννοια των λειτουργιών "edit", είναι άσχημο να χαλάς τον τρόπο που δούλευε μέχρι τώρα. Εκτός αν η Nokia νοιάζεται μόνο για τους καινούργιους χρήστες. ;)

Επιπλέον, το αστεράκι στις περισσότερες των περιπτώσεων, στις ήδη υπάρχουσες third-party εφαρμογές έχει ήδη ανατεθιμένες fixed λειτουργίες τις οποίες δε μπορείς να αλλάξεις.

Επομένως η λειτουργικότητα των προηγούμενων μοντέλων δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί χωρίς να υπάρξουν νέες versions των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών.

Από ό,τι ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα.

Ακόμα και να υπήρχε, θα έπρεπε κάθε developer να βγάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις για τις εφαρμογές του, μία που να λειτουργεί σε συσκευές με μολύβι (π.χ. Ν95, Ν76 κλπ), και μία άλλη για συσκευές χωρίς (π.χ. 6290, 6120, N81 κλπ). Αυτό μόνο μπάχαλο θα δημιουργήσει, τουλάχιστο μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης όλα τα υπάρχοντα μοντέλα με pencil key, αν όντως σκέφτεται να αποσύρει το εν λόγω πλήκτρο. :wacko:

Το pencil key ήταν σημείο αναφοράς στο πληκτρολόγιο των Symbian phones, κάτι σαν το δεξί κλικ των Windows ένα πράγμα.

Δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι παρούσες συσκευές χωρίς το μολύβι - ιδίως στις 3rd party εφαρμογές - και αυτό είναι ένας λόγος για να δημιουργήσει επιπλέον συστολή σε κάποιον που θέλει να μεταπηδήσει από ένα παλιό μοντέλο στα καινούργια. Ακόμα σίγουρη λύση για το πώς αντιδρούν οι third-party εφαρμογές, και για το αν έχουν πλήρη λειτουργικότητα σε μία συσκευή χωρίς pencil, δεν έχουμε. Αυτό χτυπάει άσχημα.

Ομολογουμένως αψυχολόγητη, αν όχι άκυρη, η κίνηση της Nokia να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν 1-1,5 χρόνο με την έλευση του OS9 και ό,τι έφερε σαν συνέπεια στους ήδη υπάρχοντες χρήστες. Δεν είμαι ούτε προγραμματιστής ούτε έχω γνώσεις λειτουργικών συστημάτων, πόσο μάλλον εξειδίκευση στα OS των smartphones, αλλά δε μπορώ να "καταπιώ" ότι ήταν αδύνατο να εξασφαλιστεί συμβατότητα με τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές. Αν λάβεις υπόψη και τη διαδικασία του signing, σώθηκες... ;)

Κάτι μου λέει ότι έρχεται συνέχεια σε ανάλογες κινήσεις.

Το έχω πει ξανά, ίσως είναι άγνοια κινδύνου, ίσως η αλλαζονεία που σου δίνουν οι τεράστιες πωλήσεις, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να σταματήσει αυτό.

Το αντίπαλο δέος καραδοκεί. ;)

Κάτι μου λέει ότι έρχεται συνέχεια σε ανάλογες κινήσεις.

Το έχω πει ξανά, ίσως είναι άγνοια κινδύνου, ίσως η αλλαζονεία που σου δίνουν οι τεράστιες πωλήσεις, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να σταματήσει αυτό.

Το αντίπαλο δέος καραδοκεί. ;)

Εγώ πάλι βλέπω θετικά κάθε νέα ενέργεια η οποία επι τω πλείστον διορθώνει ατέλειες του παρελθόντος και δεν είμαι δεμένος σε καταστάσεις του παρελθόντος...Κάθε νέο κινητό smart το βλέπω σαν ένα νέο βήμα σε μιά τελειότητα που ποτέ δεν έρχεται...Δεν με ενδιαφέρουν μολυβάκια και ξυστρούλες, αρκεί με κάποιο τρόπο (τον καλύτερο διαχρονικά) να κάνω σωστά την δουλειά μου. Αν δε, υπάρχει καινούργιος και καλύτερος τρόπος κάθε φορά, καλώς να έρθει και καλώς να έρχεται...Δεν δημιουργώ "συνήθειες" με τα πλήκτρα του κινητού ούτε καν με το ίδιο το κινητό και αν δε, θα μπορούσα να λειτουργήσω smart με κάποιο εσωτερικό τσιπάκι (καταργώντας τελείως την εξωτερική συμβατική συσκευή - χωρίς αρνητικές παρενέργειες) ασφαλώς θα το έκανα...Τα υπόλοιπα είναι φόβοι μόνο των παπάδων που πιστεύουν πως θα χάσουν τον έλεγχο στα πλήθη και αυτός θα μεταβιβαστεί σε νέα κέντρα ελέγχου...[προχωρημένη ενδεικτική σκέψη!:p]

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif