szzs Δημοσιεύτηκε November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2005 Εδώ και 3-4 μέρες κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μετά από 1 δευτερόλεπτο ακούγεται ένας αρκετά δυνατός θόρυβος. Δεν νομίζω να είναι το bios..Αν κλέισω και τον ανοίξω μετά απο κάνα λεπτό,ακούγεται για λίγο, 2-3 δευτ, ενώ αν τον ανοίξω μετά από ώρα, κρατάει πολύ παραπάνω. Το σύστημα είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Και κάτι άλλο, που ίσως έχει σχέση: το κουτί έχει τρία ανεμιστηράκια, ένα κάτω από το τροφοδοτικό, ένα στο πλαινό παράθυρο και ένα μπροστά από τον σκληρό δίσκο. Παρατήρησα ότι τώρα τελευταία απ' αυτά λειτουργεί μόνο το τελευταίο, οι θερμοκρασίες όμως είναι εντάξει..έχουν πρόβλημα τα άλλα, ή απλώς δεν λειτουργούν επειδή δεν χρειάζεται; Cpu έχω 29 βαθμούς C και στον σκληρό 28..Καμιά ιδέα κανείς; Σας στέλνω σε ένα zip τον ήχο που κάνει..Ευχαριστώ!05.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Πρεπει να ειναι ανεμιστηρακι και μαλον του Chipset ή της καρτας γραφικων. Δοκιμασες να bootαρεις με ανοιχτο το σασι για να δεις απο που ερχεται ο θορυβος; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. November 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Πρεπει να ειναι ανεμιστηρακι και μαλον του Chipset ή της καρτας γραφικων. Δοκιμασες να bootαρεις με ανοιχτο το σασι για να δεις απο που ερχεται ο θορυβος; Κατά 99% προέρχεται από τον σκληρό δίσκο..αλλά δεν ξέρω για ποιόν λόγο το κάνει αυτό. Το SMART δεν μου εμφανίζει πάντως κάποιο πρόβλημα του σκληρού.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts