Tweaked Mind Δημοσιεύτηκε November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2005 Παλικαρια καλησπερα σας...εχω περασει απο ενα δωματιο στο αλλο 4 twisted pairs απο τα οποια το ενα ζευγαρι το εχω για τηλ. Μηπως γνωριζετε ποσα καλωδια χρησιμοποιει το utp για να συνδε8ει το ρουτερ με το πισι μου???μπορω να αρκεστω σε 3 ζευγαρια??? Ευχαριστω εκ των προτερων ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 4 σύρματα του UTP χρειάζονται, δηλαδή 2 ζευγάρια (με τη σωστή συνδεσμολογία πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 φιλε ariadgr να σαι καλα...εαν εχεις &καμια φωτο να με προμη8ευσεις 8α σουν καταπληκτικος Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 φιλε ariadgr να σαι καλα...εαν εχεις &καμια φωτο να με προμη8ευσεις 8α σουν καταπληκτικος Google > Ethernet Cable > Πρώτο αποτέλεσμα > Πίνακας 1 (pins 1,2,3,6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Google > Ethernet Cable > Πρώτο αποτέλεσμα > Πίνακας 1 (pins 1,2,3,6) αυτο επιβαλει ραγδαια αυξηση του reputation σου ;) :cool: Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts