elias26 Δημοσιεύτηκε 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 15 Σεπτεμβρίου (edited) Πέρσι τον Οκτώβριο ειχα αγοράσει ένα power bank της Baseus. Την Παρασκευή γύρω στις 15:00 το έβαλα για φόρτιση (καλώδιο type c με τον ανταπτορα του iPhone .,τίποτα ασυνήθιστο δηλ . το άφησα να φορτίζει για (κακη μου τύχη πάνω στο κρεββάτι (κρεβατοκάμαρα ) συνήθως το αφήνω στο πάτωμα . 10 λέπτα αργότερα και ενώ ήμουν στο σαλόνι,μου μύρισε κάτι Καμμένο ,αρχίζω και υποψιάζομαι ότι κάτι καίγεται εντός σπιτιού ,πηγαίνω λοιπόν και στην κρεβατοκάμαρα και βλέπω μισό μέτρο φωτιά πάνω στο κρεββάτι ,αμέσως Περνω ένα κουβερτάκι τυλίγω το power bank και το πετάω έξω από την κρεβατοκάμαρα προς το wc, Υπόψην έχω ρελε διαφυγής και το περίεργο ειναι ότι δεν έπεσε , περιττο να πω ότι το σπιτι γέμισε ένα τοξικό νέφος όπως και το κρεβάτι (στρώμα καταστράφηκε ) η ειρωνεία είναι ότι ήταν να φύγω στις 15:30 από το σπιτι ,δεν θα το έβρισκα ποτέ ξανά . παλι καλά δεν έγινε βραδινές ώρες όταν κοιμόνταν όλη η οικογένεια στο σπιτι . Edited 15 Σεπτεμβρίου by elias26 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Για την συγκεκριμένη εταιρεία και powerbank υπάρχουν ήδη ανακοινώσεις και Recall των συγκεκριμένων προϊόντων. Απορώ πως τα πουλάνε στην ΕΕ. Προσωπικά όπου βλέπω Baseus στρίβω μακριά. https://www.cpsc.gov/Recalls/2024/Baseus-Magnetic-Wireless-Charging-Power-Banks-Recalled-Due-to-Fire-Hazard-Imported-by-Shenzhen-Baseus-Technology Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts