zografos Δημοσιεύτηκε November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2003 Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή Laser. Τυπώνω αποκλειστικά και μόνο κείμενα, αλλά αρκετά. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το φθεινό κόστος χρήσης. Δηλαδή ένας εκτυπωτής που να έχει φθεινό toner, να μήν αλλάζει μαζί με το τύμπανο και να κρατάει αρκετές σελίδες. Επίσης, να μην ξεφεύγει πολύ και σε τιμή. Ποίον με συμβουλεύεται να πάρω ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 HP Laserjet 1100 χαλαρα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Xerox Phazer 3130 Epson EPL-6100 (L) Oki Okipage B4200 (ίσως ο οικονομικότερος) Brother HL-5040 Κάνε μια έρευνα και πες μας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 HP για οτι καλυτερο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Εγώ πάλι τους ΗΡ δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση για τους εξής λόγους: 1. Υψηλό κόστος απόκτησης 2. Υψηλό λειτουργικό κόστος 3. Συχνότητα εμφάνισης βλαβών/δυσλειτουργιών 4. Δυσκίνητο και δαπανηρό service Έχω παραδείγματα γνωστών μου, που έχουν κυριολεκτικά μαρτυρήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Εγώ πάλι τους ΗΡ δεν τους έχω και σε μεγάλη εκτίμηση για τους εξής λόγους: 1. Υψηλό κόστος απόκτησης 2. Υψηλό λειτουργικό κόστος 3. Συχνότητα εμφάνισης βλαβών/δυσλειτουργιών 4. Δυσκίνητο και δαπανηρό service Έχω παραδείγματα γνωστών μου, που έχουν κυριολεκτικά μαρτυρήσει... Καλα στην εταιρεια που ειμαι εχουμε χαλαρα πανω απο 40 εκτυπωτες. HP, lexmark, epson, oki. Τα καλυτερα λογια τα εχω μονο για HP. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Το μόνο αρνητικό για τους HP είναι το service. Πολύ ακριβό και όντως δυσκίνητο. Μια φορά χρειάστηκε να πάμε έναν εκτυπωτή και... μεγάλος μπελάς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 HP Laserjet 1100 Παράθεση Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts