poloman Δημοσιεύτηκε November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2003 epeidi eimai ligo asxetos se aut to thema, mipos tha borouse kapoios na mou pei pos tha kathariso mia tft othoni thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Οι οδηγίες για την οθόνη μου (Sony SDM-HS73) λένε: - Βεβαιωθείτε ότι αποσυνδέσατε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα τοίχου προτού καθαρίσετε την οθόνη σας. - Καθαρίστε την οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD με ένα μαλακό ύφασμα. Αν χρησιμοποιήσετε υγρό καθαρισμού γυάλινων επιφανειών, μη χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καθαριστικό που περιέχει αντιστατικό διάλυμα ή παρόμοιο προσθετικό επειδή μπορεί να γδάρουν την επιφάνεια της οθόνης. - Καθαρίστε το περίβλημα, τον πίνακα και τα πλήκτρα με ένα μαλακό ύφασμα ελαφρά νοτισμένο σε ήπια διάλυση απορρυπαντικού. Μη χρησιμοποιήσετε κανενός είδους τραχύ σφουγγαράκι, σκόνες καθαρισμού ή διαλυτικά όπως οινόπνευμα ή βενζίνη. - Μην τρίβετε, αγγίζετε ή ασκείτε πιέσεις στην επιφάνεια της οθόνης με αιχμηρά αντικείμενα όπως η μύτη ενός στυλό διαρκείας ή ενος κατσαβιδιού. Διαφορετικά μπορεί να χαραχθεί η καθοδική λυχνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakoulidis Δημ. November 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον verikets - Μην τρίβετε, αγγίζετε ή ασκείτε πιέσεις στην επιφάνεια της οθόνης με αιχμηρά αντικείμενα όπως η μύτη ενός στυλό διαρκείας ή ενος κατσαβιδιού. Διαφορετικά μπορεί να χαραχθεί η καθοδική λυχνία. Οι TFT οθόνες δεν έχουν καθοδική λυχνία! :confused: Παράθεση m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2003 Εγώ ακολουθώ τις υποδείξεις της IBM για την οθόνη του φορητού μου.. οπότε μπορεί να σου φανούν χρήσιμες: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4A2P54 Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts