Jump to content

Creative Outlier Go: ρυθμός εν κινήσει


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Creative Outlier Go, των πιο πρόσφατων ασύρματων ακουστικών open-ear που έχουν σχεδιαστεί για εξατομικευμένη άνεση και πλούσιο ήχο, ιδανικά για όσους βρίσκονται πάντα εν κινήσει. Με ειδικά ρυθμισμένους drivers νεοδυμίου 14,2 mm και ρυθμιζόμενη εφαρμογή που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα αυτιών, αυτά τα ακουστικά είναι απαραίτητα για τους λάτρεις της περιπέτειας και της καθημερινής κίνησης που θέλουν να απολαμβάνουν ανώτερη ποιότητα ήχου ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι με το περιβάλλον τους.

Με συνολικό χρόνο έως και 26 ώρες, το Creative Outlier Go διατηρεί τους ρυθμούς ζωντανούς όλη την ημέρα. Αυτά τα ακουστικά έχουν επίσης να κάνουν με την άνεση, την οποία προσφέρει η ρυθμιζόμενη εφαρμογή με μαλακά άγκιστρα σιλικόνης που διευκολύνουν τους χρήστες ακόμη και κατά τη διάρκεια μαραθωνίων μουσικών συνεδριών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με Bluetooth 5.4 και low latency λειτουργία, προσφέροντας ελάχιστη καθυστέρηση ήχου για μια ομαλή lag-free εμπειρία ακρόασης.

Το Creative Outlier Go είναι επίσης έτοιμο για περιπέτεια, με βαθμολογία IPX4 και διπλά μικρόφωνα για καθαρές κλήσεις και αδιάκοπη χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν περαιτέρω την εμπειρία ακρόασης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Creative, προσαρμόζοντας τα ακουστικά ώστε να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές ταυτόχρονα, καθιστώντας την εναλλαγή εύκολη. Μαζί με την υποστήριξη φωνητικού βοηθού, όπως το Siri και το Google Assistant, ο hands-free έλεγχος είναι πιο βολικός από ποτέ.

Είτε είστε σε φάση εξερεύνησης, είτε αναζητάτε αγαπημένα κομμάτια, το Creative Outlier Go ξέρει να σας κρατά σε εγρήγορση όπου κι αν πάτε, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ τον ρυθμό. Το Creative Outlier Go διατίθεται στα 59,99€. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε creative.com/OutlierGo

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...