Tasos19s Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 35 minutes ago, margaritagr said: Μήπως ξέρετε κάποια καλή εφαρμογή για faces? Ότι έχει μέσα η εφαρμογή της apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Για πείτε ρε παιδιά, κανένα καλό λουράκι που αγοράσατε τελευταία; Έχω πάρει αρκετά nomads και uniq, αλλά θέλω κάτι σε πιο λογική τιμή αυτή την φορά... περιμένω προτάσεις... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ 16 ώρες πριν, Nagata said: Για πείτε ρε παιδιά, κανένα καλό λουράκι που αγοράσατε τελευταία; Έχω πάρει αρκετά nomads και uniq, αλλά θέλω κάτι σε πιο λογική τιμή αυτή την φορά... περιμένω προτάσεις... Πάρε καμία 10 από το Ali express να ευχαριστηθείς να αλλάζεις όποτε θέλεις Εχει πολλά ωραία 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. Τετάρτη στις 05:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:48 μμ Θέλει ψάξιμο και γνώμες, γιατί δεν έχουν καλά κουμπώματα, μην το ψάχνω το ρολόι μετά... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts