hal9000dp Δημοσιεύτηκε September 15, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2024 Καλημερα σας Προσπαθω να επιλέξω ενα αξιόπιστο κινητό που να δουλευει απροβλημάτιστα στα 5G απο τα δηλωμένα στη σελίδα της COSMOTE σαν πιστοποιημένα. Ειμαι διατεθειμενος να φτάσω τα 300 ευρω. Απλά κοιτωντας και τις αξιολογησεις διαφορων μοντελων απο το skroutz για τα δηλωμένα στη σελίδα της COSMOTE σαν πιστοποιημένα βλέπω δηλώσεις για προβλήματα με τη συνδεση του 5G Υπαρχει κανεις που ξερει και μπορει να μου προτεινει καποια σιγουρα μοντελα που δουλευουν απροβληματιστα στα 5G ? Eυχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2024 Δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι πιστοποιημένο.αλλα στο 5 g της cosmote που το δουλεύω δεν έχω κάποιο θέμα. Tcl 40 R. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hal9000dp Δημ. September 15, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2024 Ευχαριστώ για την πληροφορια 1 Παράθεση hal9000dp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts