mpiftekofagos Δημοσιεύτηκε 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 6 Αυγούστου Καλησπέρα κόσμε.. Θέλω να αλλάξω κινητό, και έχω βγάλει 3 προς επιλογή. Samsung Galaxy A35 8/256 Redmi Note 13 Pro 8/256 OnePlus Nord CE4 Lite 8/256 Είμαι Xiaomάκιας για πάνω από 10 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά έβαλα κι άλλους υποψήφιους. Τώρα έχω το Redmi Note 9 Pro.. Γενικά από Xiaomi με βολεύει πολύ η λειτουργία Dual Apps. Τα άλλα δύο έχουν κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Το Α35 είναι το καλύτερο από αυτά που έχεις. Επίσης ο Κότσοβόλοε έχει προσφορά το Oppo Reno 10 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/286720-smartphone-oppo-reno-10-8-256-ic-blue-5g σε πάρα πολύ καλή τιμή €250 πρέπει όμως να το αποφασίσεις άμεσα. Δες και το Motorola G85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts