Pezoula Δημοσιεύτηκε August 31, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2024 Ρε παιδια μια απορια αν ξερει καποιος , οταν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και ανοιγω τον φακελο της καμερας για να αντιγραψω φωτογραφιες η βιντεο, στις φωτογραφιες φαινονται τα εικονιδια για να βλεπεις ποια φωτο θελεις να αντιγραψεις αλλα στα βιντεο φαινονται μονο σαν αρχειο και δεν ξερεις ποιο ειναι παρα μονο οταν το αντιγραψεις στον υπολογιστη τοτε μονο φαινονται τα βιντεο με εικονιδιο. Και αυτο γινεται με ολα τα κινητα που ειχα ( realme-xiaomi- oneplus) εκτος απο τα samsung. Μονο στα samsung μολις ανοιγεις τον φακελο απο το κινητο φαινονται στον υπολογιστη ολα τα εικονιδια των αρχειων ειτε ειναι φωτο ειτε βιντεο. Τι εχουν τα sansung τελικα που δεν εχουν τα αλλα? Δεν μπορει με καποιο τροπο να διορθωθει αυτο σε ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2024 Στο μενού των windows "Προβολή" φαίνεται ο τρόπος που θέλεις να εμφανίζονται, επίσης μπορείς να διαλέξεις "παράθυρο λεπτομερειών" και δεξιά φαίνεται τι είναι (δεν το έχω δοκιμάσει σε βίντεο, αλλά με τις φωτογραφίες τα έχω σε "λεπτομέρειες" και "παράθυρο λεπτομερειών" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pezoula Δημ. September 1, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2024 19 minutes ago, D_G said: Στο μενού των windows "Προβολή" φαίνεται ο τρόπος που θέλεις να εμφανίζονται, επίσης μπορείς να διαλέξεις "παράθυρο λεπτομερειών" και δεξιά φαίνεται τι είναι (δεν το έχω δοκιμάσει σε βίντεο, αλλά με τις φωτογραφίες τα έχω σε "λεπτομέρειες" και "παράθυρο λεπτομερειών" Το ξέρω αυτό φίλε μου δεν αλλάζει κάτι πάλι τα βίντεο δεν φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts