Jump to content

Έναρξη παραγωγής για τα Samsung Galaxy Tab S10+ και S10 Ultra από τον Αύγουστο


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Για αδιευκρίνιστους λόγους, η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung δεν κυκλοφόρησε μαζί με τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 στην εκδήλωση Unpacked της εταιρείας νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά φυσικά θα το δούμε φέτος.

Την περασμένη εβδομάδα ακούσαμε ότι τα tablet θα κυκλοφορούσαν τον Οκτώβριο και σήμερα αυτή η φήμη επιβεβαιώθηκε, καθώς υπάρχει νεότερη πληροφορία που λέει ότι η παραγωγή για τα μοντέλα Tab S10 θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Αυτό προφανώς συνάδει με μια κυκλοφορία τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον Ross Young του Display Supply Chain Consultants, ο οποίος είναι η πηγή αυτής της φήμης. Οι αποχρώσεις που προσφέρονται θα είναι γκρι και ασημί, επομένως δεν θα υπάρχουν πιο πολύχρωμες επιλογές για τα tablet όπως είδαμε για τα πρόσφατα πτυσσόμενα.

Ο Young λέει ότι τα Galaxy Tab S10+ και Tab S10 Ultra θα ξεκινήσουν την παραγωγή τον επόμενο μήνα, χωρίς να υπάρχει λόγος για μοντέλο vanilla. Αυτό ουσιαστικά επιβεβαιώνει μια φήμη από τις αρχές αυτού του μήνα, η οποία ισχυριζόταν ότι δεν θα υπάρχει vanilla Tab S10 και μόνο οι παραλλαγές Plus και Ultra έρχονται στην πραγματικότητα.

Και τα δύο θα χρησιμοποιούν το Dimensity 9300+ SoC της MediaTek, σύμφωνα με ορισμένες πρόσφατες μετρήσεις σε τεστ συγκριτικής αξιολόγησης. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συγκριθεί αυτό το chipset με το Snapdragon 8 Gen 3 μέσα στο OnePlus Pad 2, όσον αφορά την απόδοση.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...