SIRHC Δημοσιεύτηκε November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2005 Έχω κάποια αρχεία mp3 VBR τα οποία όμως δεν υποστηρίζει πλήρως το mp3 player μου και έτσι θέλω να τα κάνω mp3 128Kbps. Με ποιό πρόγραμμα γίνεται αυτό μαζικά; Ψάχνω και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για να ρίξω το bitrate κάποιων άλλων τραγουδιών :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Έχω κάποια αρχεία mp3 VBR τα οποία όμως δεν υποστηρίζει πλήρως το mp3 player μου και έτσι θέλω να τα κάνω mp3 128Kbps. Με ποιό πρόγραμμα γίνεται αυτό μαζικά; Ψάχνω και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για να ρίξω το bitrate κάποιων άλλων τραγουδιών :O Αν εχεις το nero 6 τοτε χρησιμοποιεις τον converter που εχει και εισαι Ο.Κ. :) Θα βαλεις οσα mp3 θες στην εφαρμογη και απο τις ρυθμισεις του θα τα μετατρεψει σε mp3 με χαμηλοτερο bitrate ή και σε αλλο format αν θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 nero 7 έχω... Πρέπει να κάνει :) thanx a looot :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Φίλε εγώ πέρασα πρόσφατα το Advanced-mp3-converter και είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς μετατρέπει μεταξύ mp3, ogg, wma, wav. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 freeware? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Νομίζω ότι και το Cheetah Audio Converter θα σε καλύψει απόλυτα. Κάνει ότι ακριβώς είπε και ο φίλος architect_duth και είναι freeware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts