Jump to content

Πάμε για αλλαγές, το Samsung Galaxy S26 Ultra θα ονομάζεται S26 Note και αντί για S26+ έχουμε το S26 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στους χρήστες του διαδικτύου δεν φαίνεται να αρέσει και τόσο το νέο σχέδιο ονοματοδοσίας smartphone της Google και είναι λογικό γιατί υπάρχει μια σύγχυση με τις λέξεις. Υπάρχει ένα Pixel 9 vanilla που είναι η πιο lite έκδοση από το νέο ζεύγος τηλεφώνων, δύο μοντέλα Pro με διαφορετικά μεγέθη και έχουμε ξανά την χρήση του όρου Pro στο νέο αναδιπλούμενο της εταιρείας. Κάποιοι λένε πως δεν γινόταν να μην επισυνάψουν τον όρο “Pro” σε αυτό το αναδιπλούμενο, θα ήταν τρελό.

Τέλος πάντων, στους ίδιους ανθρώπους πιθανότατα δεν θα αρέσει και η νέα προσέγγιση της Samsung που σκέφτεται να κινηθεί λίγο διαφορετικά στο μέλλον. Σύμφωνα με έναν tipster στο X, το Galaxy S26 Ultra μπορεί να μην ονομάζεται έτσι, αντιθέτως η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εμπορική επωνυμία Galaxy S26 Note, για να δώσει έμφαση στο ενσωματωμένο S Pen.

Αλλά περιμένετε, δεν είναι μόνο αυτό, αλλαγή έχουμε και για το Galaxy S26+ που μπορεί να μετονομαστεί σε Galaxy S26 Pro, υποθέτουμε επειδή η Samsung εντόπισε επιτέλους την τάση των μοντέλων Pro παντού και αυτή η λέξη λείπει προς το παρόν από το χαρτοφυλάκιο των κινητών της.

Μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς και η ίδια πηγή που διαδίδει αυτή τη φήμης υπονοεί μόνο ότι η κορεατική εταιρεία σκέφτεται να αλλάξει το branding, όχι ότι είναι κάτι που έχει ήδη αποφασίσει.

Σε εσάς τι ακούγεται καλύτερα; S26 Ultra ή S26 Note; S26+ ή S26 Pro;

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μιά ζωή κομπλεξική θα είναι αυτή η samsung, εκτός αν πιστεύει ότι προσαρμόζοντας τις ονομασίες όπως τις apple θα κάνει περισσότερες πωλήσεις, έχεις μια πολιτική ακολούθησε την, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν οι άλλες εταιρείες, εκτός αν τις ζηλεύεις και νιώθεις μειονεκτική, apple πάντως δεν θα γίνεις ποτέ κυρία samsung και πάψε να την ακολουθείς μόνο κακό σου κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...