Jump to content

Ενα μικρο προβλημα..!

Narsil_Ea
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,εχω ενα μικρο προβλημα και καποιος μου ειπε οτι θα βρω εδω την λυση που ψαχνω.

Εχω μια καρτα ηχου M-Audio Revolution 7.1 , επισης εχω στο pc μου ειτε το Nuedo2 ειτε το Cubase SX , αλλα με κανενα απο τα δυο δεν εχω καταφερει να κανω δουλεια. Αρχικα λογο Latency και αφου παιξω με to Buffer και το size αυτου :wacko: , λογο καποιου απαραδεκτου ηχου που υπαρχει.Λυση υπαρχει;Αν οχι εδω,που ρε παιδια ; αμαρτια!! :(

Πιθανώς το πρόβλημά σου να είναι στο installation της κάρτας. Εκτός αυτών των προγραμμάτων η κάρτα σου παίζει κανονικά ? π.χ όταν ακούς ένα mp3 κομμάτι?
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Η καρτα παιζει κανονικα τα mp3 και λειτουργει κανονικα και οταν παιζω ενα παιχνιδι και οταν βλεπω μια ταινια,ακομα και οταν παω να κανω recording με τα βοηθηματα-->διασκεδαση-->ηχογραφηση, παρολο που δεν ακουω την κιθαρα μου, οτι γραψω μετα παιζει κανονικα τουλαχιστον...

Η καρτα παιζει κανονικα τα mp3 και λειτουργει κανονικα και οταν παιζω ενα παιχνιδι και οταν βλεπω μια ταινια,ακομα και οταν παω να κανω recording με τα βοηθηματα-->διασκεδαση-->ηχογραφηση, παρολο που δεν ακουω την κιθαρα μου, οτι γραψω μετα παιζει κανονικα τουλαχιστον...

Aφού σου ηχογραφεί κανονικά, δούλεψε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, ίσως να φταίνε και τα λογισμικά σου.. Εγώ δουλεύω με το cool edit (adobe audition) και δεν έχω prob ;) . Υπάρχουν πολλά site που μπορείς να το κατεβάσεις, trial ακόμα και ολόκληρο.

Δες εδώ..

http://www.adobe.com/products/audition/main.html

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)