Jump to content

Samsung SGH-E860V


luke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο search δεν μου έβγαζε κάτι για το συγκεκριμένο.

το έχει πάρει κανεις? καλό μου φαίνεται,τα μείον θέλω μόνο απο τους χρήστες! ;) http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2130009

 

Δείκτης SAR:

0.451 W/kg

Edited by gianpithio
Update
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Samsung SGH E860V. Δεν έχω εμπειρία από Samsung γενικά. Έχουν καλή ποιότητα κατασκευής; Εύχρηστο μενού;

Αλλά κυρίως, πως τα πηγαίνει με τα Ελληνικά; Για παράδειγμα, αν στο Sony Ericsson K750i περάσει κανείς ένα επίθετο με πεζά ελληνικά, (π.χ. Πατραμάνης), και πάει στην αναζήτηση και γράψει τα γράμματα (πρώτα το Π, και μετά το Α, ΔΕΝ πηγαίνει στο Πατραμάνης, ψάχνει το ΠΑ). Πρέπει λοιπόν, στο K750i, να περνάει κανείς τα ονόματα πάντα με κεφαλαία. Εγώ έχω 500 ονόματα ήδη περασμένα στο κινητό. Θα κάτσω να τα αλλάξω όλα;

Όποιος έχει εμπειρία, ας γράψει στο kdanagno@pathfinder.gr

Link to comment
Share on other sites

και εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα απειδη ειναι live εχω ενδοιασμους οπως αν το bluetooth ειναι ξεκλειδωτο και αν μπορεις να στειλεις με αυτο mp3

η αν περνει mp3 ως ηχους κλησης.ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος μου είπε ότι τα Samsung δεν έχουν καλή υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων στα ονόματα. Εγώ έχω 400 ονόματα. Αν πρέπει να τα περάσω με λατινικούς χαρακτήρες, ΚΑΗΚΑ!!!

Έχει κανείς καινούριο Samsung να μου πει αν περνάει κανονικά ελληνικά στα ονόματα?

Link to comment
Share on other sites

Τα samsung έχουν μια χαρά υποστήριξη απο Ελληνικούς χαρακτήρες!

Μπορείς να καταχωρίσεις τα ονόματα στον κατάλογο της συσκευής και με κεφαλαία Ελληνικά, και με μικρά, και με συνδιασμό και απο τα δυο.

Το μόνο που δεν εχει είναι τονοι!

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

Skatzoxoiros, εσύ ποιο Samsung έχεις? Τέλος πάντων, παρείγγειλα το Samsung E860v, οπότε θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου την Κυριακή, που θα το έχω χρησιμοποιήσει.
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που βλέπεις στο avatar μου.

Samsung D500

Απο τα στοιχεία του κατασκευαστή για την συσκευή που σε ενδιαφέρει βλέπω ειναι το ίδιο με μικροδιαφορές.

Πάντως το μενού VL που έχει δεν αφήνει τις δυνατότητες του Hardware να αναδείξει πλήρως τις δυνατότητές του. Αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές με τέτοιο μενου.

Παράδειγμα τι σημαίνει # Bluetooth μόνο για data (αποστολή φωτογραφιών, ήχων και video σε άλλο κινητό) ? Bluetooth ακουστικό όπως σε ολα τα σύχρονα τηλέφωνα δεν δέχεται?

Πολύ φοβάμαι πως η συσκευή κρύβει και άλλα μυστικά, καλά θα ήταν να το ψάξεις λιγο!

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λοιπόν, παιδιά, όπως την πατάω συνήθως, μετά από πολλά χρόνια σε NOKIA, αποφάσισα να δοκιμάσω το Samsung E860V. Πολύ καλό τηλέφωνο σε γενικές γραμμές. Ακόμη και οι ήχοι που "φορούσε" ήταν πολύ χαριτωμένοι. Δούλεψε και το bluetooth, συγχρόνισε άψογα τις επαφές με το outlook στο laptop μου, ΟΜΩΣ:

τα ελληνικά του είναι ΧΑΛΙΑ (για όποιον θεωρεί απαραίτητα τα Ελληνικά σε ένα κινητό).

Ακούστε: Για να κάνω αναζήτηση στον κατάλογο ένα όνομα, πχ ΓΙΩΡΓΟΥΛΙΑΣ, για να γράψω το Γ έπρεπε να πατήσω το πλήκτρο 2, επτά ή οχτώ φορές!! Αλήθεια!!! Έβγαζε πρώτα τα abc, μετά το 2, μετά τα Α με δύο τελίτσες από πάνω, όπως στα γερμανικά, μετά ένα ρώσικο χαρακτήρα και μετά το Γ. Κι άντε να το προσπεράσεις και να πρέπει να πας από την αρχή. Μετά, για να γράψω το Ι έπρεπε να γυρίσω σε κεφαλαία, πατώντας 2 φορές το shift. Έφαγα πολλές ώρες, ρώτησα και στην υποστήριξη πελατών, δεν υπήρχε άλλη λύση! Εννοείται ότι για να δουλέψει ο κατάλογος, πριν φορτώσω τις επαφές από το Outlook, έπρεπε να μετατρέψω όλους τους Ελληνικούς χαρακτήρες των ονομάτων μου στους αντίστοιχους λατινικούς: Το ελληνικό Α να το κάνω λατινικό Α, το ελληνικό Β να το κάνω λατινικό Β, να κρατήσω το Γ ανέπαφο κλπ κλπ. Για να περνάω τα καινούρια ονόματα στις επαφές με κεφαλαία ελληνικά, έπρεπε να μου φύγει η μαγκιά. Αν τα περνούσα με Τ9, δεν δούλευε στη συνέχεια η αναζήτηση!

Για να γράψω μήνυμα χωρίς Τ9, ούτε συζήτηση. Αλλά και στο Τ9, για ένα περίεργο και ανεξήγητο λόγο, δεν έγραφε με την πρώτη το Σ στο τέλος της λέξης. Έγραφα ας πούμε "ΤΕΛΟΣ" και αυτό έβγαζε "ΤΕΛΟ " με ένα κενό στη θέση του τελευταίου Σ.

Επίσης, ήθελα λέει να χρησιμοποιήσω το laptop μου, σαν Audio Gateway. Το συνδέω μέσω bluetooth, συνδέεται πανεύκολα, βάζω τα ακουστικά στο laptop με το μικρόφωνο, παίρνω τηλέφωνο και δουλεύει άψογα! Τους ακούω και με ακούν καταπληκτικά!! Λέω: Γουάου!!! Μετά, με παίρνουν τηλέφωνο, δεν ακούω το κουδούνισμα από τα ακουστικά, αλλά μόνο από τη συσκευή, και ΔΕΝ δουλεύει μέσω του laptop ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!! Ξανακάνω εξερχόμενη κλήση, άψογα. Εισερχόμενη, τίποτε!!!

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία. Άψογη συμπεριφορά, ο τεχνικός που με εξυπηρέτησε κατάλαβε με την πρώτη τι του έλεγα, αλλά μου απάντησε: "Αφού το λογισμικό του bluetooth σας στο laptop σας δεν είναι κατασκευή Samsung, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! Αν πάρετε bluetooth ακουστικό της Samsung, θα δουλέψει κανονικά. Για τα υπόλοιπα, δεν μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη." Μάλλον δίκιο έχει, αλλά εγώ τι κάνω;

Ε, μετά από όλα αυτά νομίζω η απάντηση ήρθε μόνη της:

ΝΟΚΙΑ και πάλι ΝΟΚΙΑ!!!!

Και το σκότωσα το Samsung, μέσα σε μια βδομάδα, χάνοντας περίπου 60 Ευρώ από την αρχική του τιμή, και πήρα το NOKIA 6111.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν είστε fun της Samsung και των Greeklish, ή δεν χρησιμοποιείτε καθόλου ελληνικά, αγοράστε το. Είναι ένα καλό τηλέφωνο.

Αν όμως είχατε παλιά ΝΟΚΙΑ, προτιμήστε ας πούμε το 6111 που είναι ελάχιστα πιο ακριβό, μιλάει όμως Ελληνικά!!!!!:)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου θα διαφωνήσω κάθετα σε οτι λες...

Το κινητό ΔΕΝ εχει το μενού της SAMSUNG, αλλα της Vodafone Live.

Στα κανονικά SAMSUNG το Τ9 είναι ίδιο με τα ΝΟΚΙΑ (και εγώ παλιός ΝΟΚΙΑκιας ήμουν και ξέρω) Επίσης το bluetooth δουλέυει κανονικά, με ΟΛΑ τα bluetooth headsets. (Και αυτο ισχύει για τα samsung με το κανονικό μενού)

Το μενού VL καταστρέφει οποιαδήποτε συσκευή, οχι μονο το συγκεκριμένο κινητό.

Φιλικά

Κώστας

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή, εννοείς, ότι στο δικό σου κινητό, όταν πατάς το γράμμα 2 βγάζει πρώτα το ελληνικό αλφάβητο? Επίσης εννοείς, ότι η βλακεία να έχει όλα τα γράμματα της γής ΠΡΙΝ από τα Ελληνικά, οφείλεται στο Vodafone Live? Ε, μην τρελαθούμε τώρα!
Link to comment
Share on other sites

Επειδή πρόσφατα έγινα κάτοχος για πρώτη φορα ενός Samsung και μάλιστα

ενός D600 και αναρωτούμουν αν θα είχα τις ευκολίες του Κ750i,και προς εκπληξή μου διαπίστωσα ότι διαβάζει και γράφει ελληνικά όπως τα Nokia και

SonyEricsson.Άρα Kdanagno μόλλον η vodafone έχει βάλει το χεράκι της για το χάλι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή, εννοείς, ότι στο δικό σου κινητό, όταν πατάς το γράμμα 2 βγάζει πρώτα το ελληνικό αλφάβητο? Επίσης εννοείς, ότι η βλακεία να έχει όλα τα γράμματα της γής ΠΡΙΝ από τα Ελληνικά, οφείλεται στο Vodafone Live? Ε, μην τρελαθούμε τώρα!

 

Καλή χρονία κατα αρχάς!

Ναι. Προσωπικά εχω χρησιμοποιήσει και ενα Ε 700, και ενα Ε 800 και αυτο που εχω αυτή την στιγμή είναι το D 500. Σε ΟΛΑ τα παραπάνω samsung βγαίνουν πρώτα οι Ελληνικοί χαρακτήρες και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Επίσης, κάποια στιγμή (σαν τεχνικός που είμαι) δοκίμασα και το Ε 820 που είναι σχεδόν το ίδιο με το Ε 800, αλλα είναι VL και απογοητέυτηκα πραγματικά απο το μενού... Δεν θυμάμαι όμως το συγκεκριμένο για το κατάλογο που ρωτάς... Μην κατηγορείς -άδικα για μένα- την samsung. Πάρε το D 500 να το επεξεργαστείς λιγο, που είναι το ίδιο με το Ε 860 (μονο που δεν είναι 3G και φυσικά δεν έχει vodafone live μενού) και βλέπω να τα βάζεις με την vodafone! :D

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω. Μακάρι να μπορούσα να "δοκιμάσω" ένα D500 ή D600 πριν αγοράσω, όμως, στον Άγιο Νικόλαο όπου ζω, δεν έχω δυνατότητα δοκιμής. Έτσι, στηρίζομαι σε ό,τι πληροφορίες βρίσκω στα forum.

Όσο για το Ε860V, πάει αυτό, το έδωσα και πήρα ένα (πολύ πιο άσχημο ομολογώ) Nokia 6111.

Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ USB Ή ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ; ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ CD ME TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAMSUNG RC STYDIO II 2.0 . ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
Link to comment
Share on other sites

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ USB Ή ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Link to comment
Share on other sites

Γιατί να αγοράσεις καλώδιο?

Αγόρασε ενα USB bluetooth να το έχεις και στις επόμενες συσκευές σου! Είναι και πιο οικονομικό!

CR electronics
Link to comment
Share on other sites

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ USB bluetooth ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ;

 

Εαν ο υπολογιστής σου έχει υπέρυθρες το συνδέεις μέσω αυτών. . . Εαν δεν έχει μάλλον πρέπει να αγοράσεις συσκευή υπέρυθρων η οποία συνδέεται στον η/υ. . . Για καλώδιο δε γνωρίζω... Επειδή η γυναίκα μου έχει την εν λόγω συσκευή τη συνέδεσα υποχρωτικά μέσω υπέρυθρων και δουλεψε μια χαρα...

Μια ζωή nokia
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Φαινεται πολύ καλό και σε καλή τιμή για αυτά που προσφέρει .

 

Το έχει κάποιος να μας πει λεπτομέρειες ?

 

http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2130009&tid=

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...