tasosat Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Ν1 έχει εκεί και Vodafone και Nova ,παίζουν με ίδια κεραία. Αν η Nova είναι πιο άδεια από Vodafone ίσως τα πιάσει ίσως και όχι.Στο Nova 5G Home internet υπάρχει περιορισμός ταχύτητας απλά μετά από 1TB. Cosmote δε ξέρω. Απλά κάνε έρευνα και με τις 3 ποια πιάνει καλά μέσα πανω από 100 που θες. Όλο και κάποιος γνωστός σου θα χει Nova ή Cosmote σίγουρα,επειδή η Vodafone πιάνει 50 δε σημαίνει πως όλες πιάνουν τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Χθες στς 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:06 πμ (edited) Πάρε τηλέφωνο & τους 3 παρόχους να κάνουν έλεγχο στην περιοχή σου, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου πεί σίγουρα, κάποιοι μπορεί να μην δίνουν καν την υπηρεσία ... όταν τους ρώτησα ο οτε μου έδεινε μόνο το πακέτο 50mbps χωρίς τηλεφωνία...vodafone 4G εως 150 mbps χωρίς τηλεφωνία...η nova τα 30 mbps 4G με τηλεφωνία...σε παλιό κινητο 4G (όχι 4+) έβγαζα 40 με κοσμοτε & 80mbps voda από ταχύτητες περίπου ότι πιάνει το κινητό γιατί τα data θα έρχονται από τις ίδιες κεραίες μιλάω γιά τα home wifi πακέτα με τηλεφωνία...υπάρχουν & πακέτα μόνο γιά data Edited Χθες στς 10:29 πμ by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:50 πμ Κοσμοτε η υπηρεσία είναι με 5g ούτως ή άλλως οπότε τα πιάνει τα 50. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Χθες στς 02:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:30 μμ Στην περίπτωση μου και το Nova 4G home internet στα 50Mbps ακόμη δουλεύει όπως αρχικά διαφημίζονταν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:32 μμ Στην ανανέωση μόνο θα σ πάει 30Mbps 😞 Η απάντηση της Zte. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Χθες στς 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:34 μμ Μέχρι Ιούλιο 2026 ας ζούμε και βλέπουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:35 μμ 3 minutes ago, elkons said: Στην ανανέωση μόνο θα σ πάει 30Mbps 😞 Η απάντηση της Zte. Δεν είναι ότι καλύτερο η μετάφραση της Google απλά η επικοινωνία έγινε στα αγγλικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ρουτερ έχει πρόβλημα κάνει αποσύνδεση πολλές φορές. Και δεν το λέει ένας πελάτης το λένε πολλοί!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Ούτε που έδωσε σημασία η Zte κρίμα. Χαλάει την εμπειρία του πελάτη όμως χωρίς να φταίει ο πάροχος, τα παιδιά στην εξυπηρέτηση πελατών μετά θα τη πληρώσουν 🥲 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Πριν βγει το πρόγραμμα με τηλεφωνία από την Nona είχα επί wind το 4g home internet με ρουτερ zte όταν ζορίζοταν από 4g+ έπεφτε σε Edge και αυτό το έκανε συχνά. Τα 4G της συγκεκριμένης εταιρίας και ποιοτικά να το δεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα 5G μοντέλα. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 21 ώρες πριν, babis3g said: Πάρε τηλέφωνο & τους 3 παρόχους να κάνουν έλεγχο στην περιοχή σου, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου πεί σίγουρα, κάποιοι μπορεί να μην δίνουν καν την υπηρεσία ... όταν τους ρώτησα ο οτε μου έδεινε μόνο το πακέτο 50mbps χωρίς τηλεφωνία...vodafone 4G εως 150 mbps χωρίς τηλεφωνία...η nova τα 30 mbps 4G με τηλεφωνία...σε παλιό κινητο 4G (όχι 4+) έβγαζα 40 με κοσμοτε & 80mbps voda από ταχύτητες περίπου ότι πιάνει το κινητό γιατί τα data θα έρχονται από τις ίδιες κεραίες μιλάω γιά τα home wifi πακέτα με τηλεφωνία...υπάρχουν & πακέτα μόνο γιά data Πηρα. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Στην καλύτερη περίπτωση Cosmnote 5g WiFi μόνο δεδομένα έως 100 mbps και με δύο router. Ενα εσωτερικό κι ένα εξωτερικό. 34,20 το μήνα για 24μηνη σύμβαση, χωρίς τηλεφωνία η οποία είναι περιττη γιατί έχω πρόγραμμα στο κινητό, και 70 ευρώ για τον εγκαταστάτη να βάλει την εξωτερική κεραία/router. Για τις άλλες δύο nova και vodafone μου είπαν ότι μόνο 4G δίνουν. Το περίεργο είναι ότι στο κινητό μου έχω ένδειξη 5G και πιάνω 50 mbps download. Καμία σχέση όμως με τις ταχύτητες που έχω στην Αθήνα που για την πλάκα πιάνει 310 mbps με cosmote 5G Το μόνο π[ου μενει είναι η Starlink. Με 40 ευρώ το μήνα συν το κόστος του εξοπλισμού θα έχω 150 mbps τουλαχιστον. Ας είχαν υποδομές οι πάροχοι. Που δεν έχουν ασχοληθεί ούτε δίκτυο κινητής να αναπτύξουν χρόνια τώρα ούτε οπτική ίνα. Edited 8 ώρες πριν by leas 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν ευχαριστώ γιά την ανανέωση, τα ίδια ακριβώς & σε εμένα 4G oi 2 & οτε 5G χαμηλα & δείχνει τα 70 ευρώ εγκατάσταση είναι υποχρεωτικά... Σαν τελευταία λύση πήγαινε στο τοπικό voda ρώτα το μαγαζί να σου δώσουν μία sim γιά 2-3 μέρες να την βάλεις στο κινητό να δείς τι σήμα έρχεται μέσα σπίτι & εξω στο παράθυρο ή μπαλκόνι εκεί πού μπορεί να πάει κεραία εξωτερική (με κάνα 30αρι την βάζεις εσύ ή αν γίνεται βέλε το ράουτερ πού θα σου δώσουν), στα 4G με αυτούς υπάρχει πακέτο μόνο data μέχρι 150 mbps στα 18 ευρώ, καλύτερη ταχύτητα από την adsl ... αν σου πούν δεν γίνεται να σου δώσουν sim, πες τους σε φίλο στην Κέρκυρα του έδωσαν να δεί τι σήμα υπάρχει 19 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Μέχρι Ιούλιο 2026 ας ζούμε και βλέπουμε πάρε τους τηλ. δεν χάνεις κάτι, ίσως δώσουν κάποιο άλλο, αν & νομίζω θα σου πούνε πήγαινε πήγαινε στον πάροχο...πάντως προ τιμήν τους απάντησαν τοemail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 59 minutes ago, babis3g said: ευχαριστώ γιά την ανανέωση, τα ίδια ακριβώς & σε εμένα 4G oi 2 & οτε 5G χαμηλα & δείχνει τα 70 ευρώ εγκατάσταση είναι υποχρεωτικά... Σαν τελευταία λύση πήγαινε στο τοπικό voda ρώτα το μαγαζί να σου δώσουν μία sim γιά 2-3 μέρες να την βάλεις στο κινητό να δείς τι σήμα έρχεται μέσα σπίτι & εξω στο παράθυρο ή μπαλκόνι εκεί πού μπορεί να πάει κεραία εξωτερική (με κάνα 30αρι την βάζεις εσύ ή αν γίνεται βέλε το ράουτερ πού θα σου δώσουν), στα 4G με αυτούς υπάρχει πακέτο μόνο data μέχρι 150 mbps στα 18 ευρώ, καλύτερη ταχύτητα από την adsl ... αν σου πούν δεν γίνεται να σου δώσουν sim, πες τους σε φίλο στην Κέρκυρα του έδωσαν να δεί τι σήμα υπάρχει Εχω κάρτα vodafone και η δοκιμή δίνει 50 αλλά θα δοκιμάσω και έξω στο μπαλκόνι και πιο ψηλά μπας και πιάσει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και με κάρτα cosmote το ίδιο.Χρειάζεται όμως δεδομένα γιατί κάθε speedtest καταναλώνει κάπου 500 mb. Σίγουρα καλύτερο από την adsl που πιάνει μέχρι 10 mbps αλλά δεν συναγωνίζεται τη Starlink. Ας το εξετάσουν λιγο οι πάροχοι αυτό Edited 5 ώρες πριν by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 11 minutes ago, leas said: Εχω κάρτα vodafone και η δοκιμή δίνει 50 αλλά θα δοκιμάσω και έξω στο μπαλκόνι και πιο ψηλά μπας και πιάσει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και με κάρτα cosmote το ίδιο.Χρειάζεται όμως δεδομένα γιατί κάθε speedtest καταναλώνει κάπου 500 mb. Σίγουρα καλύτερο από την adsl που πιάνει μέχρι 10 mbps αλλά δεν συναγωνίζεται τη Starlink. Ας το εξετάσουν λιγο οι πάροχοι αυτό Αυτό που λες για τη Starlink το λέγανε κι άλλοι και δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.. Δεν είμαι απόλυτος, απλώς κρατά μικρό καλάθι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 10 minutes ago, cu2goup said: Αυτό που λες για τη Starlink το λέγανε κι άλλοι και δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.. Δεν είμαι απόλυτος, απλώς κρατά μικρό καλάθι.. Δεν ισχύει η δοκιμή για 30 ημέρες; Το είδα σε παρουσίαση σε κάποιο καναλι Youtube και έδειχνε ότι έπαιζε πολύ γρήγορα. Επιμένω όμως ότι η ανυπαρξία υποδομών οδηγεί στη Starlink. Ή να το πω αλλιώς προς τους παρόχους. Δώστε φθηνότερο 5G wifi Internet για να σας επιλέξουμε ευκολότερα εφόσον οι υποδομές σας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες σε πολλά μέρη της χώρας και άρα δεν έχετε να αποσβέσετε το κόστος τους Edited 5 ώρες πριν by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, leas said: Εχω κάρτα vodafone και η δοκιμή δίνει 50 αλλά θα δοκιμάσω και έξω στο μπαλκόνι και πιο ψηλά μπας και πιάσει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και με κάρτα cosmote το ίδιο.Χρειάζεται όμως δεδομένα γιατί κάθε speedtest καταναλώνει κάπου 500 mb. Σίγουρα καλύτερο από την adsl που πιάνει μέχρι 10 mbps αλλά δεν συναγωνίζεται τη Starlink. Ας το εξετάσουν λιγο οι πάροχοι αυτό δοκίμασε έξω σε σημείο ώστε οι συσκευές κοιτάζουν προς τις κεραίες. αν δεν γίνεται να βλέπουν κεραία τουλάχιστον προς την κατεύθυνση τους ... πχ όχι πίσω από σπίτι ή τοίχο & σε σημείο πού μπορεί να μείνει έξω το ράουτερ ή τυχόν μελλοντική κεραία ... τουλάχιστον έστω & μέσα σπίτι αλλά σε παράθυρο έστω & πίσω από το τζάμι πού κοιτάζει προς την περιοχή της κεραίας, θα δεί διαφορά ... γιατί όπου πιάνει καλύτερα εκεί θα μείνει μόνιμα το ράουτερ ξόδεψε ένα πακετάκι extra data να δείς τι γίνεται & σε άλλα σημεία, τουλάχιστον θα έχεις να πείς το προσπάθησα εξάλου & με σήμα μόνο με κινητό θα δείς τις γίνεται στο περίπου & αν ξέρεις να βάλεις & το netmonster στο κινητό να δεις τουλάχιστον το rssi σε ποιά σημεία είναι πιό χαμηλό ακόμα καλύτερα edit χωρίς να κάνεις speed test Edited 4 ώρες πριν by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 ώρες πριν, leas said: Εχω κάρτα vodafone και η δοκιμή δίνει 50 αλλά θα δοκιμάσω και έξω στο μπαλκόνι και πιο ψηλά μπας και πιάσει καλύτερα. Θα δοκιμάσω και με κάρτα cosmote το ίδιο.Χρειάζεται όμως δεδομένα γιατί κάθε speedtest καταναλώνει κάπου 500 mb. Σίγουρα καλύτερο από την adsl που πιάνει μέχρι 10 mbps αλλά δεν συναγωνίζεται τη Starlink. Ας το εξετάσουν λιγο οι πάροχοι αυτό Για cosmote, αν κάνεις speedtest σε server cosmote με την επιλογή single connection δεν θα καταναλώσει data, όμως ίσως δείξει μικρότερη ταχύτητα. Με multi connection θα δείξει σίγουρα την μέγιστη ταχύτητα αλλά θα καταναλώσει data γιατί συνδέεται και σε servers εκτός cosmote. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 ώρες πριν, babis3g said: πάρε τους τηλ. δεν χάνεις κάτι, ίσως δώσουν κάποιο άλλο, αν & νομίζω θα σου πούνε πήγαινε πήγαινε στον πάροχο...πάντως προ τιμήν τους απάντησαν τοemail Έχω πάρει 4 φορές στη Nova να μου δώσουν 5G, το έχω ήδη γράψει εδώ, δε δίνουν. Κι έχω φωνάξει τεχνικό για βλάβη, κι αυτό το έχω γράψει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν ναι αυτά τα θυμάμαι, απλά είπα ότι μάλλον θα σε παραπέμψουν στον πάροχο (αφού δεν το αγόρασες από το εμπόριο) που λάθος μου δεν διευκρίνισα ότι τα έχεις κάνει ήδη...αλλά κάνε μιά δοκιμή να τους πάρεις τηλ. δεν χάνεις κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts