Jump to content

Σύνδεση υπολογιστή με κινητό

Pezoula
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια μια απορια αν ξερει καποιος , οταν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και ανοιγω τον φακελο της καμερας για να αντιγραψω φωτογραφιες η βιντεο,  στις φωτογραφιες φαινονται τα εικονιδια για να βλεπεις ποια φωτο θελεις να αντιγραψεις αλλα στα βιντεο φαινονται μονο σαν αρχειο και δεν ξερεις ποιο ειναι παρα μονο οταν το αντιγραψεις στον υπολογιστη τοτε μονο φαινονται τα βιντεο με εικονιδιο. Και αυτο γινεται με ολα τα κινητα που ειχα ( realme-xiaomi- oneplus) εκτος απο τα samsung. Μονο στα samsung μολις ανοιγεις τον φακελο απο το κινητο φαινονται στον υπολογιστη ολα τα εικονιδια των αρχειων ειτε ειναι φωτο ειτε βιντεο. Τι εχουν τα sansung τελικα που δεν εχουν τα αλλα? Δεν μπορει με καποιο τροπο να διορθωθει αυτο σε ολα?

Στο μενού των windows  "Προβολή" φαίνεται ο τρόπος που θέλεις να εμφανίζονται, επίσης μπορείς να διαλέξεις "παράθυρο λεπτομερειών" και δεξιά φαίνεται τι είναι (δεν το έχω δοκιμάσει σε βίντεο, αλλά με τις φωτογραφίες τα έχω σε "λεπτομέρειες" και "παράθυρο λεπτομερειών"

19 minutes ago, D_G said:

Στο μενού των windows  "Προβολή" φαίνεται ο τρόπος που θέλεις να εμφανίζονται, επίσης μπορείς να διαλέξεις "παράθυρο λεπτομερειών" και δεξιά φαίνεται τι είναι (δεν το έχω δοκιμάσει σε βίντεο, αλλά με τις φωτογραφίες τα έχω σε "λεπτομέρειες" και "παράθυρο λεπτομερειών"

Το ξέρω αυτό φίλε μου δεν αλλάζει κάτι πάλι τα βίντεο δεν φαίνονται