dinosang Δημοσιεύτηκε November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2005 Έχω την nVIDIA FX 5700 , η οπποία μέχρι τώρα μου δούλευε καλά. Αλλά βάζοντας τα παιχνίδια The Sims2 Nightlife , και Age of Empires III άρχισε να κολλάει το PC και να επανέρχετε μόνο με το κουμπί του RESET. Υποθέτω πως φταίει η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω την ASUS nVidia GeForce FX6600GT - 128MB από το Πλαίσιο. Την έχει κάποιος να μου πεί εντυπώσεις ή κάποια άλλη πρόταση για τιμή μέχρι 200€; Και βέβαια κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Είσαι σίγουρος πως φταίει η κάρτα γραφικών? Πριν πάρεις καινούργια δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας σου ή δοκίμασε να τα τρέξεις με διαφορετική κάρτα (από κανένα φίλο σου). Εγώ έχω παλιότερη κάρτα και το ΑΟΕ ΙΙΙ τρέχει μια χαρά... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Κωλληματα προκαλουνται και απο υπερθερμανση, οποτε ριξε μια ματια και στον ανεμηστηρα ή/και στην ψύκτρα και πραξε τα δεοντα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Είσαι σίγουρος πως φταίει η κάρτα γραφικών? Πριν πάρεις καινούργια δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας σου ή δοκίμασε να τα τρέξεις με διαφορετική κάρτα (από κανένα φίλο σου). Εγώ έχω παλιότερη κάρτα και το ΑΟΕ ΙΙΙ τρέχει μια χαρά... Έβαλα χθές τους τελευταίους drivers αλλά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Το ΜΒ είναι το Asus P4P800 , ο επεξεργαστής είναι ο P4 L2 512Mb στα 3GHz και έχω Ram 2X512 Mb. Ένας φίλος μου είπε μήπως το τροφοδοτικό δεν επαρκεί να καλύψει της ανάγκες της κάρτας , εγώ έχω 350W , μήπως υπάρχει τρόπος να το ελέγξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Το τροφοδοτικο ειναι υπεραρκετο για τις αναγκες της καρτας απο αποψης ποσοτητας των Watt. Ισως ομως να μην ειναι αρκετα "ποιοτικο". Προσωπικα δεν νομιζω να φταιει αυτο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 psaksate thn ekdoxh na min einai to provlima logo tou hardware alla software oxi toso se epipedo drivers alla se epipedo windows...isos kamia anasigrotish isos kanenas elegxos ston c kanena registry repair...dokimase :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Μάλλον θα πάρω άλλη κάρτα ή με 6600GT ή με 6800GT , και τροφοδοτικό 460W. Έτσι και αλλιώς η κάρτα μου (FX5700) δεν νομίζω να αντέξει τις απαιτήσεις του γυιού μου για games για πολύ καιρό ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts