parapara Δημοσιεύτηκε November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2005 Θέλω να βάλω πολλά αρχεία video (πχ videoclips) να τα βάλω σε ένα DVD πως γίνεται αυτό; Βρήκα ένα πρόγραμμα DivX to DVD converter αλλά μετατρέπει μόνο ένα αρχείο σε κάθε DVD. Βρήκα και ένα άλλο πρόγραμμα που ενώνει αρχεία video. Υπάρχει άλλη λύση; Υπάρχει τρόπος κάπως να βάλω τα .vob αρχεία που δημιουργούνται από το πρόγραμμα σε ένα DVD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Δοκίμασε με το nero να φτιάξεις ένα video-dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Πάλι υπάρχουν οι φάκελλοι AUDIO_TS και VIDEO_TS στο δεύτερο φάκελλο τουλάχιστον πρέπει να μπούνε αρχεία .vob .ifo και .bup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 H lysi einai to DivxToDVD programma tis VSO. Dialegeis ta files pou thes kai meta analamvanei na ta valei se morfi dvd (vob) se ena adeio dvd. Dokimasmeno polles fores! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Thanks! Το δοκίμασα μια φορά αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι για ένα μόνο αρχείο. Θα το ξαναδοκιμάσω. Ένα άλλο καλό που βρήκα είναι το MemoriesonTV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Θέλω να βάλω πολλά αρχεία video (πχ videoclips) να τα βάλω σε ένα DVD πως γίνεται αυτό; Βρήκα ένα πρόγραμμα DivX to DVD converter αλλά μετατρέπει μόνο ένα αρχείο σε κάθε DVD. Βρήκα και ένα άλλο πρόγραμμα που ενώνει αρχεία video. Υπάρχει άλλη λύση; Υπάρχει τρόπος κάπως να βάλω τα .vob αρχεία που δημιουργούνται από το πρόγραμμα σε ένα DVD; Εγώ έχω το DVD Santa και κάνω ότι αρχεία θέλω (avi, mpeg, swf, asf klp - πολλα αρχεία όχι 1 :cool: ) σε dvd (και μάλιστα διαλέγω και ανάλυση, όχι απαραίτητα 720Χ576 ;) ). Τry it :) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Thanks! Το δοκίμασα μια φορά αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι για ένα μόνο αρχείο. Θα το ξαναδοκιμάσω. Ένα άλλο καλό που βρήκα είναι το MemoriesonTV Pragmati i prwti ekdosi kai i dwrean itan gia mono ena file! Twra pou einai shareware mporeis na dialegeis osa thes! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Kane prota tin metatropi se vob se kathe archio kai meta chrisimopoiise to dvdlab pro na ta balis se dvd ,ean to thelis to echo :X Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 miranda to DivxToDVD ta analamvanei ola! Esi aplws dialegeis ta avi/mpg/wmv pou theleis na valeis sto DVD kai to DivxToDVD to kanei kai burn! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εγω εχω μια ταινια σε .avi. Θελω να τη δω στο ''οικιακο'' dvd player που εχω.Αν αυτο δεν υποστηριζει divx θα μπορεσω να τη δω με καποιο τροπο; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Όντως, είχα την παλιά εκδοση του DivXtoDVD. Κάνει τη δουλειά. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Nerovision Express πολύ εύκολο και έχει πολλές επιλογές για menu κλπ το χρησιμοποιώ συχνά για avi to dvd μετατροπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 miranda to DivxToDVD ta analamvanei ola! Esi aplws dialegeis ta avi/mpg/wmv pou theleis na valeis sto DVD kai to DivxToDVD to kanei kai burn! ------------------------------------------------------------------------ Den to chrisimopoio giati aplos me autou tou idous ta programata( winavi,dvdsanta,divxtodvd kai lipa) den pernis kai tin kaliteri poiotita protimo na chrisimopoiiso mainconcept mpeg encoder ,i to cinema craft encoder,kai meta dvdlab pro :) Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εγω εχω μια ταινια σε .avi. Θελω να τη δω στο ''οικιακο'' dvd player που εχω.Αν αυτο δεν υποστηριζει divx θα μπορεσω να τη δω με καποιο τροπο; Ευχαριστω! Try DivxToDVD kai ela pes mas tis entypwseis sou.. Tha me thimitheis.. kanena loss of quality what so ever Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Μία ακόμα ερώτηση... μπορώ έτσι να φτιάξω και DVD με διάρκεια πολύ μεγαλύτερη των 2-3 ωρών που είναι κανονικά; Επειδή έτσι κι αλλιώς τα avi είναι μικρότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Oxi sou leei to programma to sigkekrimeno apo katw posa GB exeis stin diathesi sou akoma... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Try DivxToDVD kai ela pes mas tis entypwseis sou.. Tha me thimitheis.. kanena loss of quality what so ever Σε ευχαριστω πολυ! Και τους υποτιτλους πως τους περναω; Εχω χαλασει 3 dvd απο χθες που προσπαθω! :O :mad: :p :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Sou dinete i epeilogi na epilexis ypotitlous kai meta na to metatrefcis dvd,ean omos echis dvd kai thelis na tou balis ypotitlous Tmpeg DVD authoring DVDLAB PRO Ξεκινας το tmpegDVDauthor Του λες new project Add DVD Video Πηγαινεις στο DVD σου και ανοιγεις το αρχειο VTS_01_0.IFO (απο το DVD σου) Πατας next και σου λεει για κομματια της ταινιας. Διαλεγεις το μεγαλο ,οπου θα ειναι και η ταινεια σου. Πατας next Μετα τσεκαρεις την επιλογη Copy the ClipVideo data on the HDD του δινεις το path και θα ενωσει ολα ta vob φτιαχνωντας ενα αρχειο mpg(δεν κανει συμπιεση...θα παρει 5-10λεπτα) Μετα παιζεις το mpg σου κανονικα με οποιον player θελεις και δοκιμαζεις τα subs που εχεις σκοπο να προσθεσεις. αν ειναι οκ ενταξει...αν θελουν φτιαξιμο ,διορθωσε τους με το Subtitle Workshop(παραληλα μπορεις να εχεις ανοιχτο και το MPG σου στο subworkshop) Οταν τελειωσεις στειλε το mpg που εφτιαξες στο DVDLAB σου λεει να κανει demultiplex αστο να κανει...πατα οκ οπως ειναι τα settings Βαλε το mpv και το mpa αρχειο που σου εκανε πανω που λεει video και audio.(σου εχει φτιαξει απο το mpg και τα εχει βαλει στο project 1 αρχειο για τον ηχο(mpa) και ενα για το video(mpv) Κανε κλικ εκει που λεει subtitle(κατω απο το video /audio) ΠΑτα import και διαλεξε τον υποτιτλο σου. Τσεκαρε την επιλογη "set this subtitle always on"(Gnomi mou ean to afisis on tha kafcis tous ypotitlous pano stin tenia nomizo chalai ligo i poiotita afise to off kai meta otan xekinisi i tenia epilegis ypotitlous ) Δες διπλα στην μπλε οθονη πως βγαινουν.(ξετσεκαρε την επιλογη "zoom") Ασε την γραματοσειρα κτλπ οπως ειναι,αν θες βαλε τον τυπο του sub "Outline+shadow" Οταν ειναι ολα οκ πατα generate subtitle stream Θελει να σωσει παλι κατι...ονομασε το και πατα save. Τελειωσες. Πατα Project/Compile DVD και θα σου φτιαξει το DVD με την ταινια που ηθελες και με τα subs που προσθεσες.(δωσε του το path και θα σου φτιαξει 1 φακελο VIDEO_TS και 1 AUDIO_TS) Παιξε το DVD σε εναν player στον σκληρο σου να δεις αν ολα ειναι ΟΚ Μετα καψε τον φακελο VIDEO_TS με το nero(DVD/DVD VIDEO) και εισαι ετοιμos Ypofci oti to divxtodvd ftiachni poli mikra dvd otan dokimasa proti fora apo 700mb avi to dvd itan 1,3gb itan kai i teletaia :cry: Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 miranda δηλαδή πόσες ταινίες divx χωράνε σε ένα DVD; To DivxToDVD κάπου κόλλησε στο τέλος της διεργασίας και ενώ έφτιαξε όλα τα vob αρχεία έκανε μόνο ένα ifo και ένα bup και κόλλησε πριν κάνει τα υπόλοιπα. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω μόνο αυτά τα αρχεία που λείπουν χωρίς να το ξεκινήσω απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Me to programa divxtodvd mpori na chorane kai 3,Me to winavi chorane 2 fisika ean den ine megala se diarkia, mporis na epilexis poiotita echi 5 epiloges,Kai sto preference( tachitita i poiotita pare ena avi 10mb kai piramatisou se kathe epilogi poso megaloni to teliko archio. Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts