booker69 Δημοσιεύτηκε June 23, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2024 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος εδώ και 1 μήνα περίπου ενός Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256) και παρατήρησα ότι μετά από μέτρια σχετικά χρήση ζεσταίνεται πάρα πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2024 Μην σε παραξενεύει, λόγω καύσωνα αυτή την περίοδο, λογικό να συμβαίνει, μπορεί βέβαια να τρέχουν και εφαρμογές στο παρασκήνιο και το ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο αλλά δεν είναι ανησυχητικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John1914 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 Καλησπέρα. Εδώ και 10 μέρες έχω αγοράσει το Redmi Note 13 pro 5g 8/256. Το νιώθω να ζεστενεται αρκετά. Στην προστασία μπαταρίας στην ένδειξη είναι πάντα στο κανονική και κάποιες φορές πάει και στο ζέστη όχι με πάρα πολύ έντονη χρήση. Δλδ μόνο να είμαι λίγο στο μεσσεντζερ κανένα μισάωρο πηγαίνει εκεί. Έχω κατεβάσει το aida64 και με χρήση η θερμοκρασία είναι μόνιμα 40-41 βαθμούς. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο θέμα ; Έχετε να προτείνετε κάτι; Θα με βοηθούσαν αρκετά οι απόψεις σας. Η αγορά έχει από σκρουτζομαγαζο Just tech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 Είχα σκοπό να το πάρω το φθινόπωρο, αλλά επειδή το πήρε συγγενικό μου πρόσωπο και ανάβει όπως μου είπε, με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts